Relatietip.nl
 

Gratis weekhoroscoop 2018.

 

Gratis elke week een nieuwe weekhoroscoop 2018 voor jouw liefdesleven en relatie.

Relatietip.nl
 

Betrouwbare horoscoop.

Horoscoop voor relatie en liefde.

 
Start lijn Onze hulpverleners lijn Wie zijn wij lijn Inloopspreekuren lijn Tips voor je relatie lijn Klik voor hulp
 
 
  navigatie Aanmelden hulpverleners
 
navigatie Aanmelden vrijwilligers
 
navigatie Ervaringsverhalen
 
navigatie Online groepssessies
 
navigatie Blog
 
navigatie Nieuws
 
navigatie Klachten
 
Volg ons op Twitter. Volg ons op Facebook.
 
Klik voor hulp.
 
 
Anoniem online hulp bij:
ADHD Rouwen Financiële problemen Gokverslaving Burn-out Huiselijk geweld Depressie Anorexia Scheiden Angsten Overgewicht Paniekaanvallen relatieproblemen Abortus Pesten Verkrachting Eenzaamheid Ruzie ouders Seksverslaving Zelfmoord Traumatische ervaring Vechtscheiding Jaloersheid Koopverslaving Vreemdgaan Schulden Mishandeling Aanranding Spiritualiteit Breken familie Eetbuien Automutilatie Boulimia Stress Autisme Drugsverslaving Postnatale depressie Ontslag Alcoholverslaving Seksueel misbruik Pornoverslaving HSP Borderline
 
 
Gratis horoscoop week 46 2018 voor liefde en relatie.
 
Op deze website kunt u elke week gratis een nieuwe weekhoroscoop 2018 lezen voor jouw liefde en relatie. Deze gratis weekhoroscoop wordt elke week op maandag bijgewerkt. Door op de plaatjes te klikken kunt u de gratis weekhoroscoop lezen.
 
week 46 horoscoop: maandag 12 november 2018 t/m zondag 18 november 2018.
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
week 46 2018 | Gratis Ram Horoscoop 21-3 t/m 20-4: Je maakt je deze week heel erg druk om iets, dat eigenlijk onbelangrijk is. Je ziet dat echter niet en de mensen uit jouw omgeving vragen zich vertwijfeld af of er iets anders met je aan de hand is. Het loopt uiteindelijk met een sisser af, omdat jezelf inziet dat het nergens om gaat. Ondertussen merk je dat iemand een prettige interesse in je heeft. Je merkt dat de kleding van diegene steeds meer in de richting gaat van wat jij leuk vindt om te zien en dat doet je goed. Laat dat overigens ook eens merken! Een flirt kan geen kwaad, het hoeft niet altijd met erotiek omgeven te zijn, maar dat maakt het geheel voor jou wel veel aantrekkelijker. Er is een gezellige avond aan het eind van de week met een Leeuw, Weegschaal en/of een Boogschutter.
 
week 46 2018 | Gratis Stier Horoscoop 21-4 t/m 20-5: Jouw problemen zijn voor jezelf soms heel overheersend, terwijl ze volstrekt onbelangrijk zijn in het wereldgebeuren. Deze week zul je dat meer dan eens ervaren en je zult er direct achter komen dat je jouw zaken enigszins moet relativeren. Je bent altijd zeer tevreden geweest met jouw interieur, maar je ziet nu kleine tekortkomingen, die je zo opvallen dat het lijkt, alsof er niets klopt van jouw huis. Laat het overwaaien. Jouw vrienden voelen zich altijd op hun gemak. Je kunt niet alles hebben en dat weet iedere Stier. Vergroot jouw kennis van die vreemde taal eens door een cursus. Je hebt het al te lang laten liggen, maar ook in deze situatie geldt: Beter laat dan nooit.
 
week 46 2018 | Gratis Tweelingen Horoscoop 21-5 t/m 21-6: Deze weken hoef jij niet altijd de BOB te zijn. Dat houdt niet direct in dat je stevig kunt blijven drinken, want dat breekt je op. Volg de oude leuzen van één van de bierbrouwers, te weten: Drink, maar met mate! En als je ziet dat jouw BOB zich toch waagt aan een paar drankjes, moet je de BOB absoluut overnemen, want diegene is dus niet te vertrouwen. Hij legt ook jouw leven in de waagschaal. Je ontmoet een leuke Leeuw van het rustige soort. Niet die Leeuw, die een al te theatrale houding en verschijning heeft met wapperende manen langs zijn of haar hoofd en overduidelijk de koning van de dierenriem uithangt. De meeste Leeuwen denken dat ze dat zijn en het is het beste dat maar zo te laten. Jij zult aan jouw Leeuw een goede makker hebben.
 
week 46 2018 | Gratis Kreeft Horoscoop 22-6 t/m 22-7: Een charitatieve instelling doet een beroep op je. Als je hun doelstelling in het geheel niet deelt, moet je hen ook niet gaan steunen, maar als dat wel het geval is, dan kun je ook jouw steun geven door iets anders dan geld over te maken. Laat dit jaar jouw creativiteit eens werken en verzin een oplossing, waardoor je een veel grotere bijdrage levert aan die instelling dan menig ander. Met alle respect voor hen. Je kunt aan het eind van deze maand een uitbreiding van jouw werkterrein verwachten. Dat geeft niet direct een financieel voordeel, maar dat komt absoluut later. Accepteer daarom de uitbreiding, want ook dat wat financieel in het vat zit, verzuurt niet. Pas op voor valse vrienden.
 
week 46 2018 | Gratis Leeuw Horoscoop 23-7 t/m 23-8: Je hebt er meer dan eens over gedacht een donorcodicil in te vullen, maar voor de Leeuw, die het nog niet heeft gedaan, is het nu de tijd om die beslissing op papier te zetten. De komende weken zul je meer dan eens lang een apotheek komen en je weet dat je niet in de rij hoeft te staan om een foldertje, of een blanco codicil, mee te nemen. Misschien moet je het nog even overdenken, maar je komt tot een voor jou juist besluit. Als je van plan was jouw haar te veranderen dan is het goed dat deze week te gaan doen. Jouw vrienden en kennissen zullen de wijziging meer dan positief ontvangen en de enkeling, die het niet aanspreekt, heeft geen invloed op de voldoening, die je hebt door de reactie van de anderen.
 
week 46 2018 | Gratis Maagd Horoscoop 24-8 t/m 23-9: Deze weken staan in het teken van ontmoetingen Maagd! Het kan een ontmoeting zijn met iemand die je al lang kent, maar ook met iemand die je nog niet eerder hebt ontmoet. Het is in ieder geval een ontmoeting, die een hechte vriendschap tot gevolg kan hebben, ondanks het feit dat je diegene al lang kent. Het kan een vreemde ervaring zijn, maar je zult jezelf aan een dergelijke ontmoeting moeten overgeven. Ga hem dus niet uit de weg. Er staat veel voldoening op je te wachten. Deze week zal ook het begin te zien zijn van de verandering van je relatie, als je die hebt. Als je die niet hebt, zul je deze week wellicht het begin zien van een nieuwe relatie. In ieder geval zul je je meer gaan hechten aan iemand, die tot voor kort geen enkele rol speelde in jouw gevoelens voor wat betreft een relatie. Jouw gevoelens en stemmingen raken daardoor in deze week of in de komende weken flink van slag.
 
week 46 2018 | Gratis Weegschaal Horoscoop 24-9 t/m 23-10: Iemand uit je vrienden of kennissenkring is jaloers op je. Deze week komt dat op een vervelende manier naar voren. Het zal je flink raken en dat laat je ook goed merken. Let erop dat je niet op de verkeerde personen afreageert, maar op diegene, die jou mentaal heeft geraakt. Het is jammer dat sommige, zich vrienden noemende, mensen zo’n afgunst kunnen uiten. Wees eerlijk tegenover jezelf en dan zul je zien wie je moet buitensluiten. Let op in het verkeer en kijk je verlichting eens na of laat dat doen. Fleur je huiskamer eens op met een kleurige bos bloemen of een mooie plant. Het zal je humeur telkens weer positief beïnvloeden en dat zullen de mensen uit jouw omgeving zeker waarderen.
 
week 46 2018 | Gratis Schorpioen Horoscoop 24-10 t/m 22-11: Een deel van je huis is aan de binnenzijde aan een opknapbeurt toe. Je doet er goed aan de gebruikte kleuren, waarop je tot nu toe trots was, volledig te wijzigen. Geen pasteltinten meer, maar felle primaire kleuren. Je zult kritiek krijgen uit je omgeving, maar uiteindelijk zal iedereen het toch kunnen waarderen. Eén persoon in het bijzonder en met diens positieve kritiek ben je zeer in je nopjes. Het kan zijn dat je een plannetje had om voor dit weekend een probleem op te lossen. Je moet het helemaal uitvoeren. Van A tot Z. Het zal je lukken en je zult er veel voldoening van hebben. Als je buitenshuis bent dan lossen problemen makkelijker op, omdat je dan uit de sleur bent van de dagelijks dingen. Bovendien kun je thuis het probleem niet loslaten. Want je bent zo geconditioneerd, dat je daar het probleem niet los kunt zien van de omgevingsfactoren en dus helemaal niet goed kunt analyseren.
 
week 46 2018 | Gratis Boogschutter Horoscoop 23-11 t/m 21-12: Jouw computer geeft af en toe vervelende problemen. Je weet nog steeds niet precies wat de oorzaak is en het lijkt inmiddels een beetje te wennen. Echter, zodra je het weer tegenkomt, stoort het je elke keer weer opnieuw. Je moet waarschijnlijk de hulp van een specialist inroepen, maar je blijft ook daaraan nog twijfelen. De problemen nemen deze week toe. Je weet dat je zorgvuldiger moet omgaan met het kopiëren en downloaden van bestanden en programma’s, maar tot nu toe kruip je telkens weer door het oog van de naald als het om door virussen en wormen geïnfecteerde bestanden gaat. Bedenk dat je veel voorzichtiger moet zijn met het laten versloffen van jouw vriendschappen. Tip voor deze week: Bel hem of haar eens op in plaats van alleen te e-mailen, dat is veel persoonlijker.
 
week 46 2018 | Gratis Steenbok Horoscoop 22-12 t/m 20-1: Je hebt een vriend of kennis met een medisch probleem. Het heeft als oorzaak zijn of haar gewicht, Je trekt het je behoorlijk aan en het beinvloedt op onverwachte momenten jouw leven. Jouw reactie is begrijpelijk en je bent tegelijkertijd zo sterk dat het jouw leven niet zichtbaar bepaalt. In het tweede deel van deze week laat je jouw emotionele veerkracht zien. Je gaat er het weekend zelfs op uit en je merkt dat die nieuwe omgeving een goede invloed heeft op het oplossen van je problemen. Kennelijk geeft die andere omgeving nieuwe impulsen. Problemen lijken thuis altijd groter dan buitenshuis. In dit geval is dat ook zo. Door het oproepen van herinneringen uit het verleden raak je in een heel sentimentele bui.
 
week 46 2018 | Gratis Waterman Horoscoop 21-1 t/m 19-2: Je raakt de gehele week snel geirriteerd Waterman! Iemand krijgt van jou de wind van voren, maar diegene weet eigenlijk niets van de zaak af. Eigenlijk weet je dat zelf ook wel, maar je reageert toch op die persoon af. Echter, dat kun je beter doen naar diegene, die deze irritatie veroorzaakt. Eén van de komende weken wordt dat je wellicht duidelijk, maar dan moet je wel goed analyseren wat er aan de hand is. Koop ook eens een aardigheidje voor die Schorpioen die je lief is. Hij of zij kan een familielid, vriend of mogelijk toekomstige partner zijn. Uit ervaring weet je dat het niet veel geld hoeft te kosten. De aandacht, die je ermee overbrengt, is meer dan genoeg en geeft veel meer voldoening en waardering bij de ontvanger dan het aardigheidje op zich.
 
week 46 2018 | Gratis Vissen Horoscoop 20-2 t/m 20-3: Op de komende vakantie zul je een aantal nieuwe kennissen opdoen, het kan ook een echtpaar zijn en eveneens een echt paar zijn met wie je een lange vriendschap gaat opbouwen. Het is een soort van vriendschap, zoals je er maar een paar in je leven zult hebben. Het zijn mensen, waarvan je na een paar dagen denkt en zegt, dat je ze al jaren kent, omdat het allemaal zo vertrouwd is. Druk jouw wil niet helemaal door, want de kritiek van anderen wordt daardoor niet eens door je geregistreerd en daar zul je al snel spijt van krijgen. Eerst zul je zeggen, dat er in het geheel geen kritiek is geweest, maar je moet dat standpunt al snel bijstellen, nadat je je hebt gerealiseerd, dat die kritiek wel degelijk geuit is. Het komt allemaal toch op zijn pootjes terecht, maar het had een stuk gemakkelijker gekund.
 
 
 
| Gedichten |  Disclaimer |  Horoscoop |  Contact |  Weblog |  Links |
 
© Gratis horoscoop relatie en liefde week 46 2018