Relatietip.nl
 

Gratis weekhoroscoop 2021.

 

Gratis weekhoroscoop 2021 voor jouw liefdesleven en relatie.

Relatietip.nl
 

Betrouwbare gratis horoscoop.

Horoscoop 2021 voor relatie en liefde.

 
Start lijn Onze hulpverleners lijn Wie zijn wij lijn Inloopspreekuren lijn Tips voor je relatie lijn Klik voor hulp
 
 
  navigatie Aanmelden hulpverleners
 
navigatie Aanmelden vrijwilligers
 
navigatie Ervaringsverhalen
 
navigatie Online groepssessies
 
navigatie Blog
 
navigatie Nieuws
 
navigatie Klachten
 
Volg ons op Twitter. Volg ons op Facebook.
 
Klik voor hulp.
 
 
Anoniem online hulp bij:
ADHD Rouwen Financiële problemen Gokverslaving Burn-out Huiselijk geweld Depressie Anorexia Scheiden Angsten Overgewicht Paniekaanvallen relatieproblemen Abortus Pesten Verkrachting Eenzaamheid Ruzie ouders Seksverslaving Zelfmoord Traumatische ervaring Vechtscheiding Jaloersheid Koopverslaving Vreemdgaan Schulden Mishandeling Aanranding Spiritualiteit Breken familie Eetbuien Automutilatie Boulimia Stress Autisme Drugsverslaving Postnatale depressie Ontslag Alcoholverslaving Seksueel misbruik Pornoverslaving HSP Borderline
 
 
Gratis horoscoop week 43 2021 voor liefde en relatie.
 
Op deze website kunt u elke week gratis een nieuwe weekhoroscoop 2021 lezen voor jouw liefde en relatie. Deze gratis weekhoroscoop wordt elke week op maandag bijgewerkt. Door op de plaatjes te klikken kunt u de gratis weekhoroscoop lezen.
 
week 43 horoscoop: maandag 25-10-2021 t/m zondag 31-10-2021.
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
week 43 2021 | Gratis Ram Horoscoop 21-3 t/m 20-4: Een glas wijn zal deze week voor een verrassende avond zorgen. Hoe veel of hoe weinig je anders ook aan alcoholische drank nuttigt, maakt niet uit, want deze hele week ben je al met één enkel glas zo vrolijk als het maar kan zijn.
Je komt na dat ene glas gevat uit de hoek, je hebt de lachers op jouw hand en je flirt er lustig op los. Niemand uit jouw omgeving stoort zich aan je.
Iedereen neemt jouw vrolijkheid over. Aan het eind van die 'avond' zou je zelfs wel heerlijk willen onderdompelen in een erotische apotheose. Je hebt er ook alle kans toe. Zelfs de Schorpioen, die jou nooit ziet staan, merkt je op en laat jou je spel spelen. Sterker, die Schorpioen speelt jouw spel mee en brengt zelfs enige interesse in een zwoel vervolg aan je over.
Pas op dat dit niet het begin is van een verslaving! Het geeft ook zo'n prettig gevoel!
Maar let wel op je gezondheid!
 
week 43 2021 | Gratis Stier Horoscoop 21-4 t/m 20-5: Er kunnen zich flinke veranderingen in jouw huiselijke omstandigheden voordoen. Dat kan komen door de spanningen die thuis even te veel zijn geworden, maar de oorzaak kan ook zijn dat je zou kunnen gaan verhuizen dan wel iets aan jouw huis gaat veranderen.
Zorg ervoor dat je niet in conflict situaties terecht komt. Je kunt die normaliter gemakkelijk ontwijken, maar nu lijkt het erop dat je telkens wordt aangetrokken tot het opzoeken ervan. Als een bepaalde persoon wat irritatie geeft, om het eufemistisch te zeggen, dan laat iedere handeling van diegene jouw haren overeind staan en ben je geneigd er direct op te reageren.
Tel tot tien, voordat je dat doet, zeggen de sterren.
Let op jouw gezondheid, vat geen kou doordat je denkt wel even zo de straat op te gaan.
 
week 43 2021 | Gratis Tweelingen Horoscoop 21-5 t/m 21-6: Je bent emotioneel gegroeid Tweelingen en de ervaringen van juli tot september hebben je veel inzicht gegeven in wie en wat je bent. De spanningen die in augustus je dreigden te overheersen, zijn opgelost en je bent in evenwicht, waardoor je geest en lichaam meer met elkaar harmoniëren.
Je kent door de ervaringen en overdenkingen van deze periode jouw werkelijke behoeften. Je weet precies hoeveel je anderen kunt bieden en wat je van hun kunt verwachten. Je gaat net zo veel tijd aan jouw werk besteden als aan jouw privé leven en deze week zal je daar een begin mee maken.
Ga meer naar buiten toe. De frisse lucht zal je goed doen en de beweging zal jouw lichaam in de juiste conditie houden.
 
week 43 2021 | Gratis Kreeft Horoscoop 22-6 t/m 22-7: Het is een goede week om je bezig te houden met zakelijke aangelegenheden op privé gebied Kreeft.
Dat kan de koop of verkoop van onroerend goed zijn, het opknappen van jouw huis of het reorganiseren van jouw financiën voor later.
Zowel op geestelijk als op materieel gebied zal je jouw zaken goed voor elkaar krijgen als je deze en komende week begint of verder gaat met het regelen ervan.
Oudere mensen en vooral vrouwen kunnen je veel begrip en inzicht geven.
Emotioneel gesproken ben je in deze periode ook zelf ouder.
Je verkeert deze week in ieder geval in goed gezelschap om voordeel te halen uit de levenswijsheid van anderen.
 
week 43 2021 | Gratis Leeuw Horoscoop 23-7 t/m 23-8: Als je ooit enige interesse in astrologie of paranormale zaken hebt gehad dan leent deze week zich uitstekend om je daar eens echt in te gaan verdiepen. Begin eens met een het kijken naar een cursus op het gebied dat jou interesseert.
Het is sowieso een goede week om je te richten op het verbreden van je kennis in het algemeen Leeuw! Stilstand is achteruitgang. Als je tien jaar niets met jouw geheugen hebt gedaan, verleer je de vaardigheid ervan. Met name jouw geheugen is iets, dat jij als Leeuw goed moet blijven trainen. Op de lagere school moest je rijtjes enz. uit je hoofd leren en dat was in eerste instantie geircht op het trainen van jouw geheugen. Niet eens op het kennen van die informatie.
Houd je lichaam in conditie door te bewegen en jouw geest door het voortdurend te trainen. Het zal je deze week meer dan eens van pas komen.
 
week 43 2021 | Gratis Maagd Horoscoop 24-8 t/m 23-9: Je hebt een geheugen als een olifant beste Maagd, maar momenteel laat het jou af en toe in de steek. Het is niet zo dat dit het begin is van de aftakeling die veroudering heet, maar het is meer een gebrek aan concentratie. Je hebt de neiging jouw aandacht snel te verliezen als een onderwerp je interesse niet heeft en dat is naar de mensen uit jouw directe omgeving niet alleen onaardig maar het maakt ook dat zij zich later minder naar jou toe zullen richten.
De oorzaak ligt echter geheel bij jezelf Maagd!
Je zal je meer moeten focussen op de menselijke kant van jouw relaties en niet op de zakelijke kant.
Het doet er in vriendschappen lang niet altijd toe, of je er iets aan hebt of niet.
Vriendschappen bestaan voor het grootste gedeelte uit irrationele, emotionele gevoelens. Houd dat in gedachten!
 
week 43 2021 | Gratis Weegschaal Horoscoop 24-9 t/m 23-10: Deze of de komende week zal je een slecht bericht krijgen over de gezondheid van een goede vriend(in). Hij of zij stond altijd midden in het leven, deed veel aan sport en lichaamsbeweging en is nu toch geveld door een uiterst vervelende ziekte. Als je niet direct in de gelegenheid bent even langs te gaan, misschien is dat ook wel beter, dan doe je er goed aan om diegene een kaartje te sturen om hem of haar een hart onder de riem te steken.
Probeer niet, als je elkaar spreekt, het onderwerp te vermijden, maar spreek er heel openlijk over, met alle scenario's die bij die ziekte passen.
Je zal daardoor een echte steun en toeverlaat voor diegene zijn.
Ontwijk hem of haar evenmin. Dat doet hem of haar pas echt pijn.
Ga het weekend eens naar het strand of naar het bos. De buitenlucht zal je goed doen.
 
week 43 2021 | Gratis Schorpioen Horoscoop 24-10 t/m 22-11: Bezoek deze week eens die vriend(in), die al zo lang op jouw reactie wacht. Hij of zij heeft beter verdiend en als je deze week echt een overvolle agenda hebt, maak dan vandaag een afspraak voor een ontmoeting op een later tijdstip.
Soms is het meer dan wenselijk om echt tijd te maken om je vriendschappen te onderhouden.
Je weet wel dat je dat moet doen, maar bedenk daar ook eens bij dat je vriendschappen ook moet behouden en niet alleen maar moet opbouwen.
Als je over een paar dagen niet lekker in je vel zit, gaat dat wel weer voorbij: rustig uitzieken is het parool.
 
week 43 2021 | Gratis Boogschutter Horoscoop 23-11 t/m 21-12: Doe het financieel deze week wat rustiger aan, beste Boogschutter! Niet alleen jouw portefeuille maar ook jouw lichaam heeft het nodig. Die nieuwe bank, eettafel, bed en matras komen er echt wel.
Verlaag deze week jouw doelstelling om een finaciele zaak af te ronden, want dat kan echt geen kwaad.
Het is - niet alleen deze week - beter voor je om datgene echt goed te doen, dan van alles te beginnen en niets af te maken, omdat er al weer wat anders gedaan moet worden.
Je krijgt een leuke verrassing. Een berichtje van een oude vriend? Een SMS’je?
Misschien weet je het morgenochtend, maar het kan ook een paar dagen later zijn.
 
week 43 2021 | Gratis Steenbok Horoscoop 22-12 t/m 20-1: Pas deze week goed op met uitgaven. Een beetje meer opletten met geld kan geen kwaad voor je, want je bent geneigd meer geld uit te geven dan er binnenkomt en vroeg of laat geeft dat problemen.
Schrijf je uitgaven en inkomsten deze week allemaal op om wat meer inzicht te krijgen in hoeveel je waaraan besteedt in een week. Je zal achteraf versteld staan over de uitkomst. Als je daar volgende week rekening mee houdt, zal je zien dat er meer overblijft, waardoor je andere en leuke dingen kunt gaan doen.
In het komende weekend zal je een flirt hebben van jewelste. Je raakt er heel opgelaten door, want de persoon in kwestie woont veel te dichtbij.
Al met al een opmerkelijke week voor de Steenbok.
 
week 43 2021 | Gratis Waterman Horoscoop 21-1 t/m 19-2: De Waterman wordt deze week geobsedeerd door heftige, innerlijke gevoelens. Je emoties zullen behoorlijk te keer kunnen gaan.
Als die de overhand krijgen, moet je proberen aan andere dingen te denken beste Waterman. Probeer tegelijkertijd de mensen in je omgeving er niet teveel mee lastig te vallen. Je kunt best wat kwijt aan een ander, maar overdrijf het niet. Sommige mensen zullen daardoor juist van je kunnen gaan vervreemden en dat wil je absoluut niet.
Kortom, kijk goed om je heen deze week en vergeet tussendoor niet te genieten, zonder je eigen gevoelens en emoties geheel weg te drukken.
Houd je gewicht in de gaten!
 
week 43 2021 | Gratis Vissen Horoscoop 20-2 t/m 20-3: Je krijgt deze week antwoord op jouw in september verstuurde klacht. Het antwoord lijkt op het eerste gezicht bevredigend, maar bij nader inzien ben je in het geheel niet tevreden.
Vraag je af of je wel goed hebt aangegeven wat je wilde. Het kan zijn dat je alleen maar het probleem hebt aangekaart en niet exact hebt aangegeven wat je wilde dat er wel had moeten gebeuren in de veronderstelling dat het zo ook wel begrepen zou worden.
De oorzaak van je ontevredenheid ligt daardoor waarschijnlijk meer aan jezelf, dan aan degene die jouw klacht heeft behandeld. Wees concreet in je wensen. Zeg niet wat je niet wilt, maar zeg wat je wel wilt.
Het is het beste advies dat de Vissen kan krijgen en dat geldt met name voor de Vissen niet alleen voor deze week.
 
 
 
| Gedichten |  Disclaimer |  Horoscoop |  Contact |  Weblog |  Links |
 
© Gratis horoscoop relatie en liefde week 43 2021