Relatietip.nl
 

Gratis weekhoroscoop 2020.

 

Gratis weekhoroscoop 2020 voor jouw liefdesleven en relatie.

Relatietip.nl
 

Betrouwbare gratis horoscoop.

Horoscoop 2020 voor relatie en liefde.

 
Start lijn Onze hulpverleners lijn Wie zijn wij lijn Inloopspreekuren lijn Tips voor je relatie lijn Klik voor hulp
 
 
  navigatie Aanmelden hulpverleners
 
navigatie Aanmelden vrijwilligers
 
navigatie Ervaringsverhalen
 
navigatie Online groepssessies
 
navigatie Blog
 
navigatie Nieuws
 
navigatie Klachten
 
Volg ons op Twitter. Volg ons op Facebook.
 
Klik voor hulp.
 
 
Anoniem online hulp bij:
ADHD Rouwen Financiële problemen Gokverslaving Burn-out Huiselijk geweld Depressie Anorexia Scheiden Angsten Overgewicht Paniekaanvallen relatieproblemen Abortus Pesten Verkrachting Eenzaamheid Ruzie ouders Seksverslaving Zelfmoord Traumatische ervaring Vechtscheiding Jaloersheid Koopverslaving Vreemdgaan Schulden Mishandeling Aanranding Spiritualiteit Breken familie Eetbuien Automutilatie Boulimia Stress Autisme Drugsverslaving Postnatale depressie Ontslag Alcoholverslaving Seksueel misbruik Pornoverslaving HSP Borderline
 
 
Gratis horoscoop week 09 2020 voor liefde en relatie.
 
Op deze website kunt u elke week gratis een nieuwe weekhoroscoop 2020 lezen voor jouw liefde en relatie. Deze gratis weekhoroscoop wordt elke week op maandag bijgewerkt. Door op de plaatjes te klikken kunt u de gratis weekhoroscoop lezen.
 
week 09 horoscoop: maandag 24-02-2020 t/m zondag 01-03-2020.
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
week 09 2020 | Gratis Ram Horoscoop 21-3 t/m 20-4:
Jouw liefdesleven kan een flinke injectie gebruiken en je moet het zelf ook stimuleren! Een beetje meer knuffelen, wat (andere) romantiek en een paar lieve woorden doen altijd heel veel in en insukkelende relatie. Niet alles is gewoon of natuurlijk. Als je was wordt gedaan, de boodschappen worden gehaald, je een bloemetje krijgt en als de vuilnisbak wordt buiten gezet, dan zijn dat van die vanzelfsprekende dingen voor je, maar je kunt best eens roepen dat je het wel heel prettig vindt, dat je partner dat (soms) doet. Jij zou dat zelf ook leuk vinden! Of heb jij als Ram daar geen behoefte aan?
Deze week moet je er met je partner eens over praten. Zeg eens wat je leuk aan hem of haar vindt.
 
week 09 2020 | Gratis Stier Horoscoop 21-4 t/m 20-5:
In de loop van deze week zal er voor de Stier een belangrijke sterrenstand worden bereikt. Deze sterrenstand zal tot de maand september werken. Onder invloed van deze stand zul je een steeds groter wordende behoefte hebben jouw leven volledig te veranderen.
Een andere omgeving zal je aantrekken. Het kan zo zijn dat je wilt verhuizen of zelfs wilt emigreren. Je kunt van baan veranderen of gaan genieten van je vermogen, als je dat hebt opgebouwd. Hoe veel of weing dat ook is.
Je rekent zoals je nooit eerder hebt gedaan en het blijkt dat je in een ander land met veel minder geld kunt rondkomen.
Je moet ooit eens proberen jouw passie te volgen. Doe met jouw leven wat je altijd hebt willen doen en probeer al die beren op jouw weg daar naartoe niet te zien.
 
week 09 2020 | Gratis Tweelingen Horoscoop 21-5 t/m 21-6:
Luister deze week goed naar de mensen in je omgeving. Je hebt de neiging wel te luisteren, maar niets te horen en daardoor ook niets van anderen aan te nemen. Dat komt wellicht ook, omdat je deze week weer eens op je lauweren kunt rusten als het je liefdesleven aangaat. Het komt allemaal vanzelf naar je toe. Daarbij win je ook nog een kleine prijs in een loterij of iets dergelijks en dat geeft aan het eind van de week een leuk weekend.
Als je een nieuwe baan zoekt, maak je deze en volgende week een goede kans, omdat je beter communiceert en je jezelf daardoor beter verkoopt. Je zegt exact wat die ander zou willen horen en je komt dus goed over.
De beste dagen voor je financiën zijn de maandag en de dinsdag. Het zal met dat prijsje te maken hebben.
 
week 09 2020 | Gratis Kreeft Horoscoop 22-6 t/m 22-7:
De afgelopen weken heb je genoeg stress te verwerken gehad en je merkt dat je in de loop van deze week in rustiger vaarwater terecht bent gekomen. Daarbij voel je tegelijkertijd, dat je door al die stress en zorgen wederom sterker bent geworden en die mentale kracht zul je in de komende maanden dubbel en dwars nodig hebben.
In de afgelopen maanden was het in de liefde al niet anders. Je droomde er zo af en toe van om samen met een partner bezweet van een heftig liefdesavontuur onder de douche te staan, maar je stond er telkens weer alleen onder.
Ook daardoor ben je sterker geworden, maar je was waarschijnlijk liever zwak gebleven.
Het komt goed Kreeft en je gaat er deze week al wat van merken!!
 
week 09 2020 | Gratis Leeuw Horoscoop 23-7 t/m 23-8:
De emoties kunnen deze week hoog oplopen en dat komt met name door een conflict op jouw werk. Sommige collega’s zijn weinig coöperatief en denken uitsluitend aan zichzelf. Let echter op de Steenbok in die groep, want hij lijkt zeer assertief naar jou toe, maar hij streeft in feite hetzelfde doel na als jij. In ieder geval word jouw geduld danig op de proef gesteld.
Met de romantiek is het al niet anders. Ook daar wordt deze week jouw geduld op de proef gesteld, maar wees niet bang dat uitstel tot afstel leidt. Het komt allemaal op zijn pootjes terecht.
Gebruik je contacten goed om je netwerk in zowel jouw zakelijke als jouw privé contacten uit te breiden. Het lukt je echt deze week om daar een begin mee te maken.
Rond de 5de maart, zal het plaatje compleet zijn.
 
week 09 2020 | Gratis Maagd Horoscoop 24-8 t/m 23-9:
Probeer deze week je activiteiten zo veel mogelijk te spreiden, zodat je meer tijd voor jezelf hebt en het minder moeite kost om je doel te bereiken. Ga een keertje (extra) joggen of naar de sportschool, want dat zal je mentale rust geven.
Het is een prima week om je financien op orde te krijgen, waarbij je zelfs moet denken aan het oversluiten van een hypotheek of het krijgen of veranderen van een lening. Hap daarbij niet al te snel in de worst, die je wordt voorgehouden, maar let op een addertje dat onder het gras verscholen ligt.
Neem wat tijd om je beslissing te overdenken en laat je intuïtie meespelen!!
Maak je geen zorgen over de huiselijke omstandigheden. De kleine problemen daar lossen zich na enig overleg met elkaar op. Blijf wel praten met elkaar!
 
week 09 2020 | Gratis Weegschaal Horoscoop 24-9 t/m 23-10:
Iemand probeert je vast te leggen, maar dat is onbegonnen werk met de Weegschaal. Je zult als een glad stuk zeep voortdurend uit zijn handen glippen en dat maakt een partner, zowel zakelijk als privé niet vrolijker. Hij wordt er onrustig van. Hij zou echter moeten weten dat je niet vast te leggen bent.
Op je werk zit je met een aantal mensen volledig op één lijn. Je ziet dan ook het belang van de groep boven jouw eigen doel. In de tweede helft van de week kun je wat problemen krijgen, maar wel heel kleine, doordat de emoties je soms even te veel worden. Dat is hooguit onhandig, maar diegenen, die zich daaraan storen, komen vanzelf een keer aan de beurt. Je stapt er dan ook gemakkelijk overheen.
 
week 09 2020 | Gratis Schorpioen Horoscoop 24-10 t/m 22-11:
De komende week loopt vrijwel alles op rolletjes Schorpioen. Jouw geluk is eigenlijk net voor het weekend al gestart door een financiële meevaller.
Je krijgt door die meevaller de mogelijkheid om wat geld opzij te zetten voor een flinke uitgave, die je in april of mei moet gaan doen. Het heeft wéér iets met jouw huis te maken.
Doe wat meer aan beweging, let op jouw gewicht en laat je niet leiden door het weer om dat niet te doen.
Een Vissen of Schorpioen trekt jouw aandacht. Is het een partner in spee? Bij de één moet je altijd door die façade proberen heen te kijken. Bij de Schorpioen is die er niet, want je bent net als hij of zij en dat zou na verloop van tijd het moeilijke punt worden met een Schorpioen als partner. Jullie zijn zoooo hetzelfde!
Vroeg of laat zul je weten dat je niets hebt met de fysieke kant van die Vissen en zul je weten dat je alleen maar een hechte vriendschap met een partner wilt.
 
week 09 2020 | Gratis Boogschutter Horoscoop 23-11 t/m 21-12:
Je zult je een paar dagen flink moe voelen. Niet volledig uitgeput, maar wel behoorlijk lusteloos.
Het lijkt alsof je wekenlang veel te laat naar bed bent gegaan en toch iedere ochtend weer vroeg er naast hebt gestaan. Wellicht komt het ook door het weer.
Let goed op jezelf Boogschutter, want als je roofbouw op je lichaam pleegt, keert het zich vroeg of laat tegen je en dan heb je in jouw eigen staart gebeten.
Zorg ervoor dat je deze week voldoende nachtrust krijgt, want hoewel jouw gezondheid tegen een stootje kan, lijkt het of jij de afgelopen tijd een beetje te ver bent gegaan en iedereen heeft zijn grens.
Als echte Boogschutter moet je die grens (opnieuw) weten te vinden.
 
week 09 2020 | Gratis Steenbok Horoscoop 22-12 t/m 20-1:
Je hebt zo af en toe wat losse ideeën in je hoofd om je vrije tijd of hobby volledig anders te gaan besteden en telkens komt het er niet van om die plannen te verwezenlijken. Dat kan in deze of komende week echt anders worden omdat je een impuls krijgt door een gesprek dat je met iemand uit je directe omgeving daarover voert. Hij of zij zal jou de ogen openen om het echt te gaan doen. Ineens zal niets je meer weerhouden om jouw vakanties volledig anders te gaan besteden en naar compleet andere bestemmingen dan voorheen af te reizen.
Het zal je goed doen.
 
week 09 2020 | Gratis Waterman Horoscoop 21-1 t/m 19-2:
Het lijkt dat je wat zaken hebt opgelost. Dat is echter schijn. Soms heb je, ook als Waterman, niet alle kennis in pacht en moet je jouw standpunten bijstellen. Dat is deze week ook het geval. Je denkt zeker te zijn van jouw gelijk, maar voor eind april zal blijken dat je conclusie volledig onjuist was.
Er is echter geen man overboord.
Je hebt de wens tussentijds even eruit te gaan en je zult er de kans voor krijgen.
Ga eens iets geheel anders doen dan dat je normaliter op een vakantie doet.
Je zult zien dat je meer dan bij die andere vakanties geniet en veel uitgeruster c.q. meer ontspannen thuis komt.

 
week 09 2020 | Gratis Vissen Horoscoop 20-2 t/m 20-3:
Je lijkt zo zelfverzekerd beste Vissen, maar ook jij weet dat je af en toe dat masker op hebt om die schijn op te houden. Deze week zul je dat meer dan eens ervaren en kleiner zijn dan dat je jezelf voordoet. Dat maakt niets uit, want je hebt nog niet de leeftijd dat je jouw masker al zou moeten afzetten.
Het is daardoor een goede week voor je, meer dan wanneer je het achterste van jouw tong wel zou laten zien. Je straalt op een borrel of feestje en trekt daar de aandacht van een Weegschaal, die heimelijk helemaal wegzinkt bij de gedachte aan jouw billen en/of benen. Dat zijn op dit moment jouw meest aantrekkelijke kenmerken.
Ga niet naast je schoenen lopen, want ook jouw benen hebben schoenen nodig om goed voor de dag te komen.
 
 
 
| Gedichten |  Disclaimer |  Horoscoop |  Contact |  Weblog |  Links |
 
© Gratis horoscoop relatie en liefde week 09 2020