Relatietip.nl
 

Jouw relatie verbeteren.

 

Er valt misschien heel veel te verbeteren aan jouw relatie. Lees hier tips en adviezen.

Relatietip.nl
 

Discreet, veilig en betrouwbaar.

Wanneer het jou uitkomt.

 
Start lijn Onze hulpverleners lijn Wie zijn wij lijn Inloopspreekuren lijn Tips voor je relatie lijn Klik voor hulp
 
 
  navigatie Aanmelden hulpverleners
 
navigatie Aanmelden vrijwilligers
 
navigatie Ervaringsverhalen
 
navigatie Online groepssessies
 
navigatie Blog
 
navigatie Nieuws
 
navigatie Klachten
 
Volg ons op Twitter. Volg ons op Facebook.
 
Klik voor hulp.
 
 
Jouw relatie verbeteren met tips en adviezen.
 
Relatie verbeteren: De Huishoudelijk taken
Relatietips Probeer de huishoudelijke taken te verdelen. Ten eerste: het is niet nodig om alle taken precies eerlijk te verdelen. Het idee dat je heus wel iets doet in het huishouden is vaak al voldoende om de vrouw tevreden te stemmen. Ten tweede: vrouwen vinden mannen die graag iets in het huishouden doen bijzonder erotisch. Als een man meehelpt in het huishouden, beoordelen zowel de man als de vrouw hun seksleven positiever dan de stellen waarbij de man niets in huis uitvoert, Ten derde: zorg dat je man / vrouw het ziet als je wat doet. Doe bijvoorbeeld de afwas, al hebben jullie maar
twee borden gebruikt.
 
Relatie verbeteren: Solidariteit.
Aangezien solidariteit essentieel is voor het welslagen van een relatie, moet je als man bij een ruzie tussen je vrouw en je moeder de kant van je vrouw kiezen. Als mams daardoor beledigd is, zeg haar dan dat je in de eerste plaats echtgenoot bent en pas in de tweede plaats zoon. Die mannen die hun moeder nog niet los kunnen laten zijn eigenlijk nog niet aan een relatie toe.
 
Relatie verbeteren: De ex van.
Praten over een ex. Eigenlijk is er maar één advies: Doe dit niet! Maakt niet uit hoe vertrouwd je met elkaar bent, anekdotes horen van de oude lovers van je huidige liefje verwarmt doorgaans nou niet echt je hart.
 
De affaire.
Eén van jullie heeft een affaire gehad. Het kost héél véél praten, nieuw vertrouwen en tijd voordat seks weer een beetje fijn gaat worden. Ga er samen een weekje tussenuit. Ga ergens heen waar jullie allebei nog nooit zijn geweest. Wat jullie nodig hebben is een frisse start en nieuwe ervaringen om de seksuele relatie weer nieuw leven in te blazen.
 
Relatie verbeteren: Een baby in uw relatie.
Een kind krijgen. Verloskundigen adviseren vaak dat je tot zes weken na de geboorte beter geen seks kunt hebben (soms zelfs langer, afhankelijk van hoe zwaar de bevalling was). Daarna vecht je niet alleen tegen fysieke problemen, maar ook tegen hormonale. Het ergste daarvan is dat je hormonen je vertellen dat je meer verliefd bent op je baby dan op je partner. Neem zo snel mogelijk een babysit. Laat de baby even los voor het belang van je relatie. Doe ook van dag tot dag verwoede pogingen je partner niet te negeren. Relatietips
 
Relatie verbeteren: Gevoel van onaantrekkelijk zijn.
Probeer eerst eens uit te vinden waardoor je jezelf zo onaantrekkelijk voelt. Vind je namelijk de oorzaak dan ben je eigenlijk al op weg om het op te lossen. Breng eens een bezoek aan de kapper of koop een leuke nieuwe kleding en breng jezelf in een vrolijke stemming, alle onaantrekkelijk heden zullen verdwijnen als sneeuw voor de zon.
 
Relatietips Relatie verbeteren: Vuile was en / of roddelen
Hang de vuile was niet buiten. De verleiding is groot om na een fikse ruzie je hart te luchten bij een vriend, vriendin of je moeder. Doe het niet. Zodra jullie ruzie is bijgelegd, ben jij het akkevietje vergeten, maar bij je vertrouwenspersoon blijft wat je hebt verteld nog lang hangen. De eerstvolgende keer dat deze persoon jullie samen ziet, zal hij of je partner niet meer zo onbevangen tegemoet treden als voorheen.
 
Relatie verbeteren: Samen zijn
Maak tijd om samen te zijn met je partner. Laat je niet opslokken door werk en dagelijkse beslommeringen maar maak tijd om samen te zijn. Tijd die je samen in alle rust doorbrengt. Probeer iedere avond in ieder geval een half uurtje te vinden om de ander bij te praten over de gebeurtenissen van de dag. Misschien onder het genot van een glas wijn, samen in bad of tussen de lakens.
 
Relatie verbeteren: Positief zijn
Wees positief. Dat je elkaar goed kent, wil niet zeggen dat je jezelf zomaar kunt laten gaan. Probeer altijd een positieve houding te hebben. Begroet je partner met een glimlach, een kus. Werk samen aan een goede sfeer in huis.
 
Relatie verbeteren: Zelfvertrouwen
Put je zelfvertrouwen niet uit je relatie en zijn goedkeuring maar uit jezelf. Zorg ervoor dat je niet afhankelijk bent van zijn goedkeuring. Put je zelfvertrouwen uit jezelf. Geloof in jezelf en houd van jezelf. We blijven het herhalen: alleen als je van jezelf houdt, zul je van een ander kunnen houden.
 
Extra geheugen steuntjes
 
Relatietips
* Probeer irritaties op te lossen door compromissen te sluiten.
 
* Communiceer regelmatig met elkaar.
 
* Hou je aan de gemaakte afspraken.
 
* Deel elkaars persoonlijke bagage, ook die uit het verleden.
 
* Maak jezelf niet afhankelijk van de ander.
 
Terug naar het overzicht relatietips >>>
 
 
 
| Gedichten |  Disclaimer |  Horoscoop |  Contact |  Weblog |  Links |
 
© Error Error Error Relatie tips - Je relatie verbeteren