Relatietip.nl
 

Gratis weekhoroscoop 2021.

 

Gratis weekhoroscoop 2021 voor jouw liefdesleven en relatie.

Relatietip.nl
 

Betrouwbare gratis horoscoop.

Horoscoop 2021 voor relatie en liefde.

 
Start lijn Onze hulpverleners lijn Wie zijn wij lijn Inloopspreekuren lijn Tips voor je relatie lijn Klik voor hulp
 
 
  navigatie Aanmelden hulpverleners
 
navigatie Aanmelden vrijwilligers
 
navigatie Ervaringsverhalen
 
navigatie Online groepssessies
 
navigatie Blog
 
navigatie Nieuws
 
navigatie Klachten
 
Volg ons op Twitter. Volg ons op Facebook.
 
Klik voor hulp.
 
 
Anoniem online hulp bij:
ADHD Rouwen Financiële problemen Gokverslaving Burn-out Huiselijk geweld Depressie Anorexia Scheiden Angsten Overgewicht Paniekaanvallen relatieproblemen Abortus Pesten Verkrachting Eenzaamheid Ruzie ouders Seksverslaving Zelfmoord Traumatische ervaring Vechtscheiding Jaloersheid Koopverslaving Vreemdgaan Schulden Mishandeling Aanranding Spiritualiteit Breken familie Eetbuien Automutilatie Boulimia Stress Autisme Drugsverslaving Postnatale depressie Ontslag Alcoholverslaving Seksueel misbruik Pornoverslaving HSP Borderline
 
 
Gratis horoscoop week 31 2021 voor liefde en relatie.
 
Op deze website kunt u elke week gratis een nieuwe weekhoroscoop 2021 lezen voor jouw liefde en relatie. Deze gratis weekhoroscoop wordt elke week op maandag bijgewerkt. Door op de plaatjes te klikken kunt u de gratis weekhoroscoop lezen.
 
week 31 horoscoop: maandag 02-08-2021 t/m zondag 08-08-2021.
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
week 31 2021 | Gratis Ram Horoscoop 21-3 t/m 20-4: Het is verstandig deze week op financieel en op het liefdes gebied je hoofd erbij te houden Ram! Een ongeluk zit in een klein hoekje en op de heftige gevolgen daarvan zit niemand te wachten.
Het is wel een gunstige tijd om een vakantie te plannen. Op jouw werk heb je geen noemenswaardige problemen, maar ook daar moet je je hoofd erbij houden.
In het algemeen kun je zeggen dat de Ram deze week het verstand moet volgen en niet het gevoel.
De beste dagen voor jouw liefdesleven zijn dan ook niet in deze week te vinden. Wacht tot de tweede week van september met het uitvoeren van een paar wilde plannen.
Ach, wat in het vat zit verzuurt niet, moet je maar denken.
 
week 31 2021 | Gratis Stier Horoscoop 21-4 t/m 20-5: De sterren geven je een vrijbrief voor een heftige, erotische week. Echter, of je de ware gaat tegenkomen is een heel ander verhaal. Liefde en seksueel plezier gaan sinds mensenheugenis niet altijd samen en dat is deze week voor de opgewonden Stier ook het geval.
Je wordt volledig verrast door een flirt. Hij is zo overweldigend, waardoor je er helemaal beduusd van bent. Het zal je de rest van de week niet loslaten en wellicht houd je er zelfs volgende week nog een broeierig gevoel van over.
Door al dat geknoei is er wel een kans op een probleempje op het thuisfront, als je dat hebt.
Enfin, je ziet deze week bepaalde dingen in ieder geval niet helemaal realistisch.
But who cares?
 
week 31 2021 | Gratis Tweelingen Horoscoop 21-5 t/m 21-6: Met vele anderen heb jij als echte Tweelingen dwangmatige, ingebakken handelingen, die in stand worden gehouden. Je bent er zo aan gewend, dat je niet meer zonder kunt. Vanaf dat moment is het min of meer een dwangneurose. Soms weet je niet eens waarom je iets doet en verklaar je jouw handelingen door te zeggen, dat je het altijd zo doet. Daarmee verklaar je iets, zoals je ouders vroeger deden. Je verafschuwde dat soort verklaringen altijd en het zou jou nooit overkomen. Tenminste, dat was vroeger jouw mening. Dat laatste is inmiddels achterhaald.
Helaas zal ook jij moeten toegeven dat je geen plausibele verklaring voor dit soort automatische handelingen hebt en het domweg doet, omdat je het altijd al zo deed.
Deze conclusie zal je komende week meer dan eens trekken, als je weer in een situatie bent gekomen, waaruit je graag direct zou willen ontsnappen.
Ga joggen of wandelen om het hoofd helder te maken.
 
week 31 2021 | Gratis Kreeft Horoscoop 22-6 t/m 22-7: Nu Uranus in het teken Vissen staat zullen er zaken grondig veranderen bij de Kreeft. Oude patronen zal je loslaten en daar is waarschijnlijk al een begin van te zien in deze week. Het roer moet om en niet alleen in je werk, maar ook privé.
Het wordt daarom een zeer positieve week, waarin alles voor de wind gaat. Dit is het begin van de nieuwe tijden, je krijgt er nu slechts een voorproefje van.
Let op wie er je pad kruisen; er zullen zeer interessante mensen bij zitten van allerlei pluimage.
Voor deze week geldt, dat je niet te veel geld bij je moet hebben, want het brandt in je hand.
 
week 31 2021 | Gratis Leeuw Horoscoop 23-7 t/m 23-8: Jouw interesse in alles en iedereen, dat c.q. die voor je nieuw is, wordt deze week weer eens op de proef gesteld. Het is in ieder geval goed voor een leuke ervaring, die verrassend is.
De week begint rustig, maar dan zal je iemand tegenkomen, die de moeite waard is. Je hebt hem of haar al een tijd niet gezien en je ervaart diens aanwezigheid als nieuw en daardoor als spannend.
Ga van de week eens joggen of wandelen om het hoofd helder te houden.
 
week 31 2021 | Gratis Maagd Horoscoop 24-8 t/m 23-9: Het is geen week voor romantiek, maar meer voor de onderhuidse lusten. Het is dan ook flink broeierig om je heen en rationeel gezien neig je tot verzet, hoewel je emotioneel geen enkele remming zou willen hebben.
Meestal wint de ratio het van de emotie, maar of dat altijd verstandig is, is maar de vraag.
De sterren zeggen: Doe wat je hart je ingeeft, Maagd, want het is in feite nooit goed je te verzetten tegen je emoties. Overigens heb je voor die conclusie geen astrologie nodig.
In één van de komende weken wordt het geheel anders. Je hebt een uitstekend vooruitzicht Maagd!
 
week 31 2021 | Gratis Weegschaal Horoscoop 24-9 t/m 23-10: Dit is een week voor het versterken van je sociale contacten. Werken komt echt op de tweede plaats. Je hebt meer zin in dat heerlijke vakantiegevoel en je loopt, als je deze week moet werken, de kantjes er volledig af. Het is ook leuker om met vrienden en kennissen van gedachten te wisselen en de besognes van je werk te laten voor wat zij zijn. Gezien het feit dat je normaliter bovengemiddeld presteert, is dat ook geen probleem voor je werkgever.
In het weekend zou je erop uit moeten gaan. Je kunt dan ook een heerlijke flirt verwachten, maar dan moet je er wel zijn.
Pak die kans, want van dit kaliber zal je er maar weinig in je geheugen hebben!
 
week 31 2021 | Gratis Schorpioen Horoscoop 24-10 t/m 22-11: Het wordt een emotievolle week. De Schorpioen lacht en de Schorpioen huilt, als variant op het spreekwoord Jantje lacht enz. Vroeger werd met name Jantje er wel eens op aangekeken als hij huilde, maar tegenwoordig is het toch veel meer ingeburgerd, dat ook mannen hun emoties tonen.
Maak een gedichtje voor jouw partner of voor een goede vriend(in), koop een bloemetje voor een buurvrouw en laat het achterste van je tong maar eens zien. Het kan echt geen kwaad!
Aan het eind van de maand zal je een kleine prijs winnen in een loterij. Ga joggen of wandelen om je hoofd helder te houden. Ook de Schorpioen heeft dat bij tijd en wijle nodig.
 
week 31 2021 | Gratis Boogschutter Horoscoop 23-11 t/m 21-12: Iemand uit je omgeving maakt je blij met een kleinigheid.
Dat kun je zelf ook bij een ander doen, want zelfs een enkele bloem doet wonderen in een vriendschappelijke relatie. Het hoeft niet veel geld te kosten. Hang er een cadeaukaartje aan en je hebt voor twee euro een attentie, die hetzelfde effect heeft als een nieuwe auto.
Als je aan iemand, die dat niet van je verwacht, zo'n aardigheidje geeft - bijv. een collega of je buurman, dan heeft het een grotere impact, dan dat veel te grote of dure cadeau.
Doe het niet, omdat iemand iets te vieren heeft, maar zo maar. Je zal er nog jaren later om gewaardeerd worden.De beste dag voor je financiën is de vrijdag.
 
week 31 2021 | Gratis Steenbok Horoscoop 22-12 t/m 20-1: Let op jouw gezondheid Steenbok! Je verzet een hoop werk en je hebt ook de financiële behoefte om dat te doen om het maar zo te zeggen. Maar hoewel deze tijd daar uitermate geschikt voor is, moet je oppassen niet te overdrijven. Je hebt de neiging je geheel op iets te storten en dat vindt de omgeving heel prettig, want dan hoeft die niet zo hard te werken. Je let echter te weinig op jezelf en gaat te lang door.
Je hebt veel behoefte aan verandering en verwacht daar ook veel van. Je wilt meer inzicht in jouw leven hebben en je werkt daar ook voor. Jij zou je bezig kunnen houden met individuele en groepstherapieën; het kan ook yoga of een andere therapie zijn, die jouw bewustzijn groter en breder maakt. Jij ziet jezelf dan niet alleen vanuit dat ene gezichtspunt, van waaruit je jezelf in het verleden altijd bekeek, maar ook vanuit vele andere, die het beeld veel aangenamer en completer maken. Dat zal op de eerste plaats voor jezelf een enorme mentale vooruitgang zijn.
 
week 31 2021 | Gratis Waterman Horoscoop 21-1 t/m 19-2: Houd de komende week rekening met een succes op je werk beste Waterman! Je moet niets forceren, want dan dwing je het niet af. Jouw status en prestige zullen er niet door worden verhoogd. Let er hooguit op dat je emotionele beleving niet in conflict komt met jouw rationele gedachten. Pas daarom op met je geflirt op het werk. Je voelt het wellicht niet eens meer als zodanig, maar anderen doen dat wel en dat kan deze week net even verkeerd vallen.
Voor de rest kun je, wat betreft je echte liefdesleven, rustig achterover leunen. Het komt allemaal vanzelf naar je toe in deze week!
Wat meer lichaamsbeweging zou geen kwaad kunnen en de komende week is een goede week om een klein gokje te wagen.
 
week 31 2021 | Gratis Vissen Horoscoop 20-2 t/m 20-3: Jouw liefdesleven viert hoogtij! Je fixeert je daarbij niet op het fysieke deel, dat daarbij hoort, maar meer op de intimiteit en de romantiek en dat bevalt jouw partner goed. De rest komt er na deze week vanzelf bij. Forceer niets, want dat werkt averechts.
Je moet je deze weken niet al te druk maken, want alles loopt ook zonder dat je er zelf wat aan doet. Ga een dag in de week onderuit op een stoel zitten of doe iets zonder dat het je vermoeit.
Het kan zijn dat je deze week een keuze moet maken tussen twee of meer mogelijkheden, die je worden voorgeschoteld. Dat kan ingrijpende gevolgen hebben, maar het kan ook onbelangrijk zijn. het is in ieder geval iets dat zich deze week voordoet. Misschien moet je kiezen tussen twee partners.
Blijf in alle gevallen geduldig en wacht eerst af, wat of wie zelf afvalt.
 
 
 
| Gedichten |  Disclaimer |  Horoscoop |  Contact |  Weblog |  Links |
 
© Gratis horoscoop relatie en liefde week 31 2021