Relatietip.nl
 

Hulp bij partnerrelatie- en gezinstherapieŽn.

 

Praktijk voor partnerrelatie- en gezinstherapieŽn of hulpverlening aan gezinnen en relaties.

Relatietip.nl
 

Discreet, veilig en betrouwbaar.

Wanneer het jou uitkomt.

 
Start lijn Onze hulpverleners lijn Wie zijn wij lijn Inloopspreekuren lijn Tips voor je relatie lijn Klik voor hulp
 
 
  navigatie Aanmelden hulpverleners
 
navigatie Aanmelden vrijwilligers
 
navigatie Ervaringsverhalen
 
navigatie Online groepssessies
 
navigatie Blog
 
navigatie Nieuws
 
navigatie Klachten
 
Volg ons op Twitter. Volg ons op Facebook.
 
Klik voor hulp.
 
 
Welkom bij de online hulpverlening van Louis de Wit,
Online-therapie.net.
Mijn naam is Louis de Wit geboren 15 augustus 1943 te Amsterdam. Sinds juni 2010 ben ik als hulpverlener ingeschreven bij Online Hulpverlening Nederland. In het landelijk B.I.G register en register psychtherapeuten sta ik vermeld onder Onder de beroepsgroep,maatschappelijk werker- psychotherapeut.
 
U kunt mij tegenkomen tijdens mijn spreekuren op de website www.relatietip.nl/online_praten_in_groepssessies_met_thema/index.html onder de naam Louis (hulpverlener).
 
Ik ben mijn loopbaan begonnen in de elektotechniek en studeerde aan een HTS. Na rijp beraad kwam ik tot de conclusie dat werken met mensen mij meer aantrok. Ik ben overgestapt naar het algemeen maatschappelijk werk en tegelijk de HBO MW opleiding gedaan. Na afronding van deze studie heb ik de vervolg opleiding maatschappelijk werk (VO) kunnen doen. In deze periodewas ik werkzaam in een internaat als stafmedewerker en maatschappelijk werker. Na het behalen van mijn VO diploma ben ik gaan werken bij de GGZ, afdelingen jeugd, volwassenen en sociale psychiatrie. In deze periode heb ik de opleidingen gevolgd die mij het recht gaven om ingeschreven te worden, bij het ministerie van volksgezondheid, in het register van de psychotherapeuten en het B.I.G. register.
 
Dhr. Louis de Wit. Inschrijving register van psychotherapeuten, ingaande 23-09-1991, onder nummer 2073. Inschrijving register van beroepen in de individuele gezondheidszorg (B.I.G.) ingaande 23-09-1991, onder nummer 09032786416. Inschrijving bij de kamer van Koophandel onder Online-therapie.net.
 
In het uitoefenen van mijn werk als psychosociaal hulpverlener is beroepscode van psychotherapeuten op mij van toepassing (B.I.G. ).
 
Heb mij tijdens de psychotherapie opleidingen gespecialiseerd in de systeemtherapie gericht op partnerrelatie- en gezinstherapieŽn. Heb daarnaast ook
het volledige opleidingspakket doorlopen voor de inschrijving als lid van de Nederlandse vereniging voor relatie- en gezinstherapie. Ook behoorde de counseling, volgens het Rodgeriaanse model tot mijn opleidingspakket en heb ik de nodige ervaring met deze behandelingsmethode.
 
Na een periode van uitval door een burn-out ben ik weer gaan werken als bedrijfsmaatschappelijk werker en heb in dit kader een aantal opleidingen gevolgd, waaronder schuldhulpverlening. Na beŽindiging van mijn loopbaan heb ik een periode als coach, maar ook als consulent, gewerkt bij een telefonische hulpverleningssite. Daar heb ik verschillende trainingen op het gebied van counseling en coachen gevolgd.
 
Mijn stijl van werken is gericht op psychosociale behandelingen waarbij ik deeltechnieken uit de psychotherapie (systeemtherapie of counseling) gebruik. Gelet mijn kennis en werkervaring kunt u bij mij terecht voor individuele als wel relatie gerichte behandelingen.
 
Daarbij heb ik mij de laatste jaren gespecialiseerd in partnerrelatietherapie voor met een partner met autisme. Ook voor individuele counseling op dit gebied kunt u contact met mij opnemen.
 
Voor vragen kunt u terecht op mijn gratis online spreekuur op de website:  www.relatietip.nl/online_praten_in_groepssessies_met_thema/index.html.
 
Woensdag: 20.00 - 21.30 uur Dit is een vrij inloopspreekuur.
 
Donderdag: 20.00 - 21.30 uur Dit betreft een thema gericht spreekuur Met vooral themaís gericht op
coachen van mensen met een autistische partner, ondersteuning aan mensen met autisme, therapeutische
advies en verwijzing voor mensen met angsten, paniekstoornissen en burn-out.
 
Voor verdere informatie kunt u terecht op mijn website http://www.online-therapie.net Om beperking in mijn hulpverleningsaanbod te voorkomen heb ik mij niet aangemeld bij zorgverzekeraars waardoor ik de volledige vrijheid heb om die online- therapie aan te kunnen bieden welke zo goed mogelijk aansluit bij uw problematiek. De regels van uw ziekenkosten verzekeraar zoals eigen bijdrage en een therapieaanvraag al daar zijn dan ook niet van toepassing. Gehanteerd wordt alleen mijn eigen tarief voor online hulpverlening.
 
Mijn tarieven online therapie zijn:
 
Intake contact per mail of online via de website:   € 10,-
 
Online therapie met beeld en geluid: ca 45 min. € 30,-
 
Online therapie per chat: ca 1 Ĺ uur € 30,-
 
Online therapie per mail: 2-3 mails per week € 30,- p.mnd
 
Alle tarieven zijn inclusief BTW.
 
Van iedere sessies wordt u door mij een verslag gestuurd met daarin het besprokene en de gemaakte afspraken.
 
Het intake gesprek is bedoelt om samen met u te komen tot die vorm van hulpverlening en basis waarop we kunnen werken.
 
Indien u een afspraak met mij wilt maken dient u onderstaand formulier in te vullen en rekening te houden met kosten voor de hulpverlening.
 
Terug naar het overzicht van de hulpverleners. >>>
 
Jouw e-mailadres (verplicht).

Jouw naam (verplicht).

Omschrijf hieronder jouw vraag of probleem.

 
 
| Gedichten |  Disclaimer |  Horoscoop |  Contact |  Weblog |  Links |
 
© Error Error Error Anoniem Online Hulpverlening Nederland