Relatietip.nl
 

Gratis weekhoroscoop 2022.

 

Gratis weekhoroscoop 2022 voor jouw liefdesleven en relatie.

Relatietip.nl
 

Betrouwbare gratis horoscoop.

Horoscoop 2022 voor relatie en liefde.

 
Start lijn Onze hulpverleners lijn Wie zijn wij lijn Inloopspreekuren lijn Tips voor je relatie lijn Klik voor hulp
 
 
  navigatie Aanmelden hulpverleners
 
navigatie Aanmelden vrijwilligers
 
navigatie Ervaringsverhalen
 
navigatie Online groepssessies
 
navigatie Blog
 
navigatie Nieuws
 
navigatie Klachten
 
Volg ons op Twitter. Volg ons op Facebook.
 
Klik voor hulp.
 
 
Anoniem online hulp bij:
ADHD Rouwen Financiële problemen Gokverslaving Burn-out Huiselijk geweld Depressie Anorexia Scheiden Angsten Overgewicht Paniekaanvallen relatieproblemen Abortus Pesten Verkrachting Eenzaamheid Ruzie ouders Seksverslaving Zelfmoord Traumatische ervaring Vechtscheiding Jaloersheid Koopverslaving Vreemdgaan Schulden Mishandeling Aanranding Spiritualiteit Breken familie Eetbuien Automutilatie Boulimia Stress Autisme Drugsverslaving Postnatale depressie Ontslag Alcoholverslaving Seksueel misbruik Pornoverslaving HSP Borderline
 
 
Gratis horoscoop week 49 2022 voor liefde en relatie.
 
Op deze website kunt u elke week gratis een nieuwe weekhoroscoop 2022 lezen voor jouw liefde en relatie. Deze gratis weekhoroscoop wordt elke week op maandag bijgewerkt. Door op de plaatjes te klikken kunt u de gratis weekhoroscoop lezen.
 
week 49 horoscoop: maandag 05-12-2022 t/m zondag 11-12-2022.
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
week 49 2022 | Gratis Ram Horoscoop 21-3 t/m 20-4: Deze week is een goede voor elke vorm van creativiteit. Ook als je geen creatief werk hebt, zal je deze week heel creatief zijn Ram.
Schilder of behang die ene kamer of gang eens en maak daarmee jouw huis aantrekkelijker. Je hebt deze week meer gevoel voor de esthetische kant van de omgeving.
Verder heb je emotioneel gezien in de komende weken zin iedereen uit je directe omgeving precies te vertellen wat je van hem of haar denkt. Of het nu aardig is of niet. Je bent strijdlustig en dat spoort jou aan ruzie met anderen te maken, hetgeen normaliter geheel tegen jouw aard is.
Probeer verstandig te zijn door ook een beetje naar die andere mensen uit jouw directe omgeving te luisteren. Soms is hun visie lang niet verkeerd. En beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald. Er zijn mensen om je heen die namelijk echt om je geven.
 
week 49 2022 | Gratis Stier Horoscoop 21-4 t/m 20-5: Eén van de komende weken heb je een grote kans op een echte Stier romance. De sterren staan dan heel gunstig. Enerzijds voel je die ouderwetse energie van vrijheid in je opborrelen en aan de andere kant ben je ook gelukkig met jouw status quo. Twijfel echter geen moment als jouw boog gericht staat op een aantrekkelijke Schorpioen, want je zal zeker raak schieten. Met deze sterrenstand kan jouw initiatief onmogelijk worden genegeerd.
Het ziet er naar uit dat het een spannende week kan worden en je hoeft er niet eens veel voor te doen.
Leef je maar eens lekker uit en wat jouw andere verplichtingen daaromtrent betreft, kun je ervan uitgaan dat het met een sisser zal aflopen, als je het op de juiste tijd en manier bekend maakt.
Pas op voor oneerlijke mensen, die een bijna pathologische jaloezie als drijfveer hebben om jou dwars te zitten.
 
week 49 2022 | Gratis Tweelingen Horoscoop 21-5 t/m 21-6: Voor de Tweelingen is het een goede week om de financiën te regelen. De huidige rentestand geeft je nog de mogelijkheid om een lening te sluiten en als je de gelegenheid hebt om dat te doen, zijn deze weken geschikt om eraan te werken. De banken en andere financiële instellingen zullen je goed gezind zijn.
Ook op je werk kun je het één en ander bereiken. Hoewel er maar weinig mensen een echte salarisverhoging krijgen is, slaag je erin de secondaire arbeidsvoorwaarden te verbeteren of misschien zelfs een beter salaris te bedingen. Dat komt dan wel als jij een andere functie krijgt.
Pak die aangeboden functiewijziging wel met beide handen aan. Doe er je best voor om de nieuwe taken goed uit te voeren.
Succes is dan verzekerd.
Maak de mensen uit jouw omgeving weer eens aan het lachen! Je bent er goed in en je kunt het nu ook weer.
 
week 49 2022 | Gratis Kreeft Horoscoop 22-6 t/m 22-7: Je gaat, niet financieel gezien, een drukke periode tegemoet. Mede door een onverwachte bezoeker of een andere plotselinge gebeurtenis. Het wordt druk, maar leuk. Let er wel op dat het niet altijd nodig is om zelf overal vooraan te staan.
Je zou ook die leuke Schorpioen eens de kans moeten geven te laten zien wat hij of zij in de mars heeft. Op die manier werk je ook aan jouw eigen toekomst.
Kortom, een prima week voor de Kreeft die er wat van wil en weet te maken.
Na de komende week wordt het niet rustiger, want deze gebeurtenis heeft nog een flinke staart. Maar wel een leuke. Let erop dat je die niet zomaar tussen je vingers laat glippen.
 
week 49 2022 | Gratis Leeuw Horoscoop 23-7 t/m 23-8: Voor de Leeuw is het een goede week om de financiën te regelen. De huidige rentestand geeft je nog de mogelijkheid om een lening te sluiten en als je de gelegenheid hebt om dat te doen, zijn deze weken geschikt om eraan te werken. De banken en andere financiële instellingen zullen je goed gezind zijn.
Ook op je werk kun je het één en ander bereiken. Hoewel er maar weinig mensen een echte salarisverhoging krijgen, slaag je erin de secondaire arbeidsvoorwaarden te verbeteren of misschien zelfs een beter salaris te bedingen. Dat komt dan wel als jij een andere functie krijgt.
Pak die aangeboden functiewijziging met beide handen aan. Doe er je best voor om de nieuwe taken goed uit te voeren.
Succes is dan verzekerd.
Maak de mensen uit jouw omgeving weer eens aan het lachen! Je bent er goed in en je kunt het nu ook weer.
 
week 49 2022 | Gratis Maagd Horoscoop 24-8 t/m 23-9: Jij wordt één dezer dagen wakker met de herinnering aan een vrolijke en wellicht zelfs opwindende droom Maagd. Kennelijk heb je die man of vrouw de afgelopen dagen, misschien wel in je onderbewustzijn, in jouw gedachten gehad. Wishful thinking??
Met jouw financiën verloopt het momenteel wat stroef. Je doet jouw uiterste best de moeilijkere zaken, waarmee je momenteel bezig bent, tot een goed einde te brengen, maar het resultaat is enigszins teleurstellend.
Eén van de komende weken zal je helaas een verdrietig bericht krijgen. Echter, je zal er mentaal uiteindelijk alleen maar sterker van worden.
Zo heeft ieder minpunt ook een positieve kant Maagd!
 
week 49 2022 | Gratis Weegschaal Horoscoop 24-9 t/m 23-10: Een verslavend gokspel brengt je uit jouw ritme. Ook financieel gezien. Het spelen van die spelletjes kost je veel geld en tijd en je kunt de financiën binnenkort wel beter gebruiken.
Delete ze en als het een gokspel is dat op je computer staat delete het dan uit jouw favorieten.
Als je de komende week daardoor tijd overhoudt Weegschaal, dan moet je alle onafgemaakte klusjes eens volledig afmaken en ook de klusjes, waarvan het resultaat niet direct zichtbaar is. Dat is echt veel waardevoller dan hogere scores proberen te halen bij simpele computerspelletjes of de postcode loterij of lotto naar je hand proberen te zetten.
Geen mens op jouw werk beoordeelt je op jouw vaardigheden van dat (computer)spel. Jouw werkgever in het geheel niet als hij het zou weten. Veel collega's weten het echter wel en die zullen het waarderen als zij zien dat jij jouw handen ook weer eens voor hen uit de mouwen steekt.
Je zal zien dat de stemming om jou heen aanzienlijk zal verbeteren als je deze raad volgt.
 
week 49 2022 | Gratis Schorpioen Horoscoop 24-10 t/m 22-11: Jij, beste Schorpioen, zal te maken krijgen met een verzekeringskwestie. Meer dan anders zal je goed op de kleine lettertjes moeten letten.
De kleine lettertjes hoef je in dit geval niet eens goed te lezen, want het probleem staat zelfs in de koppen van de hoofdstuk aanduiding, of liever gezegd het staat er juist niet in. Jij denkt dat er een dekking is voor het desbetreffende voorval, maar het is een voorval, dat in het geheel niet in die verzekering is gedekt.
Achteraf zal jij je afvragen of jij wel tegen dit soort voorvallen verzekerd moet zijn, want de premie van een paar jaar is hoger dan de schade als je het risico voor eigen rekening neemt. De kans dat het je nog eens overkomt is zo goed als nihil.
Voor dat geld kun je beter een cadeautje kopen voor een leuke Tweelingen, of Steenbok, in wiens armen je één van de komende weken zal belanden. De sterren geven jou die verzekering.
 
week 49 2022 | Gratis Boogschutter Horoscoop 23-11 t/m 21-12: Jij hebt een voor anderen oude, maar voor jezelf nog verse, negatieve emoties te verwerken Boogschutter!
Slaap wat meer en/of rust eens beter uit gedurende de komende dagen en weken. Werk je niet een slag in de rondte, maar loop een beetje de kantjes eraf en dat is voor jou als Boogschutter best moeilijk. Jij zal het daarom bewust moeten doen. Sta iets later op en ga dezelfde avond ook een half uur eerder naar bed. Jouw geest zal daardoor beter met die verborgen emoties kunnen omgaan.
Er is in het geheel niets mis met je, als je jouw emoties eens aan anderen toont. Verbergen dient geen enkel doel. Jij zal zien dat je door het tonen ervan met sommige vrienden een extra dimensie zal opbouwen in de vriendschap.
En het hebben van echte en hechte vriendschappen is ook voor de Boogschutter wenselijk.
 
week 49 2022 | Gratis Steenbok Horoscoop 22-12 t/m 20-1: Je denkt dat je sociaal en maatschappelijk (financieel) alles onder controle hebt Steenbok, maar die veronderstelling is volstrekt onjuist. Ga eens goed bij jezelf te rade welke belangrijke veranderingen er in de afgelopen vijf jaar in jouw leven hebben plaatsgevonden. Welke daarvan heb je volledig bewust genomen en welke zijn min of meer automatisch gewijzigd?
Kijk ook eens naar je vriendschappen, werk, carrière enz. Doe je echt wat jij wilt of gaat alles in een automatisme? Zelfs als Steenbok kan je dat overkomen.
Tot maart staan de sterren voor jou uitstekend om je te bezinnen op de toekomst en jij zal over enige jaren zien dat je in december van dit jaar de aanzet hebt gegeven met een bewustzijnsvergroting, die zelfs jij voorheen niet kende.
Met jouw gezondheid gaat het goed. Maak je dan ook niet bezorgd over enkele kleine oneffenheden daarin. Dat hoort bij het ouder worden.
 
week 49 2022 | Gratis Waterman Horoscoop 21-1 t/m 19-2: Op jouw werk zal je de komende week hard moeten optreden tegen collega's of ondergeschikten die er een potje van maken. Zij doen domweg niet waarvoor zij zich hebben verhuurd. Het stoort jou mateloos dat zij geen verantwoordelijkheid nemen, terwijl zij er wel voor worden betaald.
Privé heb jij nog steeds wat naweeën van een verdrietige gebeurtenis, die je vorig jaar hebt meegemaakt. Het leek geen langdurige indruk op je te maken, maar nu, vele maanden later, realiseer je je dat jouw incasseringsvermogen de grens toen heeft bereikt en misschien wel al heeft overschreden.
Verdriet slijt, maar wennen doet het niet echt. Dat is je deze week maar al te duidelijk. Zelfs de Waterman geeft dat een onbehaaglijk gevoel.
Houd in gedachten dat je er doorheen komt, zoals jij altijd al de problemen hebt kunnen overwinnen. Je bent er sterk genoeg voor.
 
week 49 2022 | Gratis Vissen Horoscoop 20-2 t/m 20-3: Iemand probeert je vast te leggen, maar dat is onbegonnen werk met de Vissen. Je zal als een glad stuk zeep voortdurend uit zijn handen glippen en dat maakt een partner, zowel zakelijk als privé niet vrolijker. Hij wordt er onrustig van. Hij zou echter moeten weten dat je niet vast te leggen bent.
Op je werk zit je met een aantal mensen volledig op één lijn. Je ziet dan ook het belang van de groep boven jouw eigen doel. In de tweede helft van de week kun je wat problemen krijgen, maar wel heel kleine, doordat de emoties je soms even teveel worden. Dat is hooguit onhandig, maar diegenen, die zich daaraan storen, komen vanzelf een keer aan de beurt. Je stapt er dan ook gemakkelijk overheen.
 
 
 
| Gedichten |  Disclaimer |  Horoscoop |  Contact |  Weblog |  Links |
 
© Gratis horoscoop relatie en liefde week 49 2022