Relatietip.nl
 

Gratis weekhoroscoop 2020.

 

Gratis weekhoroscoop 2020 voor jouw liefdesleven en relatie.

Relatietip.nl
 

Betrouwbare gratis horoscoop.

Horoscoop 2020 voor relatie en liefde.

 
Start lijn Onze hulpverleners lijn Wie zijn wij lijn Inloopspreekuren lijn Tips voor je relatie lijn Klik voor hulp
 
 
  navigatie Aanmelden hulpverleners
 
navigatie Aanmelden vrijwilligers
 
navigatie Ervaringsverhalen
 
navigatie Online groepssessies
 
navigatie Blog
 
navigatie Nieuws
 
navigatie Klachten
 
Volg ons op Twitter. Volg ons op Facebook.
 
Klik voor hulp.
 
 
Anoniem online hulp bij:
ADHD Rouwen Financiële problemen Gokverslaving Burn-out Huiselijk geweld Depressie Anorexia Scheiden Angsten Overgewicht Paniekaanvallen relatieproblemen Abortus Pesten Verkrachting Eenzaamheid Ruzie ouders Seksverslaving Zelfmoord Traumatische ervaring Vechtscheiding Jaloersheid Koopverslaving Vreemdgaan Schulden Mishandeling Aanranding Spiritualiteit Breken familie Eetbuien Automutilatie Boulimia Stress Autisme Drugsverslaving Postnatale depressie Ontslag Alcoholverslaving Seksueel misbruik Pornoverslaving HSP Borderline
 
 
Gratis horoscoop week 14 2020 voor liefde en relatie.
 
Op deze website kunt u elke week gratis een nieuwe weekhoroscoop 2020 lezen voor jouw liefde en relatie. Deze gratis weekhoroscoop wordt elke week op maandag bijgewerkt. Door op de plaatjes te klikken kunt u de gratis weekhoroscoop lezen.
 
week 14 horoscoop: maandag 30-03-2020 t/m zondag 05-04-2020.
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
week 14 2020 | Gratis Ram Horoscoop 21-3 t/m 20-4:
Je hebt er meer dan eens over gedacht een donorcodicil in te vullen, maar voor de Ram, die het nog niet heeft gedaan, is het nu de tijd om die beslissing op papier te zetten. De komende weken zul je meer dan eens lang een apotheek komen en je weet dat je niet in de rij hoeft te staan om een foldertje, of een blanco codicil, mee te nemen. Misschien moet je het nog even overdenken, maar je komt tot een voor jou juist besluit.
Als je van plan was jouw haar te veranderen dan is het goed dat deze week te gaan doen. Jouw vrienden en kennissen zullen de wijziging meer dan positief ontvangen en de enkeling, die het niet aanspreekt, heeft geen invloed op de voldoening, die je hebt door de reactie van de anderen.

 
week 14 2020 | Gratis Stier Horoscoop 21-4 t/m 20-5:
Deze weken staan in het teken van ontmoetingen beste Stier! Het kan een ontmoeting zijn met iemand die je al lang kent, maar ook met iemand die je nog niet eerder hebt ontmoet. Het is in ieder geval een ontmoeting, die een hechte vriendschap tot gevolg kan hebben, ondanks het feit dat je diegene al lang kent.
Het kan een vreemde ervaring zijn, maar je zult jezelf aan een dergelijke ontmoeting moeten overgeven. Ga hem dus niet uit de weg. Er staat veel voldoening op je te wachten.
Deze week zal ook het begin te zien zijn van de verandering van je relatie, als je die hebt. Als je die niet hebt, zul je deze week wellicht het begin zien van een nieuwe relatie. In ieder geval zul je je meer gaan hechten aan iemand, die tot voor kort geen enkele rol speelde in jouw gevoelens voor wat betreft een relatie.
Jouw gevoelens en stemmingen raken daardoor in deze week of in de komende weken flink van slag.
 
week 14 2020 | Gratis Tweelingen Horoscoop 21-5 t/m 21-6:
Iemand uit je vrienden of kennissenkring is jaloers op je. Deze week komt dat op een vervelende manier naar voren. Het zal je flink raken en dat laat je ook goed merken.
Let erop dat je niet op de verkeerde personen afreageert, maar op diegene, die jou mentaal heeft geraakt. Het is jammer dat sommige, zich vrienden noemende, mensen zo’n afgunst kunnen uiten. Wees eerlijk tegenover jezelf en dan zul je zien wie je moet buitensluiten.
Let op in het verkeer en kijk je verlichting eens na of laat dat doen. Fleur je huiskamer eens op met een kleurige bos bloemen of een mooie plant. Het zal je humeur telkens weer positief beïnvloeden en dat zullen de mensen uit jouw omgeving zeker waarderen.
 
week 14 2020 | Gratis Kreeft Horoscoop 22-6 t/m 22-7:
Een deel van je huis is aan de binnenzijde aan een opknapbeurt toe. Je doet er goed aan de gebruikte kleuren, waarop je tot nu toe trots was, volledig te wijzigen. Geen pasteltinten meer, maar felle primaire kleuren. Je zult kritiek krijgen uit je omgeving, maar uiteindelijk zal iedereen het toch kunnen waarderen. Eén persoon in het bijzonder en met diens positieve kritiek ben je zeer in je nopjes.
Het kan zijn dat je een plannetje had om voor dit weekend een probleem op te lossen. Je moet het helemaal uitvoeren. Van A tot Z. Het zal je lukken en je zult er veel voldoening van hebben.
Als je buitenshuis bent dan lossen problemen makkelijker op, omdat je dan uit de sleur bent van de dagelijks dingen. Bovendien kun je thuis het probleem niet loslaten, want je bent zo geconditioneerd, dat je daar het probleem niet los kunt zien van de omgevingsfactoren en dus helemaal niet goed kunt analyseren.
 
week 14 2020 | Gratis Leeuw Horoscoop 23-7 t/m 23-8:
Jouw computer geeft af en toe vervelende problemen. Je weet nog steeds niet precies wat de oorzaak is en het lijkt inmiddels een beetje te wennen. Echter, zodra je het weer tegenkomt, stoort het je elke keer weer opnieuw.
Je moet waarschijnlijk de hulp van een specialist inroepen, maar je blijft ook daaraan nog twijfelen.
De problemen nemen deze week toe. Je weet dat je zorgvuldiger moet omgaan met het kopiëren en downloaden van bestanden en programma’s, maar tot nu toe kruip je telkens weer door het oog van de naald als het om door virussen en wormen geïnfecteerde bestanden gaat.
Bedenk dat je veel voorzichtiger moet zijn met het laten versloffen van jouw vriendschappen.
Tip voor deze week: Bel hem of haar eens op in plaats van alleen te e-mailen, dat is veel persoonlijker.
 
week 14 2020 | Gratis Maagd Horoscoop 24-8 t/m 23-9:
Je hebt een vriend of kennis met een medisch probleem. Het heeft als oorzaak zijn of haar gewicht, Je trekt het je behoorlijk aan en het beinvloedt op onverwachte momenten jouw leven. Jouw reactie is begrijpelijk en je bent tegelijkertijd zo sterk dat het jouw leven niet zichtbaar bepaalt. In het tweede deel van deze week laat je jouw emotionele veerkracht zien.
Je gaat er het weekend zelfs op uit en je merkt dat die nieuwe omgeving een goede invloed heeft op het oplossen van je problemen. Kennelijk geeft die andere omgeving nieuwe impulsen.
Problemen lijken thuis altijd groter dan buitenshuis. In dit geval is dat ook zo.
Door het oproepen van herinneringen uit het verleden raak je in een heel sentimentele bui.
 
week 14 2020 | Gratis Weegschaal Horoscoop 24-9 t/m 23-10:
Je raakt de gehele week snel geïrriteerd beste Weegschaal! Iemand krijgt van jou de wind van voren, maar diegene weet eigenlijk niets van de zaak af. Eigenlijk weet je dat zelf ook wel, maar je reageert toch op die persoon af.
Echter, dat kun je beter doen naar diegene, die deze irritatie veroorzaakt. E�n van de komende weken wordt dat je wellicht duidelijk, maar dan moet je wel goed analyseren wat er aan de hand is.
Koop ook eens een aardigheidje voor die Kreeft die je lief is. Hij of zij kan een familielid, vriend of mogelijk toekomstige partner zijn.
Uit ervaring weet je dat het niet veel geld hoeft te kosten. De aandacht, die je ermee overbrengt, is meer dan genoeg en geeft veel meer voldoening en waardering bij de ontvanger dan het aardigheidje op zich.
 
week 14 2020 | Gratis Schorpioen Horoscoop 24-10 t/m 22-11:
Op de komende vakantie zul je een aantal nieuwe kennissen opdoen, het kan ook een echtpaar zijn en eveneens een echt paar zijn met wie je een lange vriendschap gaat opbouwen. Het is een soort van vriendschap, zoals je er maar een paar in je leven zult hebben. Het zijn mensen, waarvan je na een paar dagen denkt en zegt, dat je ze al jaren kent, omdat het allemaal zo vertrouwd is.
Druk jouw wil niet helemaal door, want de kritiek van anderen wordt daardoor niet eens door je geregistreerd en daar zul je al snel spijt van krijgen. Eerst zul je zeggen, dat er in het geheel geen kritiek is geweest, maar je moet dat standpunt al snel bijstellen, nadat je je hebt gerealiseerd, dat die kritiek wel degelijk geuit is.
Het komt allemaal toch op zijn pootjes terecht, maar het had een stuk gemakkelijker gekund.
 
week 14 2020 | Gratis Boogschutter Horoscoop 23-11 t/m 21-12:
Schrijf de komende week eens op wat je hebt gedroomd. Bij voorkeur als je direct daarna ’s nachts wakker wordt. De volgende morgen ben je het namelijk vaak weer kwijt, terwijl je nog wel weet dát je gedroomd hebt. Je kunt zeer creatieve dromen hebben gehad, die, als je ze kwijt bent niet meer gerealiseerd kunnen worden en je zult verbaasd staan over wat je hebt opgeschreven.
Jouw creatieve ideeën mogen niet verloren gaan. Leg daarom pen en papier naast je bed.
Een prettige flirt heeft nog een aangenaam staartje.

 
week 14 2020 | Gratis Steenbok Horoscoop 22-12 t/m 20-1:
Als je ��n van de komende dagen met wat lichamelijke klachten wakker bent geworden en eigenlijk het liefst de hele dag in je bed zou willen blijven liggen, dan doe je er goed aan in een warm bad of een hete douche te nemen.
Een bezoek aan de sauna of Turks bad zou jouw klachten doen verdwijnen en je gezicht weer doen stralen. De moeheid zal van je lijf afspoelen of eraf weken, maar dat zit er deze weken nog niet in.
Je hebt later in de week een verzoek om een presentatie te geven voor een klein gezelschap en je voorbereiding vereist enige aandacht. Werk er niet te lang aan, want dan overvoer je jezelf met informatie. Houd het bij een paar punten, die je onder de aandacht wilt brengen.
Je wordt deze of komende week ook nog eens uitgenodigd om bij iemand te komen dineren.
 
week 14 2020 | Gratis Waterman Horoscoop 21-1 t/m 19-2:
Het contact en de relatie met een paar vrienden of kennissen is langzamerhand veranderd. Je weet nu beter wat je voor elkaar kunt betekenen en daardoor kan de verandering een verbetering blijken te zijn. Andere relaties worden waarschijnlijk helemaal verbroken en dat komt omdat je uit elkaar bent gegroeid. De omstandigheden zijn gewijzigd en daar kan niemand wat aan doen. Het is gewoon een feit, hoe jammer dat ook is.
Je hebt goede ideeën over je werk en je probeert die ook uit te voeren, maar iemand blokkeert dat, terwijl hij of zij eigenlijk beter zou moeten weten. Sommige mensen misbruiken hun prestige, maar realiseren zich niet dat hun prestige ermee wordt afgebroken.
Je zou in de loop van deze week graag een vrijage met een Maagd willen hebben, maar je partner weerhoudt het.
 
week 14 2020 | Gratis Vissen Horoscoop 20-2 t/m 20-3:
Rond zondag is de liefde in de lucht, hoewel voor diegenen die een relatie hebben het juist een dip kan zijn.
Doe het rustig aan, dan breekt het lijntje niet. Haal vriendschappen weer eens wat aan. Laat dat niet verwateren, want een goede en hechte vriend is volledig onvervangbaar.
Nodig eens een paar vrienden uit in het weekend. Dat hoeft niet persé zaterdagavond te zijn, maar kan net zo goed op zondagmiddag tijdens een uitgebreide brunch, die je misschien wel buitenshuis regelt.
Je hebt dan tegelijkertijd de mogelijkheid weer nieuwe mensen te ontmoeten, want . . . . rond zondag is de liefde in de lucht!!!

Share us when you like us, like us when you share us!
 
 
 
| Gedichten |  Disclaimer |  Horoscoop |  Contact |  Weblog |  Links |
 
© Gratis horoscoop relatie en liefde week 14 2020