Relatietip.nl
 

Gratis weekhoroscoop 2019.

 

Gratis weekhoroscoop 2019 voor jouw liefdesleven en relatie.

Relatietip.nl
 

Betrouwbare gratis horoscoop.

Horoscoop 2019 voor relatie en liefde.

 
Start lijn Onze hulpverleners lijn Wie zijn wij lijn Inloopspreekuren lijn Tips voor je relatie lijn Klik voor hulp
 
 
  navigatie Aanmelden hulpverleners
 
navigatie Aanmelden vrijwilligers
 
navigatie Ervaringsverhalen
 
navigatie Online groepssessies
 
navigatie Blog
 
navigatie Nieuws
 
navigatie Klachten
 
Volg ons op Twitter. Volg ons op Facebook.
 
Klik voor hulp.
 
 
Anoniem online hulp bij:
ADHD Rouwen Financiële problemen Gokverslaving Burn-out Huiselijk geweld Depressie Anorexia Scheiden Angsten Overgewicht Paniekaanvallen relatieproblemen Abortus Pesten Verkrachting Eenzaamheid Ruzie ouders Seksverslaving Zelfmoord Traumatische ervaring Vechtscheiding Jaloersheid Koopverslaving Vreemdgaan Schulden Mishandeling Aanranding Spiritualiteit Breken familie Eetbuien Automutilatie Boulimia Stress Autisme Drugsverslaving Postnatale depressie Ontslag Alcoholverslaving Seksueel misbruik Pornoverslaving HSP Borderline
 
 
Gratis horoscoop week 22 2019 voor liefde en relatie.
 
Op deze website kunt u elke week gratis een nieuwe weekhoroscoop 2019 lezen voor jouw liefde en relatie. Deze gratis weekhoroscoop wordt elke week op maandag bijgewerkt. Door op de plaatjes te klikken kunt u de gratis weekhoroscoop lezen.
 
week 22 horoscoop: maandag 27 mei 2019 t/m zondag 2 juni 2019.
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
week 22 2019 | Gratis Ram Horoscoop 21-3 t/m 20-4: Deze week heb je een uitstekend contact met een paar vrienden en kennissen. Je voelt de behoefte van hen goed aan, zonder daarbij jouw eigen behoefte aan veiligheid te verontachtzamen. Uit onverwachte hoek kunnen zich nieuwe kansen voordoen, die je privé leven op zijn kop kunnen zetten. In het algemeen zal het goed voor je zijn om zoveel mogelijk in contact met anderen te komen. Sta open voor nieuwe kennis en ervaringen. Je zult het leven in een wat breder verband willen zien. Alles dat nieuw voor je is, trekt vanaf deze week jouw aandacht.
 
week 22 2019 | Gratis Stier Horoscoop 21-4 t/m 20-5: Het is mogelijk dat je deze week op de één of andere manier met een bank of een financiële instelling te maken krijgt. Niet iets negatiefs in de zin dat je wordt gedaagd om een lening vervroegd af te moeten lossen. Dus wees niet bevreesd Stier, dat dit een onaangename ervaring voor je zal zijn. Het is een goed moment om op reis te gaan. De indrukken, die je dan opdoet, zullen jouw nieuwsgierigheid bevredigen. Deze week kun je veel telefoontjes en brieven verwachten met nieuwtjes van vrienden of vriendinnen. Je legt momenteel allerlei nieuwe contacten. Het is dan ook een goede week voor het schrijven van een brief of een e-mail aan diegenen met wie je een sterke band hebt.
 
week 22 2019 | Gratis Tweelingen Horoscoop 21-5 t/m 21-6: Het belooft een hectische week te worden, waarin je een hoop werk zult moeten verzetten Tweelingen.. Jouw adrenaline loopt torenhoog op door de spanning, die dat met zich mee brengt. De liefde in een romantische film doet je hunkeren naar wat meer emotie in jouw liefdesleven. Daar kun je zelf ook wat aan veranderen, maar dan moet je wel wat initiatief tonen op dat gebied. Het is dezelfde adrenaline, die je kennelijk wel voor je werk uit je oren laat komen, maar bij je partner in de vriezer laat zitten. Kom op Tweelingen! Haal dat er eens uit. Vroeger was je zo fantasierijk en je was er bovendien ook nog heimelijk behoorlijk trots op!
 
week 22 2019 | Gratis Kreeft Horoscoop 22-6 t/m 22-7: Deze week moet je een ongeplande uitgave verrichten. Probeer daarbij niet meer uit te geven, dan dat strikt noodzakelijk is, want dit is het begin van een reeks van onverwachte voorvallen, die wat geld gaan kosten. Sommige zijn vervelend en andere zijn weer uiterst aangenaam. Je verwacht dat je het weekend buiten zou kunnen zijn, omdat het weer je daartoe verleidt, maar wacht met de planning daarvan nog maar even af. Zoals gebruikelijk kan het weer zo maar omslaan. Een weekendje weg zal je desondanks goed doen, maar je bent net te laat met het bespreken van de plek, waar je dat weekend graag had willen doorbrengen. Ondanks alles is zaterdag de beste dag van de week voor jouw liefdesleven.
 
week 22 2019 | Gratis Leeuw Horoscoop 23-7 t/m 23-8: Normaliter ben je nogal extravert, maar deze week is het niet de echte Leeuw, die de boventoon voert. Het ligt natuurlijk ook aan je ascendant, het teken dat aan de horizon stond ten tijde van je geboorte. Je ascendant is, astrologisch gezien, eigenlijk jouw masker, d.w.z. de wijze waarop jij je aan anderen toont. Welk teken dat ook is, maakt deze week haast niet uit, want je lijkt voor de omgeving nogal introvert en dat kun je zelf heel anders beleven en voelen. Niet getreurd! Er is helemaal niets mis met je. Je hebt in de loop van de week wel het gevoel dat het thuis allemaal wat gezelliger kan. Er zijn ook wat zaken in de familie- en vriendenkring, die je bezig houden.
 
week 22 2019 | Gratis Maagd Horoscoop 24-8 t/m 23-9: Je zult in de loop van de week het gevoel krijgen, dat iedereen je graag mag. Het is goed dat je je realiseert dat jouw gevoel en stemming ook de werkelijkheid beïnvloeden. Je zou in deze heerlijke gemoedstoestand met menigeen een relatie willen aangaan en diegene ook met jou. Dat geeft dan hooguit een weelde probleem en wellicht een probleem op het thuisfront. Het is in ieder geval één en al positiviteit, dat je uitstraalt en de omgeving vangt dat hier en daar goed op. Je voelt je warm en je bent gevoelig voor allerlei indrukken en anderen zijn gevoelig voor jouw karma. En dat gaat de hele week door. Ieder dag is een goede voor jou en je zou het hooguit op vrijdag het wat rustiger aan moeten doen. Bedenk dat de leukste contacten onverwacht in jouw leven komen Maagd!
 
week 22 2019 | Gratis Weegschaal Horoscoop 24-9 t/m 23-10: Deze week krijg je de gelegenheid je contacten aanzienlijk te vergroten Weegschaal! Je bent duidelijk uitbundiger dan in de laatste week van april. Het lijkt erop dat je een reisje gaat maken. Je zult mensen ontmoeten met een totaal andere achtergrond dan de jouwe, waardoor er een nieuwe wereld voor je opengaat. Met enkele van deze mensen sluit je een vriendschap, die blijvend en waardevol is. Jij profiteert ongetwijfeld van hun ervaringen en zij ook van de jouwe, maar in iets mindere mate. Feit is dat iedereen zijn kennis over andere culturen verrijkt en meer openstaat voor andere denkwijzen over dezelfde onderwerpen. Ook door het gelukje, dat je in het begin van deze week in een loterij zult hebben, heb je een goede week.
 
week 22 2019 | Gratis Schorpioen Horoscoop 24-10 t/m 22-11: In plaats van te werken breng je deze week voornamelijk fantaserend door. Jouw hoofd staat bol van de creativiteit en je hebt de stellige bedoeling je dromen op dat vlak waar te maken Je bent geneigd de wensen en verlangens van anderen te laten prevaleren boven de jouwe. Daar is niets mis mee, maar overdrijf daarbij niet, want in juli kan dat jou opbreken. Als je deze week iemand tegen het lijf loopt, wiens verschijning je aanstaat, dan lijkt dat het begin van een mooie, spirituele relatie. Dat wordt dan ook een fraaie week beste Schorpioen! Let een beetje beter op de weg als je naar huis rijdt!
 
week 22 2019 | Gratis Boogschutter Horoscoop 23-11 t/m 21-12: Als je besluit om deze week alleen thuis te blijven, dan laat je een waardevolle kans voorbijgaan. Je kunt enorm veel plezier hebben van het samen zijn met vrienden en kennissen. Met eentje in het bijzonder, maar die draag je ook een warm hart toe. Je hebt wat ongemakkelijkheden in de liefde, maar wat in het vat zit, verzuurt niet. Je wordt misschien in de gelegenheid gesteld mee te werken aan een project, dat je persoonlijk voordeel kan geven. Zulke projecten worden gedragen door mensen, die je in het verenigingsleven ontmoet. Dat zijn in het algemeen mensen, die niet alleen voor elkaar, maar bij voorkeur met elkaar leven en werken. Oude vrienden kunnen eveneens van grote waarde voor je zijn. Maar let op Boogschutter! Ga absoluut niet(!) met één van hen een zakelijk compagnonschap aan, want dat zal het begin van het einde van de vriendschap blijken te zijn.
 
week 22 2019 | Gratis Steenbok Horoscoop 22-12 t/m 20-1: De komende dagen trek je je niets aan van discipline en verantwoordelijkheid. In plaats daarvan breng je de week waarschijnlijk fantaserend en dagdromend door. Waarschijnlijk ben je niet tevreden met de dagelijkse gang van zaken en je wilt eens uit de band springen. Als dat uit de band springen uit een uurtje fantaseren en dagdromen bestaat, is het alleszins redelijk en dan kun je er rustig aan toegeven. Vroeg of laat komt het iedereen ten goede. Jouw snelle stemmingswisselingen verbazen jouw omgeving deze week. Dat is opmerkelijk, want dat is juist kenmerkend voor jouw zonneteken. De directe omgeving herkent jullie beiden. De ene dag is Steenbok één er en een dag later kan Steenbok twee op het werk verschijnen. Je verkeert graag in gezelschap van mensen, die net zo zijn als jij.
 
week 22 2019 | Gratis Waterman Horoscoop 21-1 t/m 19-2: Het is een week zoals er zovele zijn. De planeten hebben slechts zwakke en zeer kort durende invloeden op je. Woensdagnacht kan iets onrustiger zijn dan de andere nachten, maar daar zul je waarschijnlijk geen hinder van ondervinden, tenzij je die nacht onderweg bent. In het tweede deel van de week is het niet anders. Er kan wel wat gebeuren, maar het doet je niet veel. Pas wel op als je buiten je normale patroon komt. Met name tijdens het werk kun je dan een kleine uitglijder maken. Nou ja, soms is de wereld van onderen gezien een stuk aantrekkelijker.
 
week 22 2019 | Gratis Vissen Horoscoop 20-2 t/m 20-3: Zoek eens op het internet naar een origineel verjaardagscadeau. Laat bijv. eens een verjaardagskalender maken met (oude) foto’s van de jarige of maak zelf met een foto bewerkingsprogramma een variant van wat Andy Warhol deed met Marylin Monroe, maar dan met de foto van de jarige en print dat uit. Zo kun je zelf iets maken voor een verjaardag van een vriend of vriendin, dat voor hem of haar veel meer waarde heeft dan een cadeautje uit één van de schappen van een CD-shop. Desondanks moet je toch even naar de supermarkt toe, want een flirt op straat maakt je dag tot een bijzonder mooie.
 
 
 
| Gedichten |  Disclaimer |  Horoscoop |  Contact |  Weblog |  Links |
 
© Gratis horoscoop relatie en liefde week 22 2019