Relatietip.nl
 

Inzicht in mentale pijn.

 

Hoe wordt mentale pijn en ontspanning precies van binnen gemaakt.

Relatietip.nl
 

Discreet, veilig en betrouwbaar.

Wanneer het jou uitkomt.

 
Start lijn Onze hulpverleners lijn Wie zijn wij lijn Inloopspreekuren lijn Tips voor je relatie lijn Klik voor hulp
 
 
  navigatie Aanmelden hulpverleners
 
navigatie Aanmelden vrijwilligers
 
navigatie Ervaringsverhalen
 
navigatie Online groepssessies
 
navigatie Blog
 
navigatie Nieuws
 
navigatie Klachten
 
Volg ons op Twitter. Volg ons op Facebook.
 
Klik voor hulp.
 
 
Welkom
 
Drie principes Counselor - Nicky Peeters.
Het startpunt in mijn hulpverlening is anders dan wat je wellicht gewend bent. Iedereen die bij mij komt is in principe mentaal gezond, maar weet dit zelf nog niet. De gezondheid wordt bedekt door gestreste gedachten.
 
Nicky Peeters. Bij iedereen uit zich dat anders en daarom hebben we zoveel namen voor gestreste gedachten in de gezondheidszorg. Ik kijk niet naar de namen, het enige waar ik in geïnteresseerd ben is Hoe mentale pijn bij ieder mens ontstaat. Samen onderzoeken zodat jij zelf inzicht krijgt in hoe mentale pijn en hoe ontspanning precies wordt gemaakt van binnen. Dat proces is bij iedereen hetzelfde. Ook Ik werk precies hetzelfde als jij en dus staan we gelijk aan elkaar in het gesprek.
 
Mentale pijn.
In Amerika, Scandinavië en Het Verenigd koninkrijk is dit al steeds meer gesneden koek in de hulpverlening; mentale pijn ontstaat alleen omdat er een misverstand in de persoon aanwezig is. Een misverstand over waar gevoel en ervaring vandaan komt. Een heel begrijpelijk misverstand want het lijkt echt zo te werken, daarom ook mijn standaard vraag: Waar denk je dat jouw ervaringen/gevoelens vandaan komen? Lijkt het of het van buiten
komt, van je buitenwereld, of een aandoening etc. dan wordt je slachtoffer. Dan zijn jouw omstandigheden het die bepalen hoe jij je voelt. Dit kan niet, maar we kunnen wel denken dat het zo werkt. Ieder gevoel, iedere ervaring die je hebt gehad, nu hebt en gaat hebben komt altijd maar van één kant; namelijk van je denken. Een mens kan ontdekken dat dit is hoe ieder mens werkt, het is een natuurwet. Zwaartekracht: wat je laat vallen gaat naar de grond Denkkracht: wat gedacht wordt, wordt gevoeld. Denk maar eens aan je lievelingseten, je krijgt water in je mond, terwijl je niks in je mond hebt gestopt. Dat is die natuurkracht die alles wat een mens denkt en geloofd omzet in een ervaring en gevoel. Als een mens dat niet door heeft, lijkt het alsof de buitenwereld verantwoordelijk is voor jouw gevoelens. Door dat misverstand kan mentale pijn ontstaan. In allerlei vormen en maten.
 
Samen op ontdekkingsreis om erachter te komen dat je nu al lang mentaal ontspannen bent, maar het bedekt met pijnlijke gedachten die ontstaan zijn door dit misverstand.
 
Groeps- en individuele sessies zowel in persoon of vanuit huis via video.
 
Afspraak maken?
Als je onderstaand formulier invult en op verzenden klikt, neem ik zo snel mogelijk contact met jou op.
 
Terug naar het overzicht van de hulpverleners. >>>
 
Jouw e-mailadres (verplicht).

Jouw naam (verplicht).

Omschrijf hieronder jouw vraag of probleem.

 
 
| Gedichten |  Disclaimer |  Horoscoop |  Contact |  Weblog |  Links |
 
© Error Error Error Inzicht in mentale pijn.