Relatietip.nl
 

Relatie bezegelen met vingerafdruk sieraad

 

Sieraden met een vingerafdruk zijn een mooie manier om je relatie te bezegelen.

Relatietip.nl
 

Sieraden als bindmiddel.

Voor ieder wat wils.

 
Start lijn Onze hulpverleners lijn Wie zijn wij lijn Inloopspreekuren lijn Tips voor je relatie lijn Klik voor hulp
 
 
  navigatie Aanmelden hulpverleners
 
navigatie Aanmelden vrijwilligers
 
navigatie Ervaringsverhalen
 
navigatie Online groepssessies
 
navigatie Blog
 
navigatie Nieuws
 
navigatie Klachten
 
Volg ons op Twitter. Volg ons op Facebook.
 
Klik voor hulp.
 
 
Je relatie bezegelen met een vingerafdruk sieraad
Er zijn tijden in je relatie wanneer je er even extra behoefte aan hebt om de band die jullie hebben, tastbaar te maken. Toen mijn man vorig jaar enkele maanden op reis moest voor zijn werk gaf hij me een prachtig cadeau, namelijk een sieraad met vingerafdruk. Het is een mooi zilveren hartje aan een kettinkje, waar zijn eigen persoonlijke vingerafdruk in gedrukt staat. Het voelt bijzonder om zo’n uniek sieraad bij me te dragen dat onze relatie bezegelt. Binnenkort gaat hij weer een tijdje weg en daarom kocht ik voor hem een stoere lederen armband waarin mijn vingerafdruk staat. Maar ook wanneer iemand overlijdt, ziek is of gewoon als bijzonder jubileum- of verjaardagscadeau is een sieraad met vingerafdruk heel geschikt!
 
Sieraden als bindmiddel
Sieraden zijn natuurlijk van oudsher een mooie manier om je relatie vast te leggen. Ik weet nog hoe gelukkig ik was toen mijn vriendinnetje op de basisschool mij een “best friends forever-kettinkje” gaf voor mijn 10e verjaardag. En mijn eerste vriendje gaf me een mooi armbandje toen we een jaar verkering hadden. Ik weet nog hoe het eruitzag! De ring die mijn man me gaf toen hij me ten huwelijk vroeg en de ringen die we op onze bruiloft uitwisselden zijn me nog steeds erg dierbaar. Ook wanneer een dierbare overlijdt kan een sieraad een mooi aandenken zijn. Denk aan die broche van je tante of de trouwring van je oma.
 
Sieraad met vingerafdruk
Voor het sieraad met vingerafdruk ben ik naar uitvaartwinkel.nl gegaan. Deze website bevat een groot assortiment urnen, gedenkartikelen, assieraden maar ook sieraden met vingerafdruk.
 
Je relatie bezegelen met een vingerafdruk sieraad
 
Als iemand gecremeerd wordt is het mogelijk om een beetje as in een sieraad te verwerken; dit is ook wel een heel bijzonder aandenken. Deze website biedt veel mogelijkheden om te personaliseren, door middel van graferen, de grote keus en het insturen van as of vingerafdrukken. Voor mijn man kocht ik een leren armband waarop mijn vingerafdruk uitvergroot afgedrukt werd.
 
Voor ieder wat wils
Er zijn echt allerlei soorten sieraden verkrijgbaar, zowel voor mannen als vrouwen. Denk aan ringen, oorbellen, kettinghangertjes of armbanden. Stoer roestvrij staal of leer, zilver, wit-, geel- of roségoud en allerlei vormen en maten zijn mogelijk. Alle sieraden zijn natuurlijk handgemaakt en uniek want er staat een echte vingerafdruk op! Mijn kettinkje is elegant en vrij eenvoudig, de armband van mijn man is mooi stoer en robuust. Sommige hebben ook mooie zirkonia steentjes en je kunt er ook voor kiezen om het sieraad te laten graferen met een naam of datum. Ik denk erover om mijn moeder op Moederdag een setje oorbellen te geven met mijn vingerafdruk erin.
 
Je relatie bezegelen met een vingerafdruk sieraad Je relatie bezegelen met een vingerafdruk sieraad Je relatie bezegelen met een vingerafdruk sieraad
 
Vingerafdruk opsturen
De sieraden met vingerafdruk worden met de hand gemaakt door ervaren edelsmeden. Je kunt digitaal een (zo scherp mogelijke) foto toesturen van de vingerafdruk of een afdruk in inkt, was of rubber maken en toesturen. Wanneer je een sieraad uitkiest en bestelt krijg je instructies over het insturen van de vingerafdruk. Wil jij ook iemand zo’n mooi sieraad cadeau geven? Neem dan een kijkje op uitvaartwinkel.nl voor alle mogelijkheden. Je kunt ook altijd contact opnemen met de medewerkers voor hulp bij het kiezen.
 
Terug naar het overzicht relatietips >>>
 
 
| Gedichten |  Disclaimer |  Horoscoop |  Contact |  Weblog |  Links |
 
© Je relatie bezegelen met een vingerafdruk sieraad.