Relatietip.nl
 

Gratis weekhoroscoop 2019.

 

Gratis weekhoroscoop 2019 voor jouw liefdesleven en relatie.

Relatietip.nl
 

Betrouwbare gratis horoscoop.

Horoscoop 2019 voor relatie en liefde.

 
Start lijn Onze hulpverleners lijn Wie zijn wij lijn Inloopspreekuren lijn Tips voor je relatie lijn Klik voor hulp
 
 
  navigatie Aanmelden hulpverleners
 
navigatie Aanmelden vrijwilligers
 
navigatie Ervaringsverhalen
 
navigatie Online groepssessies
 
navigatie Blog
 
navigatie Nieuws
 
navigatie Klachten
 
Volg ons op Twitter. Volg ons op Facebook.
 
Klik voor hulp.
 
 
Anoniem online hulp bij:
ADHD Rouwen Financiële problemen Gokverslaving Burn-out Huiselijk geweld Depressie Anorexia Scheiden Angsten Overgewicht Paniekaanvallen relatieproblemen Abortus Pesten Verkrachting Eenzaamheid Ruzie ouders Seksverslaving Zelfmoord Traumatische ervaring Vechtscheiding Jaloersheid Koopverslaving Vreemdgaan Schulden Mishandeling Aanranding Spiritualiteit Breken familie Eetbuien Automutilatie Boulimia Stress Autisme Drugsverslaving Postnatale depressie Ontslag Alcoholverslaving Seksueel misbruik Pornoverslaving HSP Borderline
 
 
Gratis horoscoop week 29 2019 voor liefde en relatie.
 
Op deze website kunt u elke week gratis een nieuwe weekhoroscoop 2019 lezen voor jouw liefde en relatie. Deze gratis weekhoroscoop wordt elke week op maandag bijgewerkt. Door op de plaatjes te klikken kunt u de gratis weekhoroscoop lezen.
 
week 29 horoscoop: maandag 15-07-2019 t/m zondag 22-07-2019.
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
week 29 2019 | Gratis Ram Horoscoop 21-3 t/m 20-4:
Rond vandaag of hooguit binnen drie dagen alle geldzaken (nieuwe hypotheeklening?) eens helemaal af. Ze verdienen al een tijd meer aandacht.
Op de lange duur zul je spijt krijgen als je het niet doet.
Bij de les blijven is deze week het parool.
Als je deze week zou willen gaan gokken, kun je het wel laten, want als je onder het teken Ram bent geboren, zul je deze week geen euro winnen in het gokspel. Als het om financieel geluk gaat, is de Ram niet iemand die helemaal vooraan staat, al denkt hij dat soms wel.
Als je toch gaat gokken, wees dan voorzichtig en zet een lage limiet op je budget van die dag of avond.
De beste dag voor jouw liefdesleven is de zondag.
 
week 29 2019 | Gratis Stier Horoscoop 21-4 t/m 20-5:
Soms zit het niet echt mee, beste Stier en dit is zo’n week, waarin dat kan gebeuren. Alle ingrediënten voor een prachtige week ten spijt. Zelfs het weer raakt je niet.
Het kan veroorzaakt zijn doordat jouw geld niet in de hoeveelheid aanwezig is als dat je zou willen. Vroeger was het voor de mens veel makkelijker de tering naar de nering te zetten, maar voor de Stier is dat niet altijd even gemakkelijk. Je wilt mee met de omgeving, zoals buren en vrienden, en jullie drijven elkaars uitgaven patronen op die manier zodanig op dat je vroeg of laat in de problemen komt.
Je hebt een belangrijk voordeel en dat is dat er voor de Stier in september een aardige financiële meevaller ligt te wachten.

 
week 29 2019 | Gratis Tweelingen Horoscoop 21-5 t/m 21-6:
Kijk de komende dagen eens goed om je heen en probeer de dingen te zien alsof het allemaal volledig nieuw voor je is. Het kan op je werk zijn, maar ook in je huis, je partner, vrienden enz.
Analyseer eens goed wat je allemaal hebt en wie je om je heen hebt, van hoeveel mensen je bijvoorbeeld een mailtje hebt gekregen in het afgelopen jaar en je zult tot de conclusie komen, dat het allemaal bij elkaar heel waardevol is.
Je bent de koning te rijk. Veel rijker dan die mensen die nog geen eeuw geleden in Nederland de moeilijke overtocht over de toenmalige Zuiderzee van Friesland naar (Noord)Holland maakten in de hoop daar in de grotere steden werk te vinden.
Een vrolijke man of vrouw kruist je pad in de loop van deze week. Er zit geen uitbundige flirt in, maar leuk is het wel.
 
week 29 2019 | Gratis Kreeft Horoscoop 22-6 t/m 22-7:
Het zal je goed doen als je de komende dagen gebruikt om wat zaken, die zowel in jouw privé sfeer als in jouw zakelijke sfeer zitten, af te ronden. Je zult zien dat als je afmaakt waarmee je bezig bent, het je een voldaan gevoel zal geven.
Het thuisfront zal er zeker blij mee zijn.
Daarna zul je een tevreden week kunnen hebben, zonder onafgemaakte eindjes. Alles is dan door toedoen van je inspanningen geregeld.
Maar pas op beste Kreeft! Er zit misschien nog wat venijn in de staart.
Het weekend is uitstekend om nieuwe vrienden te maken. De beste dag voor je liefdesleven is de zondag. Een goed begin is het halve werk, zullen we maar zeggen.
 
week 29 2019 | Gratis Leeuw Horoscoop 23-7 t/m 23-8:
Dit kan een week zijn waarin je verschil van mening zult krijgen met een Waterman. Jouw stemming zal desondanks uitstekend zijn, terwijl je wel een compromis moet sluiten met diegene.
Eet niet te veel. Voor een goede gezondheid moet je jouw lichaam voeden en je bent in plaats daarvan vaak bezig het te vullen.
In je werk moet je wat vertrouwen hebben in het samenwerken met anderen. Niet iedereen kan wat jij kunt en de wijze waarop je het doet is niet zaligmakend. Er zijn meer wegen, die naar Rome leiden.
Een kortstondige flirt met een Stier of een Steenbok zal één van deze dagen een heel leuke wending aan je leven geven. Het kan ook zijn dat je dit al een maand of wat geleden hebt ervaren en dan is het geen flirt, maar iets van langere duur.
Dat nieuwe huis moet je even vergeten.
 
week 29 2019 | Gratis Maagd Horoscoop 24-8 t/m 23-9:
Doe het deze dagen even wat rustiger aan. Ook al heb je het nog zo druk. Als je jouw werkzaamheden beter plant, houd je meer tijd over voor jezelf.
Wees niet bang om een afspraak te verzetten of zelfs helemaal af te zeggen. Sommige dingen in het leven zijn echt belangrijker dan overal en altijd maar op tijd te komen.
Je hebt altijd achteraf spijt van allerlei zaken, die je stress verhogen en nu heb je nog de mogelijkheid om het te voorkomen.
Het weekend moet je volledig gebruiken om je te ontspannen.
Ga eens brunchen met een paar goede vrienden en wellicht heb je er nog een aardige ontspanning bij.
Maagd, dat moet je dan toch aanspreken?
 
week 29 2019 | Gratis Weegschaal Horoscoop 24-9 t/m 23-10:
Eet niet te veel in deze week. Het is een uitstekende week voor gezelschap en om af en toe uit te gaan. Een lange wandeling zal je goed doen.
Alles ziet er eigenlijk nogal zonnig uit. Misschien zou je eens wat nieuwe plannen moeten maken.
Luister wat meer naar je intuïtie. Die laat je echte niet zo maar in de steek. Laat de mensen je maar achter je rug uitlachen. Wie het laatst lacht, lacht het best is een uitdrukking, die ook vandaag de dag nog geldt en voor jou geldt dat zeker gedurende de hele week.
De beste dag voor je liefdesleven is de zondag.
 
week 29 2019 | Gratis Schorpioen Horoscoop 24-10 t/m 22-11:
Je hebt meer de neiging wel iets te horen, maar niets te registreren. Daar zit een wezenlijk verschil tussen.
Je kijkt, maar je ziet niets; je luistert, maar je hoort niets.
Eet niet te veel in de komende dagen. Als je gewichtsproblemen hebt, kun je ieder dieet aan de wilgen hangen als je besluit niet meer dan de helft te eten van wat op je bord ligt. Probeer het eens op die manier. Het zal je voldoening geven, als je ziet, dat het zo makkelijk kan.
Als je opgevoed bent met de regelmatige aanmerking, dat er mensen zijn op deze wereld, die zouden snakken naar wat jij weggooit aan eten, moet je bedenken dat het geen enkele zin heeft voor die mensen of jij nu wel of niet je bord leeg eet. Zij krijgen het toch niet.
Met die gedachte zou je deze week ook iets kunnen schenken aan een goed doel. Je kunt natuurlijk ook een nieuwe wasmachine kopen.
 
week 29 2019 | Gratis Boogschutter Horoscoop 23-11 t/m 21-12:
Je overtuigingskracht is groot en anderen zullen snel jouw mening delen, maar je neemt nu te veel hooi op je vork. Een beetje flierefluiten zal je beter passen beste Boogschutter.
Drink deze week ook geen alcohol of verminder het in ieder geval tot de helft van wat je normaliter doet. Leg daarbij wat zelfdiscipline aan de dag, zodat anderen nog wat van je kunnen leren.
Wellicht lijkt het voor jouw omgeving dat je bent uitgekeken op de oude kennissenkring. Laat dat zo, want je begint een boeiende nieuwe relatie, waardoor anderen zich wel gaan afvragen of je nog wel bij hén wilt horen. Je zult voldoende overtuigingskracht hebben om iedereen te doen beseffen dat ze er naast zitten.
Ga joggen of wandelen om het hoofd helder te maken.
 
week 29 2019 | Gratis Steenbok Horoscoop 22-12 t/m 20-1:
In je omgeving voelt iemand zich aangetrokken tot je en jij lijkt het niet te zien. Een nieuw contact smoor je daardoor in de kiem. Als je goed tussen de regels door had geluisterd en je voelsprieten had uitgezet, dan had je het ongetwijfeld kunnen horen en zien. Zelfs als Steenbok had je die kans niet voorbij mogen laten gaan.
Je doet er deze week goed aan jouw onzekerheden even overboord te zetten, daar is het nu de tijd voor. Het contact is echt naar jou toe gericht en daarom moet je je in deze week even openstellen voor nieuwe impulsen.
Het is in ieder geval iemand van wie je het niet verwacht. Let goed op die Schorpioen in jouw omgeving.
 
week 29 2019 | Gratis Waterman Horoscoop 21-1 t/m 19-2:
Pas deze week goed op bij het beoordelen van nieuwe mensen met wie je te maken krijgt. Probeer even door hun uiterlijk heen te kijken en ga dus niet af op wat je ziet, maar wat je voelt. Je had al een steeds weer terugkerend gevoel dat je veel spiritueler werd, maar nu herken je het veel beter.
Je verandert daardoor op het mentale vlak en die veranderingen worden door jezelf en door jouw omgeving wel tot eind december opgemerkt. Verzet je er niet tegen, want je zult in de toekomst veel plezier hebben van deze extra dimensie.
Bedenk dat je met deze doorontwikkelde spritualiteit niet zo snel meer kunt worden misleid. Je doorziet mensen en een nog veel grotere intuïtie zal je eigen worden.
Maatschappelijk succes zal daarna niet meer de boventoon hebben in jouw leven. Je zult een veel hoger doel dienen.
 
week 29 2019 | Gratis Vissen Horoscoop 20-2 t/m 20-3:
Iedereen heeft plichten en verantwoordelijkheden en je bent je daar goed van bewust.
Maar het is prettig te zien, dat anderen zich daar eveneens van bewust zijn en als dat niet gebeurt, wekt dat nog weleens wat wrevel bij je. Als jij ergens achter staat, ga je er ook voor en als anderen de kantjes ervan aflopen, stoort je dat. Daardoor vraag je je deze week meer dan eens af of het wel zin heeft om zelf zo’n grote inzet te tonen.
Die beslissing ligt echter altijd bij jezelf en deze week ben je je er meer dan ooit van bewust, dat de verantwoordelijkheid van een beslissing altijd bij jezelf ligt en je neemt die dan ook.
Het zal je aan het eind van de volgende week een goed gevoel geven, als je je realiseert, dat je de juiste keuze hebt gemaakt.
 
 
 
| Gedichten |  Disclaimer |  Horoscoop |  Contact |  Weblog |  Links |
 
© Gratis horoscoop relatie en liefde week 29 2019