Relatietip.nl
 

Gratis weekhoroscoop 2020.

 

Gratis weekhoroscoop 2020 voor jouw liefdesleven en relatie.

Relatietip.nl
 

Betrouwbare gratis horoscoop.

Horoscoop 2020 voor relatie en liefde.

 
Start lijn Onze hulpverleners lijn Wie zijn wij lijn Inloopspreekuren lijn Tips voor je relatie lijn Klik voor hulp
 
 
  navigatie Aanmelden hulpverleners
 
navigatie Aanmelden vrijwilligers
 
navigatie Ervaringsverhalen
 
navigatie Online groepssessies
 
navigatie Blog
 
navigatie Nieuws
 
navigatie Klachten
 
Volg ons op Twitter. Volg ons op Facebook.
 
Klik voor hulp.
 
 
Anoniem online hulp bij:
ADHD Rouwen Financiële problemen Gokverslaving Burn-out Huiselijk geweld Depressie Anorexia Scheiden Angsten Overgewicht Paniekaanvallen relatieproblemen Abortus Pesten Verkrachting Eenzaamheid Ruzie ouders Seksverslaving Zelfmoord Traumatische ervaring Vechtscheiding Jaloersheid Koopverslaving Vreemdgaan Schulden Mishandeling Aanranding Spiritualiteit Breken familie Eetbuien Automutilatie Boulimia Stress Autisme Drugsverslaving Postnatale depressie Ontslag Alcoholverslaving Seksueel misbruik Pornoverslaving HSP Borderline
 
 
Gratis horoscoop week 48 2020 voor liefde en relatie.
 
Op deze website kunt u elke week gratis een nieuwe weekhoroscoop 2020 lezen voor jouw liefde en relatie. Deze gratis weekhoroscoop wordt elke week op maandag bijgewerkt. Door op de plaatjes te klikken kunt u de gratis weekhoroscoop lezen.
 
week 48 horoscoop: maandag 23-11-2020 t/m zondag 29-11-2020.
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
week 48 2020 | Gratis Ram Horoscoop 21-3 t/m 20-4:
Dit kan een week zijn waarin je verschil van mening zult krijgen met een Weegschaal. Jouw stemming zal desondanks uitstekend zijn, terwijl je wel een compromis moet sluiten met diegene.
Eet niet te veel. Voor een goede gezondheid moet je jouw lichaam voeden en je bent in plaats daarvan vaak bezig het te vullen.
In je werk moet je wat vertrouwen hebben in het samenwerken met anderen. Niet iedereen kan wat jij kunt en de wijze waarop je het doet is niet zaligmakend. Er zijn meer wegen, die naar Rome leiden.
Een kortstondige internet flirt met een Steenbok of een Maagd zal één van deze dagen een heel leuke wending aan je leven geven. Het kan ook zijn dat je dit al een maand of wat geleden hebt ervaren en dan is het geen flirt, maar iets van langere duur.
Dat nieuwe huis moet je even vergeten.
 
week 48 2020 | Gratis Stier Horoscoop 21-4 t/m 20-5:
Het zal je goed doen als je de komende dagen gebruikt om wat zaken, die zowel in jouw privé sfeer als in jouw zakelijke sfeer zitten, af te ronden. Je zult zien dat als je afmaakt waarmee je bezig bent, het je een voldaan gevoel zal geven.
Het thuisfront zal er zeker blij mee zijn.
Daarna zul je een tevreden week kunnen hebben, zonder onafgemaakte eindjes. Alles is dan door toedoen van je inspanningen geregeld.
Maar pas op beste Stier! Er zit misschien nog wat venijn in de staart.
Het weekend is uitstekend om nieuwe vrienden te maken. De beste dag voor je liefdesleven is de zondag. Een goed begin is het halve werk, zullen we maar zeggen.
 
week 48 2020 | Gratis Tweelingen Horoscoop 21-5 t/m 21-6:
Eet niet te veel in deze week. Het is een uitstekende week voor gezelschap en om af en toe uit te gaan. Een lange wandeling zal je goed doen.
Alles ziet er eigenlijk nogal zonnig uit. Misschien zou je eens wat nieuwe plannen moeten maken.
Luister wat meer naar je intuïtie. Die laat je echte niet zo maar in de steek. Laat de mensen je maar achter je rug uitlachen. Wie het laatst lacht, lacht het best is een uitdrukking, die ook vandaag de dag nog geldt en voor jou geldt dat zeker gedurende de hele week.
De beste dag voor je liefdesleven is de zondag.
 
week 48 2020 | Gratis Kreeft Horoscoop 22-6 t/m 22-7:
Doe het deze dagen even wat rustiger aan. Ook al heb je het nog zo druk. Als je jouw werkzaamheden beter plant, houd je meer tijd over voor jezelf.
Wees niet bang om een afspraak te verzetten of zelfs helemaal af te zeggen. Sommige dingen in het leven zijn echt belangrijker dan overal en altijd maar op tijd te komen.
Je hebt altijd achteraf spijt van allerlei zaken, die je stress verhogen en nu heb je nog de mogelijkheid om het te voorkomen.
Het weekend moet je volledig gebruiken om je te ontspannen.
Ga eens brunchen met een paar goede vrienden en wellicht heb je er nog een aardige ontspanning bij.
Kreeft, dat moet je dan toch aanspreken?
 
week 48 2020 | Gratis Leeuw Horoscoop 23-7 t/m 23-8:
Je overtuigingskracht is groot en anderen zullen snel jouw mening delen, maar je neemt nu te veel hooi op je vork. Een beetje flierefluiten zal je beter passen beste Leeuw.
Drink deze week ook geen alcohol of verminder het in ieder geval tot de helft van wat je normaliter doet. Leg daarbij wat zelfdiscipline aan de dag, zodat anderen nog wat van je kunnen leren.
Wellicht lijkt het voor jouw omgeving dat je bent uitgekeken op de oude kennissenkring. Laat dat zo, want je begint een boeiende nieuwe relatie, waardoor anderen zich wel gaan afvragen of je nog wel bij hun wilt horen. Je zult voldoende overtuigingskracht hebben om iedereen te doen beseffen dat ze er naast zitten.
Ga joggen of wandelen om het hoofd helder te maken.
 
week 48 2020 | Gratis Maagd Horoscoop 24-8 t/m 23-9:
Je hebt meer de neiging wel iets te horen, maar niets te registreren. Daar zit een wezenlijk verschil tussen.
Je kijkt, maar je ziet niets; je luistert, maar je hoort niets.
Eet niet te veel in de komende dagen. Als je gewichtsproblemen hebt, kun je ieder dieet aan de wilgen hangen als je besluit niet meer dan de helft te eten van wat op je bord ligt. Probeer het eens op die manier. Het zal je voldoening geven, als je ziet, dat het zo makkelijk kan.
Als je opgevoed bent met de regelmatige aanmerking, dat er mensen zijn op deze wereld, die zouden snakken naar wat jij weggooit aan eten, moet je bedenken dat het geen enkele zin heeft voor die mensen of jij nu wel of niet je bord leeg eet. Zij krijgen het toch niet.
Met die gedachte zou je deze week ook iets kunnen schenken aan een goed doel. Je kunt natuurlijk ook een nieuwe wasmachine kopen.
 
week 48 2020 | Gratis Weegschaal Horoscoop 24-9 t/m 23-10:
Pas deze week goed op bij het beoordelen van nieuwe mensen met wie je te maken krijgt. Probeer even door hun uiterlijk heen te kijken en ga dus niet af op wat je ziet, maar wat je voelt. Je had al een steeds weer terugkerend gevoel dat je veel spiritueler werd, maar nu herken je het veel beter.
Je verandert daardoor op het mentale vlak en die veranderingen worden door jezelf en door jouw omgeving wel tot eind april opgemerkt. Verzet je er niet tegen, want je zult in de toekomst veel plezier hebben van deze extra dimensie.
Bedenk dat je met deze doorontwikkelde spritualiteit niet zo snel meer kunt worden misleid. Je doorziet mensen en een nog veel grotere intuïtie zal je eigen worden.
Maatschappelijk succes zal daarna niet meer de boventoon hebben in jouw leven. Je zult een veel hoger doel dienen.
 
week 48 2020 | Gratis Schorpioen Horoscoop 24-10 t/m 22-11:
In je omgeving voelt iemand zich aangetrokken tot je en jij lijkt het niet te zien. Een nieuw contact smoor je daardoor in de kiem. Als je goed tussen de regels door had geluisterd en je voelsprieten had uitgezet, dan had je het ongetwijfeld kunnen horen en zien. Zelfs als Schorpioen had je die kans niet voorbij mogen laten gaan.
Je doet er deze week goed aan jouw onzekerheden even overboord te zetten, daar is het nu de tijd voor. Het contact is echt naar jou toe gericht en daarom moet je je in deze week even openstellen voor nieuwe impulsen.
Het is in ieder geval iemand van wie je het niet verwacht. Let goed op die Maagd in jouw omgeving.
 
week 48 2020 | Gratis Boogschutter Horoscoop 23-11 t/m 21-12:
Je hebt deze week niet de neiging om je neer te leggen bij een nederlaag. Als je tennist of een andere sport beoefent, die je individueel kunt spelen, zul je deze week iedere wedstrijd winnen.
Jouw wilskracht en zelfvertrouwen stralen deze week als nooit tevoren. Je móet daar dus nu gebruik van maken.
Als je solliciteert op een nieuwe baan, dan zou je dat direct moeten doen, want je overtuigt iedere personeelschef ervan, dat jij de beste kandidaat bent. Als je loonsverhoging zou willen hebben, heb je deze week een goede kans. Slechts een door de overheid ingestelde loonstop zal dan roet in het eten gooien. Het blijft een speciale week voor de Boogschutter.
 
week 48 2020 | Gratis Steenbok Horoscoop 22-12 t/m 20-1:
Iedereen heeft plichten en verantwoordelijkheden en je bent je daar goed van bewust.
Maar het is prettig te zien, dat anderen zich daar eveneens van bewust zijn en als dat niet gebeurt, wekt dat nog weleens wat wrevel bij je. Als jij ergens achter staat, ga je er ook voor en als anderen de kantjes ervan aflopen, stoort je dat. Daardoor vraag je je deze week meer dan eens af of het wel zin heeft om zelf zo’n grote inzet te tonen.
Die beslissing ligt echter altijd bij jezelf en deze week ben je je er meer dan ooit van bewust, dat de verantwoordelijkheid van een beslissing altijd bij jezelf ligt en je neemt die dan ook.
Het zal je aan het eind van de volgende week een goed gevoel geven, als je je realiseert, dat je de juiste keuze hebt gemaakt.
 
week 48 2020 | Gratis Waterman Horoscoop 21-1 t/m 19-2:
Jij raakt deze week betoverd door iets moois en je zou het meteen jouw eigendom willen maken. Je moet je echter beheersen omdat ��n van de huishoudelijke apparaten het zal begeven en dat moet eerst worden vervangen.
Honderd jaar geleden had niemand nog zo’n apparaat. Het huishouden kon makkelijk zonder al die elektrische en elektronische hulpmiddelen.
In de jaren veertig werd door futurologen voorspeld, dat er in ieder huishouden meerdere computers zouden worden gebruikt in het huishouden. Eentje om de koffie te zetten en een andere om de was te doen enz.
Deze week gaat er weer eens een van die computergestuurde apparaten bij je stuk en het stoort je dat het juist gebeurt op het moment, dat je dat apparaat nodig hebt.
 
week 48 2020 | Gratis Vissen Horoscoop 20-2 t/m 20-3:
Het einde van de mindere tijden is nu in zicht. De komende week zie je dat een betere periode aanbreekt, doordat er zich een paar leuke momenten voordoen, die je alleen in je beste tijden hebt gehad. Dat zijn de tekenen van het nieuwe geluk dat op je staat te wachten.
Deze week gaat er nog wel wat stuk in je huis, maar het is niet echt belangrijk en geeft geen noemenswaardige problemen. Als je een halve eeuw eerder was geboren had je er niet eens eentje gehad.
Wie is die vreemde Weegschaal, die je elke keer weer ziet opduiken in je omgeving. Laat hem links liggen. Hij is niet eerlijk.
 
 
 
| Gedichten |  Disclaimer |  Horoscoop |  Contact |  Weblog |  Links |
 
© Gratis horoscoop relatie en liefde week 48 2020