Relatietip.nl
 

Als je het niet meer ziet zitten.

 

Genoeg hebben van het piekeren, in een cirkeltje blijven draaien en het vastlopen?

Relatietip.nl
 

Discreet, veilig en betrouwbaar.

Wanneer het jou uitkomt.

 
Start lijn Onze hulpverleners lijn Wie zijn wij lijn Inloopspreekuren lijn Tips voor je relatie lijn Klik voor hulp
 
 
  navigatie Aanmelden hulpverleners
 
navigatie Aanmelden vrijwilligers
 
navigatie Ervaringsverhalen
 
navigatie Online groepssessies
 
navigatie Blog
 
navigatie Nieuws
 
navigatie Klachten
 
Volg ons op Twitter. Volg ons op Facebook.
 
Klik voor hulp.
 
 
Welkom
WORDT HET NOU EINDELIJK ZOMER? (en ook in mijn hoofd...?)
 
Genoeg van het piekeren, in een cirkeltje blijven draaien en het vastlopen? Al te lang angstig, moe, onzeker, eenzaam? Zie je het niet meer zitten?
 
Allemaal heel gewoon! Je zult merken dat jij geen uitzondering bent.
 
Er is niemand die jou zo goed kent als jijzelf, maar soms vaak kun je zelf niet genoeg afstand nemen om je eigen problemen op te lossen. Mijn aanbod is om samen met jou te werken aan het verbeteren van de manier waarop jij met je problemen en je omgeving omgaat, zodat je zelf betere keuzes leert maken en uiteindelijk jezelf kunt helpen. Je zult er sterker, zelfbewuster en gelukkiger uitkomen..
 
Annelies van den Berg-Overbeek. Mijn naam is Annelies van den Berg-Overbeek. Ik ben als gezondheidszorgpsycholoog verbonden aan de online hulpverlening. Je kunt mij vinden herkennen op de online hulpverlening onder de naam Annelies (Hulpverlener).
 
Met mijn cliŽnten richt ik me vooral op het hier en nu. Daarom werk ik graag met cognitieve gedragstherapie en kortdurende oplossingsgerichte therapie. Voor de online hulpverlening kun je bij me terecht voor individuele- en relatie problematiek zoals stemmingsklachten (down voelen, depressief voelen, zelfmoordgevoelens), burn-out klachten, angst- en paniekklachten, trauma- en rouwverwerking en verlies, eetproblematiek, communicatie problematiek, assertiviteits problemen, onzekerheid, eenzaamheid, mishandeling, en verslavingen.
 
Een kort overzicht van mijn opleiding en ervaring:
Na mijn Masterís in Klinische Psychologie aan de Universiteit van Amsterdam heb ik een tweejarige postdoctorale opleiding gedaan tot Gezondheidszorgpsycholoog. Hierna heb ik me als psycholoog aangesloten bij een huisartsenpraktijk waar ik met verschillende soorten problematiek
gewerkt heb. Ook heb ik inmiddels bijna tien jaar ervaring als online hulpverlener en heb ik als psycholoog in het buitenland gewerkt (in Ivoorkust en in het Midden-Oosten). Ik streef ernaar mezelf voortdurend te ontwikkelen door het doen van trainingen en opleidingen; zo ben ik getraind in en heb ik ervaring met EMDR en Mindfulness. Ik ben ingeschreven, als psycholoog NIP, in het register van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP),sinds 1 oktober 2003 en als gz-psycholoog (gezondheidszorgpsycholoog) in het register van beroepen in de individuele gezondheidszorg (B.I.G.), onder nummer 89061780925 sinds 31 december 2003.
 
Ik ben beschikbaar voor online hulpverlening op:
Zondag: van 06.30 uur - 12.00 uur
Maandag: van 06.30 uur - 12.00 uur
Dinsdag: van 06.30 uur - 11.00 uur
Woensdag: van 06.30 uur - 12.00 uur
Donderdag: van 06.30 uur - 12.00 uur
 
Tarieven voor online hulpverlening:
- Intake gesprek: ca. 30 minuten Gratis
- Online Consult: ca. 45 minuten € 20,-
 
Het intake gesprek dient om met u te kijken naar de vorm van hulpverlening en basis waarop we kunnen werken.
 
Alle tarieven zijn inclusief BTW. Tijdens het intake gesprek kijken we naar welke vorm van hulpverlening het beste passend is.
 
Voor mensen die echt niet kunnen betalen vraag ik een kleine bijdrage samen in overleg over te maken. Geld mag geen belemmering vormen in het verkrijgen van hulp.
 
Indien je voor hulp contact met mij wenst vul dan onderstaand formulier in.
 
Terug naar het overzicht van de hulpverleners. >>>
 
Jouw e-mailadres (verplicht).

Jouw naam (verplicht).

Omschrijf hieronder jouw vraag of probleem.

 
 
| Gedichten |  Disclaimer |  Horoscoop |  Contact |  Weblog |  Links |
 
© Error Error Error Anoniem Online Hulpverlening Nederland