Relatietip.nl
 

Gratis weekhoroscoop 2021.

 

Gratis weekhoroscoop 2021 voor jouw liefdesleven en relatie.

Relatietip.nl
 

Betrouwbare gratis horoscoop.

Horoscoop 2021 voor relatie en liefde.

 
Start lijn Onze hulpverleners lijn Wie zijn wij lijn Inloopspreekuren lijn Tips voor je relatie lijn Klik voor hulp
 
 
  navigatie Aanmelden hulpverleners
 
navigatie Aanmelden vrijwilligers
 
navigatie Ervaringsverhalen
 
navigatie Online groepssessies
 
navigatie Blog
 
navigatie Nieuws
 
navigatie Klachten
 
Volg ons op Twitter. Volg ons op Facebook.
 
Klik voor hulp.
 
 
Anoniem online hulp bij:
ADHD Rouwen Financiële problemen Gokverslaving Burn-out Huiselijk geweld Depressie Anorexia Scheiden Angsten Overgewicht Paniekaanvallen relatieproblemen Abortus Pesten Verkrachting Eenzaamheid Ruzie ouders Seksverslaving Zelfmoord Traumatische ervaring Vechtscheiding Jaloersheid Koopverslaving Vreemdgaan Schulden Mishandeling Aanranding Spiritualiteit Breken familie Eetbuien Automutilatie Boulimia Stress Autisme Drugsverslaving Postnatale depressie Ontslag Alcoholverslaving Seksueel misbruik Pornoverslaving HSP Borderline
 
 
Gratis horoscoop week 17 2021 voor liefde en relatie.
 
Op deze website kunt u elke week gratis een nieuwe weekhoroscoop 2021 lezen voor jouw liefde en relatie. Deze gratis weekhoroscoop wordt elke week op maandag bijgewerkt. Door op de plaatjes te klikken kunt u de gratis weekhoroscoop lezen.
 
week 17 horoscoop: maandag 26-04-2021 t/m zondag 02-05-2021.
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
week 17 2021 | Gratis Ram Horoscoop 21-3 t/m 20-4: Een lening is gemakkelijk afgesloten, maar het terugbetalen is soms veel moeilijker. Probeer deze week daarom wat rust te krijgen tussen je oren. Allerlei zaken lijken door elkaar te lopen en als je zo door blijft gaan, is dat niet echt goed voor jou en evenmin voor diegene(n) met wie je dagelijks te maken hebt.
Houd je bij één ding of één persoon tegelijk. Je komt er dan makkelijk uit.
Je hebt al een tijd een plan voor een vakantie of uitstapje zonder dat het echt vastomlijnd is. Deze week moet je een begin maken door alles daaromtrent eens goed op een rijtje te zetten. Het plan krijgt langzamerhand een wat vastere vorm, maar het uitvoeren ervan is nog niet aan de orde.
Met die lening komt het wel in orde. Maar overhaast het niet!
 
week 17 2021 | Gratis Stier Horoscoop 21-4 t/m 20-5: Mars maakt je de laatste tijd wat agressiever dan je normaliter bent Stier.
Een beetje assertiviteit kan geen kwaad, maar overdrijf daarin niet al te veel.
Jouw omgeving zal meer waardering voor je hebben als je ook eens wat aardigs zegt. Eén van je vroegere vrienden heeft een probleem en wil noch kan daar makkelijk over praten. Het komt deze week weer naar voren en dan is je hulp meer dan welkom.
Iemand is nogal geobsedeerd door jou. Een vasthoudende Kreeft misschien?
Het moet gezegd: Als je eenmaal in de scharen van die Kreeft belandt, dan zal je moeten constateren dat hij niet meer loslaat.
 
week 17 2021 | Gratis Tweelingen Horoscoop 21-5 t/m 21-6: Hoewel het niets voor jou is, kan het zijn dat een apparaat of computerprogramma niet helemaal doet wat jij zou willen. Lees de handleiding nog eens goed door en je zal versteld staan wat je nog te weten komt. Je hebt er ondanks alle drukte van de afgelopen weken nu even de tijd voor.
Pak deze week niets nieuws aan beste Tweelingen, maar neem de oude zaken nog eens door en je zal zien dat je eigenlijk alle problemen de baas bent.
Het lijkt dat het een rustige week voor je wordt, maar een leuke ontmoeting doorbreekt dat. De rustige week krijgt daardoor een vrolijk staartje.
De beste dagen voor je relatie en liefdesleven zijn de dinsdag en de donderdag. Ach, elke dag is eigenlijk goed in het liefdesleven van de Tweelingen.
 
week 17 2021 | Gratis Kreeft Horoscoop 22-6 t/m 22-7: Vroeger speelde je graag spelletjes met deze en gene en nu je wat meer volwassen bent geworden, lijkt dat minder enerverend te zijn.
Deze week moet je weer even terugkeren op de sporen van vroeger. Geef eens toe aan je latente behoefte om kinderspelletjes te spelen.
Verstoppertje spelen is iets dat je op deze leeftijd met je partner in huis best kunt doen.. En het hoeft niet altijd op seks uit te draaien, maar dat mag natuurlijk wel.
Je zal versteld staan van het plezier dat je aan zo'n kinderspelletje beleeft.
De beste dag voor dit soort liefdesleven is zondag.
 
week 17 2021 | Gratis Leeuw Horoscoop 23-7 t/m 23-8: Iemand die al enige tijd in jouw omgeving vertoeft, voelt zich opperbest bij je en laat dat nu voor het eerst overduidelijk merken. Jij ziet het alleen nog steeds niet, terwijl er een leuk contact in de lucht hangt tussen jullie beiden.
Even goed opletten Leeuw! Deze desinteresse past helemaal niet bij je! Het is iemand van wie je het niet direct, en wellicht zelfs helemaal niet, zou hebben verwacht.
Je droomt wel over erotische momenten, maar het is nu tijd om wakker te worden. Het een en ander kan in real life gaan plaats vinden.
Wakker worden! Slapen doe je maar op dat goede matras dat je in gedachten hebt.
 
week 17 2021 | Gratis Maagd Horoscoop 24-8 t/m 23-9: Je werk stagneert een beetje. Het gaat niet zoals je zou willen. Tenminste dat denk je. Anderen hebben daar een heel ander idee over. Leg deze dagen je oor eens goed te luisteren.
Je krijgt wat kleine gebreken aan je auto of fiets, of laten we zeggen, aan een vervoermiddel in het algemeen.
Het is niets bijzonders, maar je moet er wel even naar laten kijken, anders weigert hij net op het moment dat je hem nodig hebt en dat zal je op dat moment heel slecht uitkomen.
Een gewaarschuwd mens telt voor twee.
De dromen van de Maagd over het maken van korte reizen worden werkelijkheid.
 
week 17 2021 | Gratis Weegschaal Horoscoop 24-9 t/m 23-10: Het gezegde: "wie voor een dubbeltje geboren is, wordt nooit een kwartje" is voor jou al lang niet meer van toepassing beste Weegschaal. Vergelijk jouw huidige inkomen en leningen maar eens met je inkomen en leningen van vroeger. Jij lijkt het niet te zien, dan alleen als je er op attent wordt gemaakt.
Open deze week jouw ogen en tel je zegeningen of zoals de Engelsen het zo mooi zeggen: "Count your blessings".
Laat het restje negativiteit eens helemaal vallen en bekijk alles van de zonnige kant.
"Always look on the bright side of life" zou je credo moeten zijn.
Let wel op je gewicht: wandelen, fietsen, skeeleren en zwemmen met wat minder eten doen je gewicht in balans komen. Dat geldt ook voor de Weegschaal. Misschien moet je eens aan een nieuw bed gaan denken.
 
week 17 2021 | Gratis Schorpioen Horoscoop 24-10 t/m 22-11: De zon is warm, het strand zanderig en de zee zout voorspellen de sterren voor de Schorpioen!
Ligt er een zonvakantie in het verschiet? Maar dan wel pas in augustus! In een warm land met zon, strand en water?
Een ding is zeker: Je hebt het dubbel en dwars verdiend.
Wat de omgeving ook zegt.
Jouw financiële problemen zullen minder worden door een lening met een veel lagere rente dan dat je hebt verwacht.
Als je weer terug bent, zal je één ding heel zeker weten. Die trip kan niemand je meer afnemen.
De beste dagen voor je relatie zijn maandag, dinsdag en donderdag, maar wel pas vanaf komende week.
 
week 17 2021 | Gratis Boogschutter Horoscoop 23-11 t/m 21-12: Ook jij werd zo vrij als een vogel geboren beste Boogschutter. Inmiddels zit je zo vast als een huis aan van alles vast. Aan je huis, je werk, je aflossing enz.
Dat was vroeger toch niet de bedoeling. Vrijheid, blijheid was jouw credo, maar in ons land zijn zo veel wetten en regeltjes dat je ervan duizelt.
Bijv. drones hebben al een fraaie ontwikkeling doorgemaakt. Misschien wel als personenvervoer, maar voordat het zover is, is het vliegen met kleine drones al aan banden gelegd.
Deze week krijg je de mogelijkheid het één en ander enigszins te veranderen.
Maak de balans op en laat je gedachten eens gaan en bekijk, wat je anders zou moeten doen om je vrijheid te behouden en misschien zelfs te vergroten. Pak die kans.
Wat iedere Boogschutter nodig heeft, is gezelschap om hem of haar te helpen, terwijl tegelijkertijd jouw onafhankelijkheid niet in het gedrang moet komen.
Je bent een Boogschutter! Is het niet?
 
week 17 2021 | Gratis Steenbok Horoscoop 22-12 t/m 20-1: Niets is zo slecht als blijven doen wat de omgeving van je verwacht, terwijl je jouw leven, of delen daarvan, volledig anders zou inrichten, als je de kans zou krijgen om het opnieuw te doen.
Deze week wordt je de mogelijkheid gegeven één van je passies toch te gaan volgen. Het kan zijn dat je die passie in je werk of in je privé leven hebt. Bijvoorbeeld een hobby, die je nooit hebt kunnen uitoefenen, omdat je door je werk min of meer automatisch in je huidige rol bent gevallen.
Pak die kans! De tijd is er nu rijp voor.
Een beetje beweging kan geen kwaad. Je denkt wel dat je de laatste tijd wat beweging hebt, maar je laat het een beetje aan een ander over!
 
week 17 2021 | Gratis Waterman Horoscoop 21-1 t/m 19-2: Je denkt goed tegen stress te kunnen, maar dat ligt toch wat anders.
Je zal er wellicht zelfs even van opkijken, dat je horoscoop zegt dat je helemaal niet zo goed tegen stress kunt.
Mentaal kun je dat misschien wel, maar als je jouw fysieke situatie eens goed onder de loep legt, dan kom je waarschijnlijk tot een andere conclusie.
Als je alleen ziek bent in het weekend en op de eerste dagen van je vakantie, dan zijn dat de fysieke gevolgen van overmatige stress en je kunt jezelf wel wijsmaken, dat je zo goed tegen stress kunt, maar je lichaam kan dat kennelijk niet.
Ook de Waterman moet af en toe even de pas inhouden.
Laat je bloeddruk deze week eens meten. Een regelmatige check up zal je echte informatie over je lichaam geven en wellicht moet je deze week beginnen je meer te bewegen.
 
week 17 2021 | Gratis Vissen Horoscoop 20-2 t/m 20-3: De komende weken kun je jouw financiën goed op orde te brengen beste Vissen.
Zorg voor meer evenwicht tussen je inkomsten- en je uitgavenpatroon. Je hebt deze of komende week een kleine, maar wel leuke meevaller.
Begin vandaag eens met het noteren van al je uitgaven, of betaal echt alles met je pinpas en kijk aan het eind juni al analyserend waaraan je te veel geld hebt. Je zal op je bankrekening direct zien, wat je zou kunnen schrappen om financieel een beter en gezonder evenwicht te krijgen.
Denk er ook over na hoe je het beste je inkomsten zou kunnen verhogen.
Een nieuwe relatie maakt je vrij voor nieuwe ideeèn en je verbeelding zal zich positief ontwikkelen.
Buitenshuis kun je deze week een leuk contact verwachten.
 
 
 
| Gedichten |  Disclaimer |  Horoscoop |  Contact |  Weblog |  Links |
 
© Gratis horoscoop relatie en liefde week 17 2021