Relatietip.nl
 

Gratis weekhoroscoop 2019.

 

Gratis weekhoroscoop 2019 voor jouw liefdesleven en relatie.

Relatietip.nl
 

Betrouwbare gratis horoscoop.

Horoscoop 2019 voor relatie en liefde.

 
Start lijn Onze hulpverleners lijn Wie zijn wij lijn Inloopspreekuren lijn Tips voor je relatie lijn Klik voor hulp
 
 
  navigatie Aanmelden hulpverleners
 
navigatie Aanmelden vrijwilligers
 
navigatie Ervaringsverhalen
 
navigatie Online groepssessies
 
navigatie Blog
 
navigatie Nieuws
 
navigatie Klachten
 
Volg ons op Twitter. Volg ons op Facebook.
 
Klik voor hulp.
 
 
Anoniem online hulp bij:
ADHD Rouwen Financiële problemen Gokverslaving Burn-out Huiselijk geweld Depressie Anorexia Scheiden Angsten Overgewicht Paniekaanvallen relatieproblemen Abortus Pesten Verkrachting Eenzaamheid Ruzie ouders Seksverslaving Zelfmoord Traumatische ervaring Vechtscheiding Jaloersheid Koopverslaving Vreemdgaan Schulden Mishandeling Aanranding Spiritualiteit Breken familie Eetbuien Automutilatie Boulimia Stress Autisme Drugsverslaving Postnatale depressie Ontslag Alcoholverslaving Seksueel misbruik Pornoverslaving HSP Borderline
 
 
Gratis horoscoop week 3 2019 voor liefde en relatie.
 
Op deze website kunt u elke week gratis een nieuwe weekhoroscoop 2019 lezen voor jouw liefde en relatie. Deze gratis weekhoroscoop wordt elke week op maandag bijgewerkt. Door op de plaatjes te klikken kunt u de gratis weekhoroscoop lezen.
 
week 3 horoscoop: maandag 14 januari 2019 t/m zondag 20 januari 2019.
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
week 3 2019 | Gratis Ram Horoscoop 21-3 t/m 20-4: Iemand uit jouw omgeving zal deze week uiterst onaangenaam over jou of over jouw gezin gaan roddelen. Je weet niet wie het is, maar de roddel verspreidt zich razendsnel in jouw vrienden- en kennissenkring. Het zal je veel moeite kosten om deze kwaadsprekerij te weerleggen en het kan nog wel tot maart duren, voordat je de gemoederen weer tot rust hebt gebracht. In april zul je per ongeluk te horen krijgen wie de aanstichter is en je zult haar dan ook flink de oren wassen. Van je vrienden moet je het maar hebben! Deze dame (!) hoort daar dan ook niet meer bij. Jouw financiële situatie is iets minder goed dan dat je zou willen. De sterren staan domweg even wat minder goed. Ook wat de centjes betreft komt het allemaal in begin maart weer goed en dan heb je het ’gat in jouw begroting’ volledig gedicht.
 
week 3 2019 | Gratis Stier Horoscoop 21-4 t/m 20-5: Doe geen uitspraken in het bijzijn van mensen, die het voor het zeggen hebben, anders pakt dat volledig verkeerd uit! Probeer je daarom af en toe wat terug te trekken om tot jezelf te komen. Blijf je intuïtie volgen; die is uitstekend. Als je jouw relatie wilt beëindigen, dan moet je je niet direct in een andere storten, want dat heeft echt geen toekomst. De basis is dan volstrekt verkeerd. Blijf liever even alleen. Sommige kontakten verlopen deze week ook niet helemaal volgens wens. Het devies voor de Stier is om deze week op je plek te blijven zitten en af te wachten wat er gaat komen. Wees gerust, het komt goed! Een gok je zou wel eens een uitstekend resultaat kunnen hebben.
 
week 3 2019 | Gratis Tweelingen Horoscoop 21-5 t/m 21-6: Deze periode is heel goed voor je Tweelingen! Je bent stabiel en dat heeft te maken met jouw innerlijke rust, maar je moet wel goed luisteren naar je gevoel. Pas op met het geven van je ideeën over iets dat je ziet. Recht door zee iets opmerken is een aardige methodiek om te zeggen wat je bedoelt, maar niet altijd even handig als het gaat om de stemming goed te houden. Jouw goede vrienden zullen het altijd begrijpen, maar de mensen daar omheen hebben er vaak moeite mee. Als je dat goed doet, zal jouw autoriteit worden geaccepteerd en je wordt gerespecteerd. De noodzaak om geld bij elkaar te krijgen voor een verhuizing vervalt als jouw ideeën over die verhuizing veranderen, maar misschien moet je wat harder werken om te kunnen verhuizen. Pas op dat je niet de indruk wekt hebzuchtig over te komen.
 
week 3 2019 | Gratis Kreeft Horoscoop 22-6 t/m 22-7: De sterren staan deze week heel gunstig voor je, beste Kreeft en dat kan een grote stap vooruit betekenen. Dat kan maatschappelijk zijn, maar ook betrekking hebben op jouw sociale ontwikkeling. Jouw liefdesleven kan een boost krijgen, die je zelden in jouw leven hebt meegemaakt. Als je al enige tijd alleen bent, zal je het moeilijk vinden om weer aan een relatie met iemand te wennen die fysiek heel dichtbij je zal zijn. Maar probeer een goede basis te bouwen en dan dat gemakkelijker zijn. Je komt deze week in een zodanige balans dat niets je uit jouw evenwicht kan brengen. Maak goed gebruik van deze harmonie en begin aan de lastigste klussen die je tot nu toe hebt laten liggen.
 
week 3 2019 | Gratis Leeuw Horoscoop 23-7 t/m 23-8: Je hebt deze week veel energie en dat is ook nodig beste Leeuw! Misschien kun je wat voorbereiden voor volgende week donderdag of vrijdag, want dat zullen drukke dagen voor je worden. Maak alles dat je in de planning hebt voor deze week dan ook helemaal af, zodat je jouw aandacht volgende week helemaal kunt richten op wat er dan is te doen. Let erop dat er iemand uit jouw omgeving met enige jaloezie naar jouw liefdesleven kijkt. Hij of zij staat ’s morgens en met name in het weekend altijd alleen onder de douche en dat zint hem of haar niet erg. Voor vandaag geldt dat je het niet te laat moet maken. Je hebt je rust nodig en morgen is het ineens weer vroeg dag.
 
week 3 2019 | Gratis Maagd Horoscoop 24-8 t/m 23-9: Beste Maagd, jouw communicatie vaardigheden komen deze week heel goed tot ontplooiing. Jouw natuurlijke charmes zorgen ervoor dat je bijna iedereen om je vinger kunt winden. Daarbij moet je er wel op letten dat je dat niet bij iedereen probeert te doen, wamt er zijn lieden, die je daarmee op een idee brengt en dat zijn dan vaak de mensen waar je helemaal niets mee van doen hebt. Die zullen dan ook misbruik maken van jouw charmes. Het weekend kan heel leuk worden en daar ben je wel aan toe omdat je de afgelopen weken flink hebt doorgewerkt. En nu de ontspanning nodig hebt om volgende week weer optimaal te kunnen presteren.
 
week 3 2019 | Gratis Weegschaal Horoscoop 24-9 t/m 23-10: Je hebt het druk op je werk en iedereen trekt aan je alsof jij de ’anchor man’ bent. Je kunt heel wat hebben, want jouw energie is volop aanwezig, je staat er zelf versteld van. Niet alleen directe collega’s hebben jou nodig, maar ook anderen. Zij hebben het idee hebben dat jij degene bent, die al hun problemen en moeilijkheden kan oplossen. Vergeet niet ook wat aandacht aan jouw privé omgeving te besteden, want daar heeft iemand wat meer aandacht van je nodig dan op het eerste gezicht lijkt. Je hebt al wekenlang in jouw hoofd dat je een vriend of vriendin moet bellen, maar het komt er steeds niet van. Doe dat deze week nu eens Weegschaal! Je zult zien dat het een heel aangenaam gesprek zal zijn met een verrassend nieuwtje, waardoor je de rest van de week op een roze wolk zit.
 
week 3 2019 | Gratis Schorpioen Horoscoop 24-10 t/m 22-11: Doe volgende week zondag eens iets totaal anders dan op andere zondagen. Laat je niet afremmen door het weer en ga erop uit. Ook in dit jaargetijde heeft de natuur iets bijzonders. Snuif die lucht eens op! De ervaring om in de buitenlucht te zijn, is net zoals het bezoek aan een theater of een stadion. Het is volstrekt anders dan wanneer je voor de tv zit en hetzelfde ziet. Dat lijkt onvergelijkbaar, maar als je het hebt ervaren, weet je wat het is. Dus, kom op uit die luie stoel of bank Schorpioen! Leg die afstandsbediening eens weg en doe je computer dit weekend niet aan, maar stap op de fiets, of ga een eind wandelen met jouw partner, of doe dat met één of meer goede vrienden. Achteraf zal iedereen een tevreden gevoel hebben.
 
week 3 2019 | Gratis Boogschutter Horoscoop 23-11 t/m 21-12: Het wordt een zeer positieve week voor de Boogschutter, waarin vrijwel alles voor de wind gaat. Leef niet zo gehaast, dat je de leuke dingen uit het leven mist. Het zijn vaak eenmalige momenten, die daarna nooit meer zullen voorkomen. Je leest het wel eens in een krant of ziet het op tv. Sommige mensen hebben spijt, dat zij hun kinderen niet hebben zien opgroeien. Dat kan, en niet alleen bij wijze van spreken, ook jou gebeuren, maar het kan net zo goed iets zijn dat totaal iets anders is en toch vergelijkbaar. Niet iedere Boogschutter heeft immers opgroeiende kinderen. In één van de komende weken, maar zeker voor begin maart, zul je een heel aardige vrouw tegenkomen. Zij wordt een vriendin voor het leven als ook jij er wat energie in stopt. De mannelijke Boogschutter kan een seksueel kontakt met deze vrouw vergeten. Het is puur platonisch en dat blijft het. Je hebt iemand in jouw omgeving die een heel warm gevoel voor jou heeft.
 
week 3 2019 | Gratis Steenbok Horoscoop 22-12 t/m 20-1: Jij zet iemand uit jouw omgeving flink de voet dwars en wel op een zodanige manier dat het door anderen direct wordt opgemerkt. Iedereen veronderstelt dat jij daarvoor een andere, volstrekt onzakelijke reden hebt. Je zult het ontkennen, maar zij hebben gelijk. Je laat je leiden door jouw emoties in plaats van door jouw verstand. Jij denkt dat je altijd rationeel handelt en nooit jouw gevoel laat meewegen in een zakelijke handeling, maar nu blijkt dat je toch momenten hebt, dat jouw gevoel een rol speelt bij het uitoefenen van je werk. Je zult ervan leren dat jouw gevoel wel degelijk een prominente rol speelt in een zakelijk beslissing. Zelfs, of juist, bestuurders van beursgenoteerde bedrijven doen dat veelvuldig. Als je jouw hart laten meespreken in zakelijke aangelegenheden maakt dat je in ieder geval menselijker.
 
week 3 2019 | Gratis Waterman Horoscoop 21-1 t/m 19-2: Het gaat goed met jouw carriere en de financiënWaterman. Die zit in de lift. Je zou ook met een gokspel geld kunnen winnen. Je maakt veel indruk op de leiding van jouw bedrijf. Maak je niet al te veel zorgen om de kritiek van jouw collega’s, want daar zit natuurlijk wat jaloezie bij. Je hebt, als Waterman, voldoende zelfkritiek en zeker voldoende weerstand tegen hun reacties. Echter, jouw privé leven kan wel een beetje in het gedrang komen door jouw maatschappelijke doelstellingen. Je zult dat moeten oplossen met jouw partner, als je die hebt. Als dat niet is op te lossen, zit het probleem ergens anders dan in jouw werk. Het kan door jouw partner worden gebruikt als excuus, terwijl hij of zij dat zelf niet eens alszodanig voelt.
 
week 3 2019 | Gratis Vissen Horoscoop 20-2 t/m 20-3: Het lijkt volstrekt onmogelijk in deze crisistijd.. Maar als jij een contract voor bijv een lening of hypotheek wilt afsluiten Vissen, moet je zo mogelijk deze en hooguit volgende week jouw handtekening zetten. Met name als het een langdurig gevolg heeft. Dat houdt ook in dat je contracten en dergelijke voor bijvoorbeeld een lening of het kopen van een huis deze week moet ondertekenen. Stel het niet uit, want dan is de huidige postieve sterrenstand weg en zit er een addertje onder het gras, bijvoorbeeld omdat deze of gene iets heeft veranderd. Je kunt je dit nu waarschijnlijk in het geheel niet voorstellen, maar over enige maanden zul je het begrijpen. En dan met terugwerkende kracht dit contract nog ondertekenen is dan out of the question. De rente zal dan weer iets zijn gestegen.
 
 
 
| Gedichten |  Disclaimer |  Horoscoop |  Contact |  Weblog |  Links |
 
© Gratis horoscoop relatie en liefde week 3 2019