Relatietip.nl
 

Links naar websites over relatieproblemen.

 

Links naar websites met informatie over en hulp bij relatieproblemen.

Relatietip.nl
 

Discreet, veilig en betrouwbaar.

Wanneer het jou uitkomt.

 
Start lijn Onze hulpverleners lijn Wie zijn wij lijn Inloopspreekuren lijn Tips voor je relatie lijn Klik voor hulp
 
 
  navigatie Aanmelden hulpverleners
 
navigatie Aanmelden vrijwilligers
 
navigatie Ervaringsverhalen
 
navigatie Online groepssessies
 
navigatie Blog
 
navigatie Nieuws
 
navigatie Klachten
 
Volg ons op Twitter. Volg ons op Facebook.
 
Klik voor hulp.
 
 
Links naar informatie over en hulp bij relatieproblemen.
 
Wij bieden jou op deze pagina rubrieken aan met informatie die je brengen naar overzichten van websites met informatie. Klik hieronder in de rubrieken op het plaatje of de tekstlink onder het plaatje om naar een overzicht met websites te gaan voor informatie over veel voorkomende relatieproblemen of andere onderwerpen die met een relatie te maken hebben.
 
Websites voor het verrassen of verwennen van je partner.
Verrassen en verwennen. De kans dat je van je partner het cadeau van je dromen krijgt is vrijwel nihil. Dat bleek uit een enquete onder 1350 personen. Het valt dan ook ook niet mee een passend, leuk of orgineel cadeau te vinden. Iedereen wil iets anders. De een wil graag cadeautjes die echt een verwennerij zijn, dingen die je niet zo snel voor jezelf koopt. Zoals lekkere spulletjes voor in bad, lekkere luchtjes, sieraden, dat soort dingen. De ander geeft liever de voorkeur aan praktische cadeaus.
 
Hier op onze website vindt u informatie met websites waar u naar hartelust kunt rondkijken en shoppen om u partner te verrassen dan wel te verwennen.
 
Klik hier voor verrassen of verwennen van je partner. >>>
 
Websites met informatie of hulp bij seksuele problemen.
Seksuele problemen. De beleving van het eigen seksleven bij mannen en vrouwn is gematigd positief. Alhoewel ruim zes op de tien mensen vaak tot altijd tevreden zijn over de emotionele en lichamelijke kanten van hun seksleven, voelt toch nog ťťn op de drie zich soms, en krap ťťn op de vijf zich vaker, teleurgesteld over de kwaliteit van hun seksleven.
 
Tweederde van de mannen en vrouwen ervaart geen zorgen of stress in verband met de eigen seksualiteit en ruim een kwart een beetje. Acht procent geeft aan redelijk tot heel veel zorgen of stress gehad te hebben. In een periode van 12 maanden heeft 8% van de mannen en 8% van de vrouwen behoefte aan professionele zorg in verband met problemen omtrent de eigen seksualiteit.
 
Klik hier voor websites met informatie of hulp bij seksuele problemen. >>>
 
Websites met informatie over, of hulp bij, verslaving.
Verslavingen. Verslaving is een toestand waarin een persoon fysiek en/of mentaal van een gewoonte of stof afhankelijk is, zodanig dat hij/zij deze gewoonte of stof niet, of heel moeilijk los kan laten. Het gedrag van de persoon is door de verslaving voornamelijk gericht op het verkrijgen en innemen van het middel, of het handelen naar de gewoonte, ten koste van de meeste andere activiteiten.
 
Een persoon kan door zijn eigenheid op biologisch, psychologisch of genetisch vlak een bepaalde gevoeligheid hebben voor (problematisch) verslavende middelen of gewoontes. Veslaafden van middelen of gewoontes staan bovendien onder invloed van hun directe omgeving, hun familie, school, vrienden, etc. Vooral mensen met een afhankelijke persoonlijkheid worden sneller beÔnvloed door hun omgeving. Ook speelt vaak nieuwsgierigheid een grote rol.
 
Klik hier voor websites met informatie over, of hulp bij verslaving. >>>
 
Websites met informatie over, of hulp bij, uit elkaar gaan en scheiden.
Scheiden. Uit cijfers van het CBS komt naar voren dat jaarlijks tussen de 35.000 en 40.000 huwelijken door echtscheiding ontbonden worden. Er zijn verschillende redenen om een relatie te verbreken. Op de eerste plaats staat het botsen van karakters en het niet meer kunnen praten met elkaar. Andere redenen zijn, overspel of vreemdgaan -wordt door 1 op de 3 genoemd-, seksuele en financiële problemen.
 
Er heerst vaak een al langer bestaande onvrede binnen de relatie. Het hulp vragen bij relatieproblemen wordt als een grote stap gezien en doorgaans (helaas) als laatste redmiddel ingezet.
 
Klik hier voor websites met informatie over scheiden en uit elkaar gaan. >>>
 
Websites met informatie of hulp bij huiselijk geweld en mishandeling.
Mishandeling. Mishandeling is het toebrengen van verwondingen of pijn of andere schade tegen het lichaam van een persoon gericht. Geestelijke mishandeling, door iemand geestelijk te kwellen, angst aan te jagen of te vernederen, wordt beschouwd als een afzonderlijke vorm van mishandeling. Als iemands handeling erop gericht was om iemand een zwaar lichamelijk letsel toe te brengen, is er sprake van zware mishandeling. Anders is het 'gewone' mishandeling. Zwaar lichamelijk letsel is bijvoorbeeld een gebroken neus of een blijvend letsel. Als iemand gedwongen wordt seksuele handelingen uit te voeren of te ondergaan, zonder het gevoel te hebben zich daaraan te kunnen onttrekken, noemen we dat seksueel misbruik. Niet alleen aanranding en verkrachting vallen daar onder, maar ook op een ongewenste, seksuele manier worden betast of begluurd of gedwongen worden om naar seksuele handelingen te kijken.
 
Klik hier voor websites met informatie of hulp bij huiselijk geweld en mishandeling. >>>
 
Websites met informatie over financiële problemen en schulden.
Financiele problemen. Het hoge aantal huishoudens, 3,5 miljoen, dat het risico loopt om financiŽle tegenvallers niet te kunnen opvangen baart zorgen. Zeker in deze economisch onzekere tijd, waarbij banen op de tocht staan, is de kans groot dat het aantal mensen met geldproblemen stijgt. Naast de al bekende risicogroepen, zoals huishoudens met een laag inkomen, gaan instanties met voorlichting zich ook speciaal richten op de onbezorgde, impulsieve consument en de carriŤregerichte individualist. Bijna 4 op de 10 gezinnen heeft moeite met rondkomen. Gezinnen die moeite hebben met rondkomen hebben doorgaans weinig overzicht in hun inkomsten en uitgaven, controleren amper hun afschrijvingen en zijn slordig in het ordenen van belangrijke papieren. Nog eens een kwart van de Nederlanders staat iedere maand rood en meer dan een derde heeft een (niet-hypothecaire) lening.
 
Klik hier voor websites met informatie over financiële problemen en schulden. >>>
 
Websites met informatie over of hulp bij dating en gratis daten.
Dating. De laatste jaren zijn heel wat websites voor online daten gelanceerd. Voor veel sites moet er worden betaald, maar veel sites hebben ook een gratis gedeelte. Daarnaast bestaan er ook nog contact/dating sites die gratis zijn. Naar schatting zijn er in Nederland tussen de 250 en 300 dating websites. Grote voordelen van online dating zijn onder andere de mogelijkheid om te kunnen experimenteren met flirten zonder enig risico te lopen, met name een uitkomst voor mensen die niet makkelijk contact leggen in het echte leven. Ook voor andere groepen is online dating een ideale aanvulling op contacten ontmoeten via werk, vrienden of uitgaan.
 
Klik hier voor websites met informatie over of hulp bij dating en gratis daten. >>>
 
Websites met forums voor uw relatieproblemen.
Handig bij relatieproblemen. Forums zijn open gespreksgroepen op het internet waar iedere bezoeker, vaak na registratie, aan deel kan nemen. Je kan er reageren op wat er al is geschreven, of zelf een heel nieuw onderwerp beginnen. Dat kan over van alles waar jij interesse of vragen over hebt, zoals: vakantieliefdes, relaties, gezondheid, mishandeling, scheiden, noem maar op.
 
Het enige wat je je goed moet afvragen is jou vraag of opmerking in de juiste groep waar het thuis hoort. Dus begin niet in een gesprek over mishandeling in het onderwerp over vakantieliefdes, maar begin dan een nieuw gesprek (draadje).
 
Klik hier voor forums voor uw relatieproblemen. >>>
 
Hier vindt u informatieve websites voor relaties over uiteenlopende onderwerpen.
Uiteenlopende onderwerpen. Hier heeft u de mogelijk om informatie op te vragen of websites te bezoeken die over uiteenlopende onderwerpen gaan. U kunt hier gaan naar websites voor lotgenoten voor uiteenlopende psychische problemen of problemen in uw relatie. Maar u kunt zelfs anoniem uw diepste geheimen delen met onbekenden.
 
Ook vindt u op deze websites waar u verhalen kunt lezen over diverse onderwerpen. Wij hopen deze rubriek in de toekomst meer te voorzien van websites met informatie.
 
Klik hier voor informatieve websites voor relaties over uiteenlopende onderwerpen. >>>
 
 
| Gedichten |  Disclaimer |  Horoscoop |  Contact |  Weblog |  Links |
 
© Error Error Error Links naar websites over relatieproblemen