Relatietip.nl
 

Gratis weekhoroscoop 2022.

 

Gratis weekhoroscoop 2022 voor jouw liefdesleven en relatie.

Relatietip.nl
 

Betrouwbare gratis horoscoop.

Horoscoop 2022 voor relatie en liefde.

 
Start lijn Onze hulpverleners lijn Wie zijn wij lijn Inloopspreekuren lijn Tips voor je relatie lijn Klik voor hulp
 
 
  navigatie Aanmelden hulpverleners
 
navigatie Aanmelden vrijwilligers
 
navigatie Ervaringsverhalen
 
navigatie Online groepssessies
 
navigatie Blog
 
navigatie Nieuws
 
navigatie Klachten
 
Volg ons op Twitter. Volg ons op Facebook.
 
Klik voor hulp.
 
 
Anoniem online hulp bij:
ADHD Rouwen Financiële problemen Gokverslaving Burn-out Huiselijk geweld Depressie Anorexia Scheiden Angsten Overgewicht Paniekaanvallen relatieproblemen Abortus Pesten Verkrachting Eenzaamheid Ruzie ouders Seksverslaving Zelfmoord Traumatische ervaring Vechtscheiding Jaloersheid Koopverslaving Vreemdgaan Schulden Mishandeling Aanranding Spiritualiteit Breken familie Eetbuien Automutilatie Boulimia Stress Autisme Drugsverslaving Postnatale depressie Ontslag Alcoholverslaving Seksueel misbruik Pornoverslaving HSP Borderline
 
 
Gratis horoscoop week 33 2022 voor liefde en relatie.
 
Op deze website kunt u elke week gratis een nieuwe weekhoroscoop 2022 lezen voor jouw liefde en relatie. Deze gratis weekhoroscoop wordt elke week op maandag bijgewerkt. Door op de plaatjes te klikken kunt u de gratis weekhoroscoop lezen.
 
week 33 horoscoop: maandag 15-08-2022 t/m zondag 21-08-2022.
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
week 33 2022 | Gratis Ram Horoscoop 21-3 t/m 20-4: Iemand met het teken Weegschaal weet je wakker te schudden en jou in een stoeipoes of stoeiende kater te veranderen.
Dat is nogal wat, want je bent niet altijd in voor een tussentijdse wilde, hartstochtelijke, misschien wel buitenechtelijke relatie.
Deze Weegschaal is echter wel iemand naar jouw hart.
Je laat alle remmingen varen en je blijkt een fantastische minnaar c.q. minnares te zijn.
Voorlopig hoef je nog even niet te kiezen, maar als het toch zover mocht komen, dan heb je een probleem, want kiezen in zo’n situatie is niet je sterkste kant. Houd er rekening mee dat deze relatie wel tot februari kan duren.
Met jouw werk kan het de komende tijd niet verkeerd gaan. Je bent goed op dreef en jouw initiatieven worden zeer op prijs gesteld door collega's en 'bazen'.
 
week 33 2022 | Gratis Stier Horoscoop 21-4 t/m 20-5: Er is iemand in jouw omgeving, het zou een Schorpioen kunnen zijn, die nogal druk doende is je het hof te maken. Diegene legt het er te dik bovenop en dat schrikt je deze keer af. Misschien moet je hem of haar eens duidelijk vertellen dat je er niet van houdt, dat iemand je op die manier benadert en indruk op je probeert te maken.
Achteraf zal je aan die aandacht toch een prettig gevoel overhouden.
Je staat klaar voor iemand, die óf fysieke hulp óf mentale hulp nodig heeft. Verlies jezelf daarbij niet uit het oog in de komende week, want je kunt ook te ver gaan in de hulpverlening en dan kom je zelf in de knel. En zoals gewoonlijk is er dan niemand om jou uit de put te helpen. Je kunt daardoor een woedeuitbarsting krijgen, die slecht is voor je maag, darmen of hoofd.
 
week 33 2022 | Gratis Tweelingen Horoscoop 21-5 t/m 21-6: Tien en vijfentwintig september zijn jouw gelukkige dagen. Voor alles en nog wat zijn dat gunstige dagen. Zorg, als je bijvoorbeeld aan het solliciteren bent, dat de afspraak op één van die dagen in jouw agenda staat.
Het klinkt misschien merkwaardig, maar het gaat goed met je gezondheid. Je moet er wel voor zorgen dat je nerveuze spanningen zo veel mogelijk vermijdt. Je hebt de neiging wat te weinig bewegen. Het is alleen geen sportieve beweging. Het is meer een nerveus heen en weer geloop dat wordt bedoeld. Je kunt deze week niet stilzitten. Zelfs niet eventjes. Dat is dan ook waarschijnlijk de reden dat je graag een klus van iemand overneemt, die anders in het honderd dreigt te lopen.
 
week 33 2022 | Gratis Kreeft Horoscoop 22-6 t/m 22-7: Jouw gevoelens spelen en beetje met je. Daardoor weet je niet goed wat er allemaal gebeurt. Neem rustig de tijd om dat uit te zoeken.
Nieuwe ervaringen leiden vaak tot nieuwe gevoelens. En als iemand met jouw gevoelens spot, zal hij of zij vroeg of laat van jou een koekje van eigen deeg krijgen.
Houd deze week jouw emoties in de hand, want die gemoedstoestand is onbeheersbaar voor je. Je voelt je nogal snel persoonlijk aangesproken.
Deze week heeft iemand jouw hulp nodig en diegene vertrouwt je zijn of haar diepste geheim toe.
Je hebt nooit moeite om iets geheim te houden, al denkt jouw omgeving dat je een echte flapuit bent. Zij hebben ongelijk. Als het er echt op aan komt, houd jij jouw mond.
 
week 33 2022 | Gratis Leeuw Horoscoop 23-7 t/m 23-8: Je ziet deze week op het internet weer eens een aanbieding die je niet wilt missen. Maar pas op! Het is misschien wel te goedkoop voor het artikel dat je ooit in gedachten had en toen veel meer kostte. Controleer daarom de webwinkel voordat je tot bestellen en betalen overgaat. Google naar review- en klachtensites zoals bijvoorbeeld Trustpilot.com naar klachten over de webwinkel. Als je geld moet overmaken naar een buitenlands rekeningnummer, weet je bijna zeker dat je niet met een bonafide webshop hebt te maken. Betaal dan liever met je creditcard of PayPal, dan kun je jouw geld terugkrijgen als de webshop niet levert.
Als je weer meer je auto gaat gebruiken, moet je Flitsmeister op je mobile telefoon zetten. Die waarschuwt je als je onverhoopt ergens (net) te hard rijdt, of niet voor een rood stoplicht dreigt te gaan stoppen. Aan die bekeuringen heeft zelfs een een flinke hekel.
 
week 33 2022 | Gratis Maagd Horoscoop 24-8 t/m 23-9: Jouw ambities zijn de afgelopen weken duidelijk gewijzigd en je kunt ze verwezenlijken. Het lijkt erop dat je daardoor een rigoureuze wijziging in je vakantiebestemming gaat uitvoeren. Je schrikt er achteraf zelf een beetje van als je de consequenties ervan gaat overzien. Aanvaard ze en je zal zien dat je er uiteindelijk heel tevreden over bent. Jouw partner, als je die hebt, is dat eveneens. Dat is een prettige bijkomstigheid want daardoor is er geen vuiltje aan de lucht.
Wees deze week niet eigenwijs door voorzichtig, niet dwingend iets te bereiken dat je al een tijd graag wilt. Je zal zien dat het dan eindelijk gaat. Wees geduldig en diplomatiek om de juiste mensen die je daarbij nodig hebt op jouw hand te krijgen. Je kon het altijd al als het een potentiële partner betrof, dus het moet nu ook nog kunnen.
Jij kunt deze week ook nieuwe plannen voor een volgende vakantie maken. Door alle blokkades van het afgelopen jaar gaat dat nu beter, hoe vreemd dat ook klinkt. Maak er gebruik van.
 
week 33 2022 | Gratis Weegschaal Horoscoop 24-9 t/m 23-10: Je hebt soms de neiging om van een mug een olifant te maken beste Weegschaal.
Met name als er commentaar komt op iets dat jou direct, maar wat vervelender is, ook indirect aangaat. Negatieve kritiek op iets dat van jou is en met name op iemand, die bij jou hoort, kun je deze week helemaal niet hebben. Probeer dat eens los te laten.
Leer objectief te beoordelen en te veroordelen en bekijk de zaak ook eens van een andere kant.
Jouw waarheid hoeft niet persé de waarheid van een ander te zijn. Je vindt dat anderen je moeten nemen zoals je bent. Dat zou niet moeten inhouden dat je zelf niet zou willen en kunnen veranderen.
Dat wil je best, maar die emotionele knop tussen jouw oren wil niet altijd om, terwijl je rationeel gezien, wel weet dat hij om moet.
Deze week moet je er maar eens een keer of wat proberen daarbij stil te staan. Maak zaterdag een evaluatie!
 
week 33 2022 | Gratis Schorpioen Horoscoop 24-10 t/m 22-11: De krijgt in loop van vandaag of morgen onverwacht een uitstekend financieel bericht. Dat heeft ook direct een verbetering van je emoties tot gevolg. Als je je de afgelopen dagen wat slap voelde, is dat gevoel als sneeuw voor de zon door dit bericht volledig verdwenen. Hou dit gevoel goed vast en probeer het op te roepen als je je weer wat minder voelt. Je kunt jezelf daarmee genezen. Als je hoofd de afgelopen dagen ook nog vol zat met van alles dat je nog moest doen, heb je nu de spirit om dat allemaal aan te pakken. Concentreer je op de wens om iets te bereiken dat onhaalbaar lijkt. Het kan je absoluut lukken om het te verwezenlijken.
Als je ooit een instrument bespeelde en nu niet meer, kan je de komende week ineens het gevoel hebben dat je er weer eens mee moet beginnen. Als je de tijd ervoor hebt, zou je daar eens over moeten gaan denken. Je zult er nog veel plezier van hebben.
Een niet uitgelezen boek wacht nog steeds op je om uitgelezen te worden. Je kunt het wel, maar stelt het om onduidelijke redenen tot nu toe telkens uit. Bedenk je eens waarom dat is. Het boeide je aanvankelijk en ineens lijkt dat weg te zijn.
 
week 33 2022 | Gratis Boogschutter Horoscoop 23-11 t/m 21-12: Je hebt een bijzonder gunstige periode voor de boeg om, samen met anderen, tot uitstekende resultaten te komen. Zowel zakelijk als privé. Zakelijk zal het je voor de wind gaan als je anderen erin betrekt en niet alles alleen wilt doen.
Ga vandaag of morgen ook weer eens naar de sportschool of doe iets anders dan achter jouw bureau zitten. Je conditie holt achteruit, als je er niet continu aan werkt.
Alle spieren, die je niet gebruikt, raken in verval en dat kun je makkelijk voorkomen. Met de energie, die je dan hebt, kun je de hele omgeving, zowel op je werk als privé, versteld doen staan.
Geestelijk zal je ook profijt hebben van een goede conditie.
Ach, je weet het eigenlijk wel Boogschutter, maar doen is altijd een tweede.
Als je deze week een avond op stap gaat, kun je leuke mensen ontmoeten.
 
week 33 2022 | Gratis Steenbok Horoscoop 22-12 t/m 20-1: Jij botst deze week met een collega beste Steenbok, omdat je veronderstelt, dat jij iets anders hebt gezegd, dan dat hij heeft gehoord. Er is echter niets mis met zijn gehoor. Het probleem zit tussen jouw oren.
Enfin, de tijd zal het probleem spoedig oplossen, want de spraakverwarring is snel uit de wereld.
Je voelt je deze week wel op je gemak. Het wordt privé een heerlijke week met als apotheose de zaterdag. Dat komt je deze week echt goed van pas. Opmerkelijk is wel dat een zinnenprikkelende Kreeft jou geheel inpakt, terwijl jouw hormonen normaliter niet zo gemakkelijk het roer overnemen. Het weer kan je niet slecht genoeg zijn en als het regent zal je jouw bed niet uitkomen, maar dat stoort je allerminst.
Haal wijn en tappa's in huis! Het wordt smullen.
 
week 33 2022 | Gratis Waterman Horoscoop 21-1 t/m 19-2: Deze week sta je onder een heel prettige aanvoelende invloed. Je bent graag samen met anderen en geniet van sociale contacten. Door deze kracht heb je als Waterman een hechte gevoelsband met jouw partner, met een sterke neiging die te willen steunen en voor hem of haar te willen zorgen.
Let deze week ook een beetje op je eetgedrag en ga je niet te buiten aan overdadige maaltijden. Het zal je niet makkelijk vallen, Waterman, maar het moet.
Donderdag is je beste dag deze week, want dan is er een heerlijk gevoel dat je, helaas maar heel kort, zal “pakken”. Je trekt daardoor wel echt gelukkige en positief ingestelde mensen aan met wie je een heel prettig contact zal hebben.
Vind je niet dat je af en te echt te veel eet beste Waterman? Eten is voeden en het mag voor jou geen synoniem zijn voor vullen.
 
week 33 2022 | Gratis Vissen Horoscoop 20-2 t/m 20-3: Je gaat over één van de onderwerpen in jouw werk een heel nieuwe mening vormen en daarmee toon je jouw feitelijke onafhankelijkheid. Reken erop dat er weerstand zal zijn!
De wereld om je heen is wat besluitelozer dan jij en de traagheid om zaken te veranderen, doet je gruwelen.
Dat kan deze week tot gevolg hebben dat je nogal hard reageert op iets dat iemand uit jouw omgeving verkeerd heeft gedaan. In tegenstelling tot jou heeft diegene zeer veel moeite om zijn fout toe te geven. Hij vindt dat hij het probleem correct heeft afgehandeld.
Twaalf en zeventien september zijn gelukkige dagen voor je.
Wat je ermee kunt, zal je zelf moeten bedenken. Ga eens op één van die dagen op stap Vissen!
 
 
 
| Gedichten |  Disclaimer |  Horoscoop |  Contact |  Weblog |  Links |
 
© Gratis horoscoop relatie en liefde week 33 2022