Relatietip.nl
 

Gratis weekhoroscoop 2022.

 

Gratis weekhoroscoop 2022 voor jouw liefdesleven en relatie.

Relatietip.nl
 

Betrouwbare gratis horoscoop.

Horoscoop 2022 voor relatie en liefde.

 
Start lijn Onze hulpverleners lijn Wie zijn wij lijn Inloopspreekuren lijn Tips voor je relatie lijn Klik voor hulp
 
 
  navigatie Aanmelden hulpverleners
 
navigatie Aanmelden vrijwilligers
 
navigatie Ervaringsverhalen
 
navigatie Online groepssessies
 
navigatie Blog
 
navigatie Nieuws
 
navigatie Klachten
 
Volg ons op Twitter. Volg ons op Facebook.
 
Klik voor hulp.
 
 
Anoniem online hulp bij:
ADHD Rouwen Financiële problemen Gokverslaving Burn-out Huiselijk geweld Depressie Anorexia Scheiden Angsten Overgewicht Paniekaanvallen relatieproblemen Abortus Pesten Verkrachting Eenzaamheid Ruzie ouders Seksverslaving Zelfmoord Traumatische ervaring Vechtscheiding Jaloersheid Koopverslaving Vreemdgaan Schulden Mishandeling Aanranding Spiritualiteit Breken familie Eetbuien Automutilatie Boulimia Stress Autisme Drugsverslaving Postnatale depressie Ontslag Alcoholverslaving Seksueel misbruik Pornoverslaving HSP Borderline
 
 
Gratis horoscoop week 02 2022 voor liefde en relatie.
 
Op deze website kunt u elke week gratis een nieuwe weekhoroscoop 2022 lezen voor jouw liefde en relatie. Deze gratis weekhoroscoop wordt elke week op maandag bijgewerkt. Door op de plaatjes te klikken kunt u de gratis weekhoroscoop lezen.
 
week 02 horoscoop: maandag 10-01-2022 t/m zondag 16-01-2022.
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
week 02 2022 | Gratis Ram Horoscoop 21-3 t/m 20-4: Jouw gedachten zullen deze week voortdurend afdwalen en je zal nadenken over hoe de wereld er bijv. over vijfhonderd jaar of over drieduizend jaar zal uitzien. Of jouw huis er dan nog zal staan en hoe de mensen dan leven. Met nog steeds Netflix of een andere streamingdienst, of vliegt alles in het verkeer? Zijn er dan nog files?
Jouw gedachten gaan niet over de dagelijkse dingen van nu, maar over de toekomst. Hoe zit de wereld er dan uit. Hoe oud worden de mensen over tien eeuwen. Moeten ze nog steeds schoenen en kleding kopen.
Misschien pendelen mensen dan wel iedere dag naar het andere eind van de wereld, omdat ze daar werken.
Dit zijn de vragen die je deze week bezig kunnen houden.
Er gebeurt ook iets leuks. Let maar op wie er zaterdag je pad kruist.
 
week 02 2022 | Gratis Stier Horoscoop 21-4 t/m 20-5: Luister eens naar anderen en doe niet alleen waar je zelf zin in hebt. Samenwerken met anderen is een edele kunst. Jij kunt dat beheersen als je eraan werkt.
Duidelijke tongen maken niet altijd vrienden, omdat deze en gene er niet mee kan omgaan, maar je echte vrienden laten je begaan.
Je bent deze week nogal onbestendig. De ene dag opgewekt en zorgeloos en een andere dag weer enigszins onzeker. Verberg je zwakke plekken deze week, want er zijn lieden om je heen, die de poten onder je stoel aan het zagen zijn. En als die er eenmaal af zijn, dan is het er weer aanzetten een lastige zaak.
 
week 02 2022 | Gratis Tweelingen Horoscoop 21-5 t/m 21-6: Deze week is een goede week om alles eens af te maken waar je ooit mee begonnen bent. Vergeet de competitie met anderen om erkenning, want die zijn er helemaal niet op uit om je erkenning niet te accepteren.
De week is echter zo mooi, dat je dit als echte Tweelingen gemakkelijk naast je neer kunt leggen en heerlijk kunt genieten.
De beste dag voor je liefdesleven is de vrijdag.
Na werktijd!
Er kan je goed nieuws bereiken van iemand die herstellende is.
Blijf voorzichtig met fysiek contact met een vreemde.
 
week 02 2022 | Gratis Kreeft Horoscoop 22-6 t/m 22-7: Er is deze week wel wat aan te merken op jouw gedrag en jouw houding ten opzichte van vrienden en kennissen. Je gedraagt je allesbehalve als een vriend. Die houding wordt volgende week niet beter, want je wint wat in een loterij of ander gokspel en dat doet jouw ego alleen maar groeien.
Je bent aan vakantie toe, beste Kreeft! Tenminste dat vind je zelf, want de omgeving heeft het idee dat je dat al vaak doet. Jij moet echter op de financiën letten en je laat je meer leiden door emotionele dan door rationele gedachten als het om geld uitgeven gaat. Denk eens beter na voordat je iets besteedt Kreeft!
Er is de mogelijkheid op een stevig conflict met iemand uit jouw directe omgeving. Ga het uit de weg, want je zal zien dat zijn of haar argumenten vals zijn.
 
week 02 2022 | Gratis Leeuw Horoscoop 23-7 t/m 23-8: Je houdt van een stabiele en sensuele relatie. Samen genieten van de mooie dingen in het leven, zoals lekker eten en drinken, gezellig samen zijn en als klap op de vuurpijl wil je graag een mooi huis vol luxe.
De opmerkingen van anderen kun je lang over je rug laten glijden, maar ook jij hebt je grenzen. En als iemand die grens overschrijdt, dan is hij nog niet jarig.
Er is iemand, die met je flirt en die voelt aan, dat je daar deze week nog niet aan toe bent. Het trekt wel even je aandacht, maar ook niet meer dan dat. Vluchtigheid is deze week een doorn in je oog.
Zeker als het een flirt betreft. Dat geldt zowel voor de mannelijke als vrouwelijke Leeuw.
 
week 02 2022 | Gratis Maagd Horoscoop 24-8 t/m 23-9: De communicatie zal uitstekend verlopen, want als het erop aankomt, weet je jouw gedachten altijd heel goed te verwoorden en je krijgt hier deze week alle ruimte voor.
Desondanks lijkt jouw werk te stagneren, terwijl een belangrijk deel van je werk het overtuigen van andere mensen is. Je verkoopt jezelf niet altijd gemakkelijk en goed, maar het gaat nu zoals je graag zou willen. Anderen hebben daar exact hetzelfde idee over.
Luister deze dagen eens goed naar wat de omgeving erover meldt en handel dienovereenkomstig.
Het is sowieso goed deze week met anderen te overleggen. Dat botst waarschijnlijk, maar gelukkig heb jij het voor het zeggen en je roept hun tot de orde.
 
week 02 2022 | Gratis Weegschaal Horoscoop 24-9 t/m 23-10: Het lijkt dat je deze week niet bent bij te houden, omdat je een idee in je hoofd hebt, dat moet worden uitgevoerd. Dat wil zeggen dat vind jij Weegschaal!
Je kunt promotie maken. Er is een leuke vacature vrijgekomen en je hebt er al een tijdje op zo’n soort baan zitten kijken. Leg eerst even contact met dat bedrijf en probeer degene bij wiens afdeling die vacature is en vraag naar de inhoudelijke kant ervan. Dat maakt je een stuk wijzer.
Je moet voor die baan veel meer met anderen samenwerken dan dat je nu doet. Hou dus rekening met een plotselinge verandering daarin en dat kan je heel aangenaam verrassen.
Ga deze week eens proberen die vriend(in) te belle, die je al een tijd niet hebt gesproken. Je bent ten onrechte bang dat je misschien niet meer welkom bent, maar die gedachte zal je direct kwijt zijn als de eerste woorden zijn gesproken in dat gesprek. Er is ook niets bijzonders gebeurd, dan alleen dat het contact wat verwatert.
Houd als je een relatie hebt, deze week wat meer rekening met de wensen van hem of haar. Je weet dat hij of zij de moeite waard is.
 
week 02 2022 | Gratis Schorpioen Horoscoop 24-10 t/m 22-11: Een mannelijke of vrouwelijke Weegschaal in je omgeving verveelt je flink en dat stoort je dan ook mateloos. Hij of zij zit bovendien volledig op het verkeerde spoor en dat is veroorzaakt doordat je een keer of wat vriendelijk hebt geglimlacht en het idee is overgekomen, dat je er iets mee zou bedoelen.
Omdat je niet altijd met anderen in woorden communiceert, is die glimlach voor jou een vorm van communicatie, en dat wordt nu verkeerd begrepen. Die Weegschaal ziet dat als iets heel anders, terwijl het in het geheel niet jouw bedoeling was.
Welnu, trek dat nu maar eens recht. Daar heb je helemaal geen zin in, want de fout ligt helemaal niet aan jou, maar aan die Weegschaal. Dit kon nog wel eens een vervelend staartje tot gevolg hebben.
 
week 02 2022 | Gratis Boogschutter Horoscoop 23-11 t/m 21-12: Je zal in de komende week onderhoudend en vol charme naar anderen toe zijn. Je hebt een open mening en bent verdraagzamer dan ooit. Je kunt mensen soms manipuleren, maar pas daarmee op, omdat je in het verleden hebt geleerd, dat zoiets ook verkeerd kan uitpakken.
Niet iedereen begrijpt die glimlach van jou. Zij denken dat die veel meer inhoudt dan een glimlach en sommigen denken dat het een uitnodiging is voor veel meer. En dat is deze keer niet het geval.
Je ontmoet desondanks een fantastische Weegschaal voor wie niets te veel is. Je wordt uitgenodigd voor een brunch en de volgende dag zie je iemand, die compleet het tegenovergestelde is en ook je aandacht trekt.
Dat wordt een drukke week Boogschutter! Overdrijf niet!
 
week 02 2022 | Gratis Steenbok Horoscoop 22-12 t/m 20-1: Deze week zal je helemaal opbloeien. Je wordt gevraagd om mensen in nood te helpen en je geeft er graag gehoor aan. Je bent deze en komende weken veel bezig met het helpen van anderen.
Daar zit wel het gevaar in dat je hulp voor alles en nog wat wordt ingeroepen en dat je daardoor veel te veel van je lichaam gaat vergen, terwijl je alleen maar even een handje wilde helpen en niet de complete taak wilde overnemen. Je loopt het risico dat je andere zaken verwaarloost en dat moet je wel voorkomen.
Laat je niet manipuleren Steenbok!
 
week 02 2022 | Gratis Waterman Horoscoop 21-1 t/m 19-2: Iemand met het teken weet je wakker te schudden en jou in een stoeipoes of stoeiende kater te veranderen.
Dat is nogal wat, want je bent niet altijd in voor een tussentijdse wilde, hartstochtelijke, misschien wel buitenechtelijke relatie.
Deze is echter wel iemand naar jouw hart.
Je laat alle remmingen varen en je blijkt een fantastische minnaar c.q. minnares te zijn.
Voorlopig hoef je nog even niet te kiezen, maar als het toch zover mocht komen, dan heb je een probleem, want kiezen in zo’n situatie is niet je sterkste kant. Houd er rekening mee dat deze relatie wel tot juli kan duren.
Met jouw werk kan het de komende tijd niet verkeerd gaan. Je bent goed op dreef en jouw initiatieven worden zeer op prijs gesteld door collega's en 'bazen'.
 
week 02 2022 | Gratis Vissen Horoscoop 20-2 t/m 20-3: Er is iemand in jouw omgeving, het zou een kunnen zijn, die nogal druk doende is je het hof te maken. Diegene legt het er te dik bovenop en dat schrikt je deze keer af. Misschien moet je hem of haar eens duidelijk vertellen dat je er niet van houdt, dat iemand je op die manier benadert en indruk op je probeert te maken.
Achteraf zal je aan die aandacht toch een prettig gevoel overhouden.
Je staat klaar voor iemand, die óf fysieke hulp óf mentale hulp nodig heeft. Verlies jezelf daarbij niet uit het oog in de komende week, want je kunt ook te ver gaan in de hulpverlening en dan kom je zelf in de knel. En zoals gewoonlijk is er dan niemand om jou uit de put te helpen. Je kunt daardoor een woedeuitbarsting krijgen, die slecht is voor je maag, darmen of hoofd.
 
 
 
| Gedichten |  Disclaimer |  Horoscoop |  Contact |  Weblog |  Links |
 
© Gratis horoscoop relatie en liefde week 02 2022