Relatietip.nl
 

Ondersteuning van ouders en jongeren.

 

Ik ondersteun gezinnen, ouders of jongeren waar het op dat moment niet zo goed mee gaat.

Relatietip.nl
 

Discreet, veilig en betrouwbaar.

Wanneer het jou uitkomt.

 
Start lijn Onze hulpverleners lijn Wie zijn wij lijn Inloopspreekuren lijn Tips voor je relatie lijn Klik voor hulp
 
 
  navigatie Aanmelden hulpverleners
 
navigatie Aanmelden vrijwilligers
 
navigatie Ervaringsverhalen
 
navigatie Online groepssessies
 
navigatie Blog
 
navigatie Nieuws
 
navigatie Klachten
 
Volg ons op Twitter. Volg ons op Facebook.
 
Klik voor hulp.
 
 
Welkom
Jolande Rommens-Musquetier. Wie ben ik?
Mijn naam is Jolande Rommens-Musquetier en ik werk als psychosociaal therapeut, coach en relatietherapeut vanuit Breda en via internet. Ik ben eigenaresse van de praktijk Minerva Counseling & Coaching Breda.
 
Als psychosociaal therapeut behandel ik mensen met angst en paniekklachten, stress gerelateerde problemen zoals burn-out, overspannenheid en help ik mensen met relatieproblemen of conflicten als relatietherapeut. Ik ondersteun gezinnen, ouders of jongeren vanaf 16 jaar waar het op dat moment niet zo goed mee gaat.
 
Werkervaring en opleiding
Ik ben in het verleden werkzaam geweest bij het Ministerie van Justitie en
waar ik vooral het slachtofferwerk een speciaal plaatsje bij mij had. Ik wilde graag meer betekenen voor slachtoffers en nabestaanden en ben daarom na 30 jaar opsporing mijzelf gaan bijscholen als therapeut en heb ik mijn HBO opleiding psychosociaal counselor behaald. Inmiddels heb ik sinds 2013 mijn eigen praktijk als therapeut, coach en trainer.
 
Ik werk als ACT en EMDR therapeut met mensen die erg veel last hebben van angst en stressklachten. Ik geef relatietherapie en werk met de methode van geweldloze communicatie bij problemen in relaties en gezinnen. Tevens heb ik een opleiding tot familiemediator gedaan om nog beter te kunnen bemiddelen en helpen bij conflicten. Tevens verzorg ik regelmatig trainingen op het gebied van persoonlijke effectiviteit zoals assertiviteitstrainingen, communicatietrainingen, timemanagement, stressmanagement en andere trainingen m.b.t. versterking van mentale fitheid en kwaliteit van leven.
 
Counseling, therapie en coaching
In 2013 ben ik mijn praktijk gestart als counselor en coach met consulten op locatie in Breda of via internet door middel van gesprekken via een live video verbinding.
 
Ik ben geaccrediteerd therapeut bij de beroepsvereniging van het NFG (Nederlandse Federatie Gezondheidszorg) en ik heb een AGB code. Dit betekent dat mijn psychosociale hulpverlening in diverse aanvullende verzekeringen vergoed wordt.
 
Accreditatie en tarief
Minerva Counseling & Coaching is ingeschreven als praktijk voor counseling, coaching, training bij de kamer van koophandel in Breda onder KvK nummer 57102295 en is geaccrediteerd als registertherapeut bij het NFG (Ned. Federatie Gezondheidszorg) en als high quality therapist bij de koepelorganisatie RBCZ. Ik ben bekend onder de AGB code 90060177. Mijn zorgverlening wordt vaak voor een deel vergoed via de aanvullende zorgpolis. Dit gaat niet van het eigen risico af.
 
Individuele therapie: € 79,- per uur
 
Relatietherapie: € 99,- per uur
 
Indien je voor hulp contact met mij wenst vul dan onderstaand formulier in.
 
Terug naar het overzicht van de hulpverleners. >>>
 
Jouw e-mailadres (verplicht).

Jouw naam (verplicht).

Telefoonnummer.

Omschrijf hieronder jouw vraag of probleem.

 
 
| Gedichten |  Disclaimer |  Horoscoop |  Contact |  Weblog |  Links |
 
© Error Error Error Anoniem Online Hulpverlening Nederland