Relatietip.nl
 

Gratis weekhoroscoop 2021.

 

Gratis weekhoroscoop 2021 voor jouw liefdesleven en relatie.

Relatietip.nl
 

Betrouwbare gratis horoscoop.

Horoscoop 2021 voor relatie en liefde.

 
Start lijn Onze hulpverleners lijn Wie zijn wij lijn Inloopspreekuren lijn Tips voor je relatie lijn Klik voor hulp
 
 
  navigatie Aanmelden hulpverleners
 
navigatie Aanmelden vrijwilligers
 
navigatie Ervaringsverhalen
 
navigatie Online groepssessies
 
navigatie Blog
 
navigatie Nieuws
 
navigatie Klachten
 
Volg ons op Twitter. Volg ons op Facebook.
 
Klik voor hulp.
 
 
Anoniem online hulp bij:
ADHD Rouwen Financiële problemen Gokverslaving Burn-out Huiselijk geweld Depressie Anorexia Scheiden Angsten Overgewicht Paniekaanvallen relatieproblemen Abortus Pesten Verkrachting Eenzaamheid Ruzie ouders Seksverslaving Zelfmoord Traumatische ervaring Vechtscheiding Jaloersheid Koopverslaving Vreemdgaan Schulden Mishandeling Aanranding Spiritualiteit Breken familie Eetbuien Automutilatie Boulimia Stress Autisme Drugsverslaving Postnatale depressie Ontslag Alcoholverslaving Seksueel misbruik Pornoverslaving HSP Borderline
 
 
Gratis horoscoop week 08 2021 voor liefde en relatie.
 
Op deze website kunt u elke week gratis een nieuwe weekhoroscoop 2021 lezen voor jouw liefde en relatie. Deze gratis weekhoroscoop wordt elke week op maandag bijgewerkt. Door op de plaatjes te klikken kunt u de gratis weekhoroscoop lezen.
 
week 08 horoscoop: maandag 22-02-2021 t/m zondag 28-02-2021.
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
week 08 2021 | Gratis Ram Horoscoop 21-3 t/m 20-4: Als je niet uit een bepaald probleem komt, dan moet je het eens voorleggen aan een goede vriend of vriendin. Die kijkt er zonder enige associatie en daardoor onbevooroordeeld naar en zal je een verrassende oplossing geven.
Gebruik één van de avonden eens om een brief of een uitgebreide mail te sturen aan een verre vriend van vroeger. Als je de gelegenheid hebt, zou je misschien zelfs even kunnen bellen. Let op, want je zal interessant nieuws horen en dat goed tot je door moeten laten dringen, want dan kun je er iets van opsteken en werkt stimulerend voor jouw eigen ontwikkeling.
Vermijd het openbaar vervoer deze week!
 
week 08 2021 | Gratis Stier Horoscoop 21-4 t/m 20-5: Je zal deze week plotseling de behoefte hebben om een oude vriend(in) te gaan opzoeken. Jullie zijn echte maatjes, terwijl je elkaar gemiddeld nog niet eens één keer per jaar ziet. Het stoort je ook niet als je een tijd niets van hem of haar, gehoord hebt en het stoort diegene evenmin. Kan het een Steenbok zijn?
Feit is dat het in ieder geval iemand van de andere sekse is, waarmee je deze relatie hebt. Seksueel trekken jullie elkaar niet meer aan, omdat de spanning er na al die jaren vanaf is. Dat was wel anders toen jullie elkaar leerden kennen. Toen vlogen de hormonen over en weer, maar door allerlei omstandigheden is het telkens bij een flirt gebleven en nu is de spanning weg. Je hebt echter wel een vriend(in) voor het leven.
Let op je conditie, die in de maanden februari, maart en april wat minder zou kunnen zijn.
 
week 08 2021 | Gratis Tweelingen Horoscoop 21-5 t/m 21-6: Je zou deze week ruzie kunnen krijgen met iemand, met wie je samen iets aan het doen bent. Geef hem of haar even de ruimte om zijn of haar boosheid te uiten en reageer jezelf niet af op hem of haar. Doe dat zeker niet op iemand, die er in het geheel niets mee te maken heeft. Je zal je er mentaal sterker door worden, dan wanneer je nu gelijk probeert te krijgen.
Het zal jouw omgeving opvallen en aan het eind van de komende week zal je op een verjaardag of ander feestje daardoor heel aantrekkelijk zijn voor een Weegschaal of een Waterman.
Let op! Dat wordt een vrolijk contact met een vrolijk staartje.
 
week 08 2021 | Gratis Kreeft Horoscoop 22-6 t/m 22-7: Let deze week goed op in het verkeer, beste Kreeft! Probeer niet via een andere route naar huis te gaan en wijk niet af van je normale patroon. Zo'n verandering zal deze week niet goed uitpakken.
Voor jouw gevoel heb je op jouw werk een geweldige prestatie geleverd, maar het wordt door vrijwel niemand opgemerkt en daardoor helemaal niet gewaardeerd.
Laat je niet gek maken, want daarmee maak je jezelf tot het mikpunt van hilariteit. Dat heb je deze week net niet nodig. Je zou daardoor zelfs door het toedoen van anderen in een dip kunnen raken. Maak je deze week daarom wat onzichtbaar en je zal zien dat het overwaaiende donkere wolken zijn, waaruit geen enkele druppel regen zal vallen.

 
week 08 2021 | Gratis Leeuw Horoscoop 23-7 t/m 23-8: Je zou er eens over kunnen denken regelmatig, maar ook weer niet al te frequent, jouw familie of een paar van jouw vrienden uit te nodigen om bij je te komen eten.
Met name diegenen, die je niet al te vaak ziet, maar bijv. alleen maar op verjaardagen, verdienen meer aandacht.
Je zal zien dat ook zij het heel leuk vinden. Dat geeft ook hen namelijk de gelegenheid eens over wat anders met elkaar te praten, dan waarover je op de gemiddelde verjaardag met elkaar spreekt.
Het zal niet in de laatste plaats jezelf veel goed doen om te weten te komen dat zij ook goede ideeën hebben over het leven en de dingen die je niet alle dagen bezig houden.
 
week 08 2021 | Gratis Maagd Horoscoop 24-8 t/m 23-9: Een vluchtige flirt van enige tijd geleden laat onverwacht van zich horen. Het doet je ego goed en je realiseert je daardoor dat het voor diegene niet zo maar een one night stand was, maar in ieder geval iets meer.
Eigenlijk weet je helemaal niets van die persoon, zelfs zijn of haar leeftijd en geboortedatum zijn je niet bekend. Zelfs als je er niet echt in gelooft, zou je toch met een geboortedatum iets meer van diegene te weten kunnen komen als je alleen maar zijn of haar zonneteken leest.
Als het een vuurteken is - een Ram, Leeuw of Boogschutter - dan heb je te maken met iemand, die flink kan vlammen, maar ook snel weer vergeet. Met andere woorden niet snel zwaar op de hand is.
De watertekens, Kreeft, Schorpioen en Vissen, zijn zonder uitzondering gevoelige mensen.
Enfin, voor eind maart weet je veel meer van deze flirt.
 
week 08 2021 | Gratis Weegschaal Horoscoop 24-9 t/m 23-10: Iemand haalt deze week een practical joke met je uit en je tuint er volledig in. Dat is opmerkelijk, want normaliter ben je als Weegschaal toch redelijk alert en doorzie je dit soort grappen. Het lijkt erop dat je met andere zaken bezig bent.
Jouw aandacht wordt deze week dan ook meer in beslag genomen door lastige problemen op het werk, maar je weet sinds jaar en dag dat je die problemen niet naar huis moet meenemen en thuis moet afreageren op degenen, die er niets mee te maken hebben. Echter, weten is één ding en doen is iets anders. Houd jouw hoofd erbij Weegschaal, want anders raak je de essentie van het leven los. Je werkt om te kunnen leven en niet andersom.
Een oude liefde laat één van deze weken van zich horen of kruist op één of andere wijze jouw pad. Hij of zij roept zoete herinneringen bij je op.
 
week 08 2021 | Gratis Schorpioen Horoscoop 24-10 t/m 22-11: Let deze week even goed op jouw gezondheid Schorpioen. De sterren verwachten onweer en dat kan soms overwaaien, maar het ziet er deze keer naar uit dat je er midden in terecht komt. Een beetje nattigheid kun je hebben, een flinke regenbui ook, maar als er onweer bijkomt, dan heb je gedonder in je lijf.
Kleed je daarom op het weer, want soms denk je dat je als een hond wel alle weersomstandigheden aan kunt zonder geheel gekleed te zijn. Je zal moeten erkennen dat je niet de weerstand hebt van een gemiddelde hond.
Je krijgt deze week wel een heerlijke stoot adrenaline te verwerken door een opmerkelijk aantrekkelijke verschijning, die jouw pad kruist. Dus rijd niet als een dolle dagelijks van en naar jouw werk, want dan mis je het. Kijk goed om je heen is het parool.
 
week 08 2021 | Gratis Boogschutter Horoscoop 23-11 t/m 21-12: Een vriendelijke Ram zal je door een examen helpen. Hij of zij gaat daarbij heel ver en jij grijpt die hulp met beide handen aan. Je slaagt voor die test, maar je moet jouw souffleur de credits geven, want je hebt nog vele jaren plezier van het resultaat.
Het opmerkelijke voor de Boogschutter is, dat je niet gelukkig bent in het kansspel, maar altijd dit soort gelukjes in jouw leven zal hebben. Je maakt nooit die grote zakelijke klapper, waarover je wel eens leest in de krant. Echter, jij zal altijd net dat geluk hebben in je werk, dat je telkens weer op de been houdt. Sterker, je zal daardoor voortdurend in je leven een trede hoger komen. Zowel qua aanzien als qua financiën.
En bedenk Boogschutter, ook dat geluk is zeer waardevol in het leven.

 
week 08 2021 | Gratis Steenbok Horoscoop 22-12 t/m 20-1: Als een echte Steenbok man of vrouw wil je deze week discussiëren over een paar onderwerpen die je deze de afgelopen maanden flink hebben bezig gehouden. Het zijn onderwerpen, die het land en de wereld aangaan, die meer dan ooit je aandacht trekken en je wilt de mening van anderen horen. Soms zijn deze zaken inderdaad voor hen ook belangrijk. Echter meestal is dat alleen voor jou het geval, terwijl de mensen uit jouw directe omgeving met alledaagse zaken bezig zijn en zich in het geheel niet opwinden over deze zaken. Het heeft geen enkele zin aan hun jouw mening proberen over te brengen.
Luister ook naar wat anderen te zeggen hebben over zichzelf en hun problemen, want dat is ook belangrijk.
Je kunt deze week niet zo goed tegen kritiek, maar je moet wel proberen de kritiek te gebruiken in jouw voordeel. Dat is niet altijd makkelijk, maar deze keer lukt het je. En dan zal je zien dat ieder nadeel zijn voordeel heeft.
 
week 08 2021 | Gratis Waterman Horoscoop 21-1 t/m 19-2: Als je deze week 's avonds uitgaat, zal je een zeer interessant contact krijgen met iemand, met wie je nog veel plezier kunt beleven. Het lijkt in eerste instantie een oppervlakkig contact te worden en dat is het ook in de eerste weken. Dat duurt tot wel mei. Het zal het begin zijn van een zeer langdurig contact, dat alle richtingen zou kunnen op gaan. Van een gewone goede kennis, een goede vriend en zelfs een relatie voor het leven. Alles zal je terugvinden in deze persoon. Vriendschap, seksuele aantrekkingskracht, zakelijke overeenkomsten en veel meer!
Je moet natuurlijk deze week wel een keer of wat op stap gaan en met name uit die luie stoel komen. Weer en wind trotseren, want anders ontmoet je niemand en gebeurt er niets. Ook in de astrologie heeft iedereen een vrije keus.
 
week 08 2021 | Gratis Vissen Horoscoop 20-2 t/m 20-3: Je hebt deze week een grote behoefte aan sociale contacten Vissen. Tegelijkertijd ben je nogal terughoudend als het gaat om iemand het achterste van je tong te laten zien. Je bent niet makkelijk te doorgronden. Die combinatie kan je deze week in de weg zitten, want je zoekt jouw sociale contacten deze week juist in de groep van mensen, die je dat vertrouwen nooit hebt gegeven en dat weten zij maar al te goed.
Je zal je deze week daardoor het liefst in een grote groep mensen zijn, omdat die groep je ruimschoots de gelegenheid geeft te communiceren, zonder dat ieder van die mensen jou echt kan doorgronden. De gesprekken gaan namelijk nergens over en ook dat is iets, dat je normaliter niet waardeert.
Je zal er wel heel prettige uurtjes aan beleven.
Het is maar wat je onder communiceren verstaat.

 
 
 
| Gedichten |  Disclaimer |  Horoscoop |  Contact |  Weblog |  Links |
 
© Gratis horoscoop relatie en liefde week 08 2021