Relatietip.nl
 

Gratis weekhoroscoop 2019.

 

Gratis weekhoroscoop 2019 voor jouw liefdesleven en relatie.

Relatietip.nl
 

Betrouwbare gratis horoscoop.

Horoscoop 2019 voor relatie en liefde.

 
Start lijn Onze hulpverleners lijn Wie zijn wij lijn Inloopspreekuren lijn Tips voor je relatie lijn Klik voor hulp
 
 
  navigatie Aanmelden hulpverleners
 
navigatie Aanmelden vrijwilligers
 
navigatie Ervaringsverhalen
 
navigatie Online groepssessies
 
navigatie Blog
 
navigatie Nieuws
 
navigatie Klachten
 
Volg ons op Twitter. Volg ons op Facebook.
 
Klik voor hulp.
 
 
Anoniem online hulp bij:
ADHD Rouwen Financiële problemen Gokverslaving Burn-out Huiselijk geweld Depressie Anorexia Scheiden Angsten Overgewicht Paniekaanvallen relatieproblemen Abortus Pesten Verkrachting Eenzaamheid Ruzie ouders Seksverslaving Zelfmoord Traumatische ervaring Vechtscheiding Jaloersheid Koopverslaving Vreemdgaan Schulden Mishandeling Aanranding Spiritualiteit Breken familie Eetbuien Automutilatie Boulimia Stress Autisme Drugsverslaving Postnatale depressie Ontslag Alcoholverslaving Seksueel misbruik Pornoverslaving HSP Borderline
 
 
Gratis horoscoop week 38 2019 voor liefde en relatie.
 
Op deze website kunt u elke week gratis een nieuwe weekhoroscoop 2019 lezen voor jouw liefde en relatie. Deze gratis weekhoroscoop wordt elke week op maandag bijgewerkt. Door op de plaatjes te klikken kunt u de gratis weekhoroscoop lezen.
 
week 38 horoscoop: maandag 16-09-2019 t/m zondag 23-09-2019.
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
week 38 2019 | Gratis Ram Horoscoop 21-3 t/m 20-4:
Op zakelijk gebied loopt alles op rolletjes en je hebt deze week de tijd om gezellig samen te zijn met vrienden of familie. Blijf onder de mensen, want als je alleen bent, heb je toch de neiging om weer te gaan piekeren of te gaan werken, terwijl er niets geregeld kan worden. In de privé-sfeer ben je namelijk al een tijdje op zoek naar een nieuwe liefde en daar is deze week tijd voor. Zet de deur wagenwijd open, want er is liefde en spanning op komst. Het kan zijn dat het pas in november komt, maar de voorbode zul je al in de komende week krijgen.
Het kan zijn dat er zomaar iemand in jouw leven komt. Out of the blue!
Gezelligheid is in ieder geval gegarandeerd en dat is vooralsnog het meest belangrijke.
 
week 38 2019 | Gratis Stier Horoscoop 21-4 t/m 20-5:
In juli had je nog flinke problemen, maar als Stier zul je daar deze week helemaal overheen zijn. Je moet een beetje voorzichtig zijn zodat je niet in een conflictsituatie terecht komt. Je gaat nieuwe vriendschappen sluiten. Het is zelfs mogelijk dat je een verbintenis aangaat met iemand bij wie je meer dan wie dan ook jezelf kunt zijn.
Als je in jouw werk merkt dat je geen medewerking krijgt, doe je er goed aan niet gelijk alles door te duwen in deze week. Het zal je veel meer energie kosten dan dat je hebt. In oktober zal het allemaal een stuk gemakkelijker gaan. De wereld ligt dan aan je voeten.
Voor de Stier geldt sowieso dat de mensen, die jou in een keurslijf willen dwingen, er beter aan doen met een grote boog om je heen te lopen, want daar ben je nu al veel te sterk voor en je groeit nog heel lang naar veel grotere hoogten. Let er dan op dat je niet arrogant wordt!
Stop met roken, eet gezonder, drink minder en werk aan jouw conditie. Die móet naar een hoger plan Stier!
 
week 38 2019 | Gratis Tweelingen Horoscoop 21-5 t/m 21-6:
Je zult je in deze week vrijer voelen dan anders en je kunt je ook makkelijker uiten. Goed zo Tweelingen! Je hebt zin alleen maar dingen te doen, die je graag doet en je latente artistieke talenten komen deze week daardoor naar voren.
De omgang met eventuele kinderen gaat je gemakkelijk af deze week, of moeten we zeggen nog gemakkelijker. Het is een uitstekende week om alles, dat je in de afgelopen weken op je hart had, eruit te laten komen. Je verwoordt alle gebeurtenissen en frustraties zó goed, dat degenen, die er mee te maken hadden het volledig begrijpen en tevens begrip voor je standpunt zullen krijgen.
Bel die aardige Steenbok voortaan wat vaker.
 
week 38 2019 | Gratis Kreeft Horoscoop 22-6 t/m 22-7:
Voor de Kreeft is er een verlenging van de gezelligheid van vorige week. Je hebt nog steeds geen behoefte aan nog meer werk en voor zware gesprekken heb je nog helemaal geen geduld.
Voor de late Kreeft, dus diegenen, wiens sterrenbeeld dicht bij de Leeuw ligt, is het allemaal fractioneel iets anders. Jij kunt zware onderwerpen aansnijden, waarbij je wel in je achterhoofd moet houden dat recht iets anders is dan rechtvaardigheid. Houd je gedeisd, want je kunt op behoorlijke weerstand stuiten en dat dient geen doel
De late Kreeft doet er dan ook goed aan zich met dienstverlenend werk bezig te houden. Dat gaat je op dit moment, veel beter dan anders, heel goed af en voor fouten hoef je niet bang te zijn. Daar ben je deze week veel te zorgvuldig voor.
 
week 38 2019 | Gratis Leeuw Horoscoop 23-7 t/m 23-8:
Als Leeuw ben je deze week niet in voor een geintje, want dat zal vreselijk uit de hand lopen. Je zult flink van je afbijten als iemand dat toch met je doet. Let daarbij goed op een Stier in jouw omgeving, want die heeft het op je gemunt.
Je krijgt zakelijke kansen en daarmee ook nieuwe verantwoordelijkheden en dat is wat je in juli werd voorspeld. Het enthousiasme onder je collega’s is groot en dat is al verrassend genoeg.
Later deze week ben je het zonnetje in huis en dat straal je ook op je omgeving uit. Jouw familie, vrienden en/of gezin zullen daar blij mee zijn. 
Als Leeuw moet je oppassen met geld, want zij zijn deze dagen een slechte bewaker van hun portomonnaie. Sterker, je kunt het deze week uitgeven als water en zullt er over enkele weken flink spijt van krijgen.
Dus houd je geld in je zak!
 
week 38 2019 | Gratis Maagd Horoscoop 24-8 t/m 23-9:
Deze week zijn de seksuele aspekten van je relatie belangrijker dan anders. Je geeft het wat meer aandacht en je partner volgt je op de voet. Heel intieme zaken kunnen daarbij aan de orde komen en je zult verrast zijn van de dingen die je hoort.
Voor een feestje met een grotere groep mensen is het ook een goede week. Met name als je geen partner hebt.
Voor de late Maagd is het een geschikte week om een lening af te sluiten, want je komt goed uit de verf in dat gesprek.
De beste dag voor je liefdesleven is deze zondag. Geef toch eens een bloemetje aan die Steenbok. Die zal het zeker op prijs stellen.
 
week 38 2019 | Gratis Weegschaal Horoscoop 24-9 t/m 23-10:
Deze week wordt je geconfronteerd met een onverwachte actie van iemand uit je omgeving. Die kan van een Steenbok zijn, maar mogelijk ook van een ander. Het zal even duren voor je door hebt wat er precies is gebeurd. Je merkt het zelfs op korte termijn niet, maar je komt er pas later achter. Het is dan gelukkig nog niet te laat om een tegen actie te ondernemen.
Later deze week verlopen je werkzaamheden beter naar wens. Zoals iedere Weegschaal heb je je zaakjes tenslotte best goed voor elkaar en je houdt alles keurig op een rijtje. Wat er ook gebeurt, er volgt altijd weer een periode van verbetering.
Een eerste ontmoeting vraagt om romantische muziek en kaarslicht.
 
week 38 2019 | Gratis Schorpioen Horoscoop 24-10 t/m 22-11:
Alle positieve dingen gebeuren in drieën. Negatieve helaas ook, maar daar zul je deze week weinig last van hebben, Schorpioen. En na regen komt tenslotte altijd zonneschijn.
In de eerste helft van deze week kom je iemand tegen waarvan je het gevoel hebt dat je hem of haar al eens eerder hebt ontmoet. En of dat nou waar is of niet, het is een interessante persoon van wie je zeker nog meer van zult gaan horen. Zakelijk gaat het allemaal voor de wind en over de liefde heb je vanaf deze week niets te klagen. Kortom, een mooi begin van een leukere periode.
Bel hem of haar eens wat vaker vanaf je werk!
 
week 38 2019 | Gratis Boogschutter Horoscoop 23-11 t/m 21-12:
Gelukkig kijk je als een echte Boogschutter tegen de veranderingen in jouw omgeving aan. En zolang andere mensen daar geen bezwaar tegen maken, is dat natuurlijk prima. Misschien kom je deze week iemand tegen, die gecharmeerd is van jouw houding. Ga erop in. Hij of zij heeft goede bedoelingen.
Aan het einde van deze week kan er in iets leuks voorvallen. Je maakt kennis met een vrolijke, wat oudere persoon. En met hem of haar zul je veel plezier hebben.
Bel deze ontmoeting daarna eens op in plaats van alleen te e-mailen, dat is veel persoonlijker.
 
week 38 2019 | Gratis Steenbok Horoscoop 22-12 t/m 20-1:
Je hebt de latente wens weer eens verliefd te zijn. Het liefst tot over je oren. 
Je zou over het strand kunnen lopen en dat melodietje willen zingen:
Nou, beste Steenbok, dan hebben de sterren iets leuks voor je in petto. Volstrekt onverwacht zul je in een verliefdheid terecht kunnen komen, die je niet eerder in deze mate hebt gehad. Het is geen sterrenstand met een kortstondige werking, maar eentje, die zijn invloed zal hebben tot medio november!
Wees niet ongerust als het je deze week nog niet zal overkomen, want je bent echt aan de beurt in de periode van nu tot november!
Misschien moet je het thuisfront, als je dat hebt, even op de hoogte brengen, want ook als je al ouder bent, zal het je geen donder uitmaken, waar en wat je met je nieuwe lover doet. Het kan zijn dat je je te oud voelt voor dit soort uitstapjes.
 
week 38 2019 | Gratis Waterman Horoscoop 21-1 t/m 19-2:
Beste Waterman, je bent niet snel geneigd om hulp van anderen te accepteren, dan alleen van je beste vrienden en familie. Deze week zul je dat standpunt toch moeten verlaten. Je hebt de hulp van een collega nodig en het is iemand, van wie je normaliter niet zo snel de uitgestoken hand zult aanpakken. Hij of zij blijkt echter een veel vriendelijker mens te zijn dan dat je veronderstelde. Je was ook zo geconditioneerd door zijn of haar eerdere uitvallen, dat je hem of haar maar een onaangenaam mens vond.
Het geeft hem in ieder geval een goed gevoel, dat hij je nu kan helpen. Je zult aan hem of haar uiteindelijk een goede vriend overhouden.
Let op in het verkeer!
 
week 38 2019 | Gratis Vissen Horoscoop 20-2 t/m 20-3:
Emotioneel ben je veel sterker geworden, Vissen! Dat heeft het opmerkelijke gevolg dat je deze dagen zeer charmant overkomt. Een Schorpioen en een Steenbok, die jou al een tijdje in hun vizier hebben, smelten deze week helemaal voor je. Met hart en ziel staan zij voor jou open. Het is dan ook een uitstekende week voor de liefde.
Deze vrolijke flirt heeft dan ook een hartstochtelijk vervolg. Denk wel aan jouw partner, als je die hebt, want dit blijft niet bij een knipoog!
Maak de komende week tijd vrij voor het zoeken op een rommelmarkt naar leuke dingen voor jouw huis. Je moet dan wel eerst even wat opruimen, zodat er plaats is voor iets nieuws.
Met zo veel geluk in de liefde, moet je wegblijven van de gokkasten en loterijen.

 
 
 
| Gedichten |  Disclaimer |  Horoscoop |  Contact |  Weblog |  Links |
 
© Gratis horoscoop relatie en liefde week 38 2019