Relatietip.nl
 

Gratis weekhoroscoop 2019.

 

Gratis weekhoroscoop 2019 voor jouw liefdesleven en relatie.

Relatietip.nl
 

Betrouwbare gratis horoscoop.

Horoscoop 2019 voor relatie en liefde.

 
Start lijn Onze hulpverleners lijn Wie zijn wij lijn Inloopspreekuren lijn Tips voor je relatie lijn Klik voor hulp
 
 
  navigatie Aanmelden hulpverleners
 
navigatie Aanmelden vrijwilligers
 
navigatie Ervaringsverhalen
 
navigatie Online groepssessies
 
navigatie Blog
 
navigatie Nieuws
 
navigatie Klachten
 
Volg ons op Twitter. Volg ons op Facebook.
 
Klik voor hulp.
 
 
Anoniem online hulp bij:
ADHD Rouwen Financiële problemen Gokverslaving Burn-out Huiselijk geweld Depressie Anorexia Scheiden Angsten Overgewicht Paniekaanvallen relatieproblemen Abortus Pesten Verkrachting Eenzaamheid Ruzie ouders Seksverslaving Zelfmoord Traumatische ervaring Vechtscheiding Jaloersheid Koopverslaving Vreemdgaan Schulden Mishandeling Aanranding Spiritualiteit Breken familie Eetbuien Automutilatie Boulimia Stress Autisme Drugsverslaving Postnatale depressie Ontslag Alcoholverslaving Seksueel misbruik Pornoverslaving HSP Borderline
 
 
Gratis horoscoop week 46 2019 voor liefde en relatie.
 
Op deze website kunt u elke week gratis een nieuwe weekhoroscoop 2019 lezen voor jouw liefde en relatie. Deze gratis weekhoroscoop wordt elke week op maandag bijgewerkt. Door op de plaatjes te klikken kunt u de gratis weekhoroscoop lezen.
 
week 46 horoscoop: maandag 11-11-2019 t/m zondag 17-11-2019.
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
week 46 2019 | Gratis Ram Horoscoop 21-3 t/m 20-4:
Je kunt in de komende maanden een spirituele dimensie in jezelf ontdekken, die jouw leven en intuïtie aanzienlijk kan doen verdiepen. Tenminste als je daar een beetje voor openstaat. Als je jezelf daarvoor afsluit, gebeurt er totaal niets.
Deze dimensie staat zo ver van jouw huidige leven, dat het waarschijnlijk moeilijk is om het zo maar te accepteren. Je doet er goed aan dat wel te doen, want het is onmiskenbaar van invloed op jouw ontwikkeling.
Begin in deze periode zakelijk niets nieuws. Nog meer verantwoordelijkheden zouden wel eens teveel voor je kunnen zijn en dat zou nadelig op jouw gezondheid kunnen werken. Het is beter de bestaande projecten goed bij te houden en te verbeteren waar dat nodig mocht zijn. Ook een Ram mens heeft zijn grenzen!
 
week 46 2019 | Gratis Stier Horoscoop 21-4 t/m 20-5:
Dit wordt, wat geldzaken betreft, een opmerkelijke week voor je, beste Stier!.
Al die samenvallende sterrenstanden in jouw horoscoop hebben weliswaar een kortstondige, maar stevige invloed op je. Pas op voor mensen, die met mooie praatjes proberen je te verleiden financieel iets te doen, waar je van weet dat het onmogelijk is. Je zult aan jouw eigen standpunten gaan twijfelen, maar de echte Stier houdt voet bij stuk. Je zult al in februari zien, dat je intuïtie en/of ideeën van nu juist blijken te zijn.
Je zult deze week nog lang in je geheugen houden, doordat je een heerlijke, maar kortstondige flirt hebt. Geniet ervan!
 
week 46 2019 | Gratis Tweelingen Horoscoop 21-5 t/m 21-6:
Deze week is het gunstig om met niet geleend geld iets leuks te gaan doen. Daarbij moet je bedenken dat het van korte duur moet zijn. De lopende bankzaken blijven domweg liggen en die moeten immers ook worden afgehandeld.
Het is ook een heel geschikte tijd om als leider van groepen mensen op te treden. Je voelt exact aan wat moet worden gedaan en je kunt jouw belang en dat van de groep goed met elkaar verenigen door de groep van één bepaald standpunt te overtuigen. In het overleg met deze groep straal je enthousiasme uit, waardoor iedereen direct tot actie kan overgaan.
Je bent heel direct en krachtig in je optreden, zonder al te assertief te zijn, hetgeen anderen zeer in je zullen waarderen.
 
week 46 2019 | Gratis Kreeft Horoscoop 22-6 t/m 22-7:
Zo Kreeft, de communicatie met jouw werkgever is weer in orde, dus kom maar op met die plannen. Zet anderen een beetje in de bloemetjes, een beetje Kreeft weet hoe dat moet. Hun dank zal groot zijn.
Door jezelf een beetje op de achtergrond te houden en anderen de eer te gunnen, verhoog je jouw aanzien en prestige bij jouw werkgever, waardoor je een enorme voorsprong hebt als er ooit een keuze gemaakt moet worden bij een sanering. En dan gaat het alleen om de punten.
Deze week is prima voor alles wat je van plan bent, zolang je jezelf maar wat op de achtergrond houdt. Voor anderen blijft er dan nog genoeg over. Als je wilt gaan werken met mooie dingen, zul je voorzichtig moeten zijn.
Ook voor jouw geldzaken lijkt dit een heel prettige week te worden. Doe er jouw voordeel mee.
 
week 46 2019 | Gratis Leeuw Horoscoop 23-7 t/m 23-8:
Deze week laat jouw gevoel het een beetje afweten, omdat je kennelijk door iets persoonlijks bent afgeleid. Dat is jammer, want iemand rekent op jouw hulp en je bent er met je gedachten niet bij.
Je wordt afgeleid door een lichte vorm van verliefdheid Leeuw! Je ziet het zelf niet alszodanig, maar jouw omgeving des te meer. Jammer, dat het een volstrekt onmogelijke verliefdheid is, want het is iemand, die veel te dichtbij is. Hij of zij zit in jouw vriendenkring of hij of zij kan zelfs iemand uit de familie zijn. Denk aan een zwager of iemand, die aangetrouwd is.
Feit is dat als je het laat escaleren de hele omgeving in rep en roer zal zijn.
 
week 46 2019 | Gratis Maagd Horoscoop 24-8 t/m 23-9:
Het wordt een enerverende week voor je Maagd! Misschien een feestje rond het weekend of samen met vrienden met wie jij een gezellige avond zult hebben. Oude vrienden zoeken je in de komende week op of nemen op een andere wijze contact met je op.
Een jaar of wat geleden heb je in oktober een ontmoeting gehad met een leuk uitziende Steenbok, die je deze dagen een kaartje zou kunnen sturen.
Neem bij je volgende bezoek eens een kleine attentie mee, want die doet meer dan een groot cadeau en wel omdat diegene ook blij is met een bos bloemen.
Je hebt in ieder geval leuke sociale contacten in de komende week.
 
week 46 2019 | Gratis Weegschaal Horoscoop 24-9 t/m 23-10:
Het is maar te hopen dat scherven geluk brengen, want er gaat deze week weer eens wat stuk in de keuken. Je laat het waarschijnlijk uit jouw handen vallen, maar het kan ook zijn dat je het zo maar van het aanrecht stoot.
Het is niets van waarde, maar iemand uit jouw omgeving maakt er een opmerking over alsof het een kostbare Chinese porseleinen vaas betreft. Laat hem of haar maar even uitrazen en vraag dan of hij of zij klaar is. Het gaat immers nergens om.
In de loop van deze week zul je wat onrustiger worden door een mailtje van een collega of kennis, die je een aanbod doet dat je eigenlijk niet kunt weigeren. Echter jouw intuïtie zegt dat je er niet op moet ingaan.
De sterren zeggen dat je jouw gevoel zou moeten volgen.
 
week 46 2019 | Gratis Schorpioen Horoscoop 24-10 t/m 22-11:
Iemand uit jouw omgeving heeft je meer dan ooit nodig Schorpioen. Je voelt gewoonlijk onmiddellijk aan in wat voor stemming mensen om jou heen verkeren en je reageert veelal op een prettige manier.
Let er deze keer op dat je niet te veel jouw mening als de enige juiste opdringt, want dan zal jouw raad niet worden opgevolgd. Enige diplomatie is je niet vreemd. Gebruik die deze week!
Degene, die jouw hulp inroept, hecht zeer veel waarde aan het emotionele contact met jou en met name jouw warmte en betrokkenheid wordt zeer op prijs gesteld.
Je zult door jouw raad niet meer ’stuk’ kunnen bij deze persoon.
 
week 46 2019 | Gratis Boogschutter Horoscoop 23-11 t/m 21-12:
Je zult in de komende week flink onder druk gezet worden in verband met een zaak, die al langere tijd speelt. Je probeert iets te bereiken en het ligt net buiten je mentale reikwijdte. Je zult daardoor het lid op je neus kunnen krijgen als je ermee doorgaat. Stoppen is soms beter dan rücksichtlos doorgaan met het proberen meer uit de kan te halen dan dat er ooit is ingestopt.
Je denkt voortdurend dat je de eindstreep zult halen en het gevecht zult winnen. Echter, ondanks al jouw inspanningen zal je concurrent jou te slim af zijn en met de eer gaan strijken.
Het zal in ieder geval een goede les voor je zijn. Wat je ervan zult leren is dat je een concurrent nooit moet onderschatten.
 
week 46 2019 | Gratis Steenbok Horoscoop 22-12 t/m 20-1:
Een bijzonder lucratieve aanbieding zal jouw pad kruisen.
Het kan een aanbieding zijn voor het sluiten of oversluiten van een lening of hypotheek lening, of voor andere baan. In ieder geval iets waarop je in het geheel niet hebt gerekend. Het is een aanbieding voor iets dat een langere tijd ’mee gaat’. Je hebt het al eerder aangeboden gekregen. Het kan ook een aanbieding zijn om iets te kopen dat je ooit heel graag wide hebben, maar toen vond jij het te duur.
Profiteer er nu van en vergeet de ratio bij jouw belissing. Volg deze keer jouw emoties en als je dat niet doet, zul je spijt krijgen. Wellicht pas over een aantal jaar, want die spijt kómt als je nu te rationeel handelt.
Los daarvan moet je op jouw gezondheid letten en wat meer bewegen! Kom uit die luie stoel Steenbok!
 
week 46 2019 | Gratis Waterman Horoscoop 21-1 t/m 19-2:
Je wordt deze week verrast door een financieel meevallertje Waterman. Het kan zijn dat je een, overigens kleine, prijs in een loterij wint, of een aardigheidje van je werkgever of een derde (een Kreeft misschien?) krijgt. Voor je totale financiële situatie geldt deze maand dat je moet oppassen met onnodige uitgaven, omdat er een onverwachte uitgave in januari zal zijn, die je niet uit je maandelijkse inkomen kunt betalen. Dus houd de pas even in.
In februari zal het leed geleden zijn en kun je weer je normale uitgaven patroon oppakken.
Op je werk loopt alles naar wens. De kleine oneffenheden zijn soms voor jou grote obstakels, maar als je het weet te relativeren met als achtergrond de wereldproblemen, is het volstrekt onbelangrijk.
 
week 46 2019 | Gratis Vissen Horoscoop 20-2 t/m 20-3:
Je kunt een liefdesrelatie of een ontmoeting met een wildvreemde verwachten. Jij verbindt je op zielsniveau met diegene.
De kans bestaat dat je een onrustige week krijgt met hoge emotionele pieken. Deze onrust houd je wel flexibel en alert. Je kunt geluk proeven zoals maar weinigen meemaken.
Ook in jouw werksfeer zul je flink vooruit komen als je meer samenwerkt. Het persoonlijke contact wordt in jouw werk steeds belangrijker en daar ga je ook aan werken. Het is een goede week voor je carrière.
De beste dag voor je liefdesleven is de zaterdag. Je zult een leuke flirt krijgen deze week. Die zal helaas zo kortstondig zijn, dat hij voorbij is, voordat je in de gaten hebt, dat iemand aan het flirten was. De herinnering is er daarom niet minder prettig van.


 
 
 
| Gedichten |  Disclaimer |  Horoscoop |  Contact |  Weblog |  Links |
 
© Gratis horoscoop relatie en liefde week 46 2019