Relatietip.nl
 

Gratis weekhoroscoop 2018.

 

Gratis elke week een nieuwe weekhoroscoop 2018 voor jouw liefdesleven en relatie.

Relatietip.nl
 

Betrouwbare horoscoop.

Relatie & liefde.

 
Start lijn Onze hulpverleners lijn Wie zijn wij lijn Inloopspreekuren lijn Tips voor je relatie lijn Klik voor hulp
 
 
  navigatie Aanmelden hulpverleners
 
navigatie Aanmelden vrijwilligers
 
navigatie Ervaringsverhalen
 
navigatie Online groepssessies
 
navigatie Blog
 
navigatie Nieuws
 
navigatie Klachten
 
Volg ons op Twitter. Volg ons op Facebook.
 
Klik voor hulp.
 
 
Anoniem online hulp bij:
ADHD Rouwen Financiële problemen Gokverslaving Burn-out Huiselijk geweld Depressie Anorexia Scheiden Angsten Overgewicht Paniekaanvallen relatieproblemen Abortus Pesten Verkrachting Eenzaamheid Ruzie ouders Seksverslaving Zelfmoord Traumatische ervaring Vechtscheiding Jaloersheid Koopverslaving Vreemdgaan Schulden Mishandeling Aanranding Spiritualiteit Breken familie Eetbuien Automutilatie Boulimia Stress Autisme Drugsverslaving Postnatale depressie Ontslag Alcoholverslaving Seksueel misbruik Pornoverslaving HSP Borderline
 
 
Gratis horoscoop week 38 2018 voor liefde en relatie.
 
Op deze website kunt u elke week gratis een nieuwe weekhoroscoop 2018 lezen voor jouw liefde en relatie. Deze gratis weekhoroscoop wordt elke week op maandag bijgewerkt. Door op de plaatjes te klikken kunt u de gratis weekhoroscoop lezen.
 
week 38 horoscoop: maandag 17 september 2018 t/m zondag 23 september 2018.
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
week 38 2018 | Gratis Ram Horoscoop 21-3 t/m 20-4: Je kunt deze week iemand in je omgeving heel blij maken met een kleinigheid. Je hoeft er zelfs geen geld voor uit te geven. Een telefoontje misschien? Jij weet zelf het beste aan wie. Het is ook de tijd om weer eens een boek te gaan lezen. Neem de tijd ervoor en als je meent die niet te hebben, moet je bedenken dat je planning niet goed in elkaar zit en hoognodig aan verbetering toe is. Als je nooit ergens de tijd voor hebt en altijd het excuus aanvoert, dat je het te druk hebt, maak je volgens jouw horoscoop ÚÚn van de volgende cruciale fouten. Je plant al jouw werkzaamheden niet goed in of je neemt te veel hooi op je vork. En als je beide fouten maakt, leef je verkeerd. Sta daar deze week een keer of wat bij stil Ram en laat het tot je doordringen. Stel jezelf de vraag: Was dit de bedoeling?
 
week 38 2018 | Gratis Stier Horoscoop 21-4 t/m 20-5: Deze week zou je plannen kunnen maken om binnenkort er even uit te gaan. Volgend weekend is daarvoor het meest geschikt. Sla je agenda eens open en je zult constateren, dat er lang niet zo veel in staat als je denkt. Met een beetje opschuiven kom je een heel eind. Je doet er goed aan om eruit te gaan, omdat dat de druk van de ketel haalt en buitenshuis is de stress van de dagelijkse beslommeringen sneller weg dan wanneer je in jouw bekende omgeving blijft. Als geld het probleem is, moet je op stap gaan, zoals je vroeger deed. Je zult er echt van opknappen. Ach, als echte Stier heb je niet veel nodig en onderin de schappen van de supermarkt vind je de goedkopere huismerken. De beste dag voor je liefdesleven is dinsdag.
 
week 38 2018 | Gratis Tweelingen Horoscoop 21-5 t/m 21-6: Er ligt een toekomst met veel water om je heen. Of het bevroren is of niet is niet te zeggen, maar het zou ook een huis met veel water in de buurt kunnen zijn. Deze week moet je in ieder geval oppassen met water, dat zich niet in banen laat leiden. Kan er ergens een lekkage in huis zijn? Een nieuwe dag moet je beginnen met wat beweging. Het zal je goed doen. Pas de komende dagen een beetje op in het verkeer. Ook dat kan met water te maken hebben. Een vrolijke flirt is deze week allerminst uitgesloten. De beste dag voor je liefdesleven is de zondag.
 
week 38 2018 | Gratis Kreeft Horoscoop 22-6 t/m 22-7: Stop niet met zoeken, voordat je absoluut zeker bent dat je op alle plaatsen hebt gekeken. Sla geen enkele plaats over, ook al weet je zeker dat het op die plaats niet kan liggen. De wijze waarop je iets terug kunt vinden, is door op de wijze te zoeken, waarop een computerprogramma dat doet. De kans dat je iets dan terugvindt is dan 100%. Als je namelijk op alle plaatsen zoekt, dan moet je het vinden. De enige twee conclusies, die je kunt trekken, als je het kwijtgeraakte deze keer niet weet te vinden, is dat je niet op de plek hebt gezocht, waar het verlorene lag of dat wat je zoekt is vernietigd. Als je het later toch vindt, dan heb je niet op alle plaatsen gezocht. De week kenmerkt zich verder doordat je ook een vriend lijkt kwijt te raken, omdat je niet genoeg aandacht aan hem of haar besteedt. Het past niet bij de Kreeft om een goede vriendschap te laten verslappen.
 
week 38 2018 | Gratis Leeuw Horoscoop 23-7 t/m 23-8: Het wordt een week, waarin niets bijzonders lijkt te gebeuren Leeuw. Dat wordt het allerminst door een onverwachte leuke aankoop. Je zult echter iets moeten monteren voordat het doet, waarvoor je het hebt gekocht en daardoor zul je er veel meer tijd aan moeten besteden en je windt je daarover behoorlijk op. Als je nu niet lekker in je vel zit, hoef je je geen zorgen te maken, want dat gaat wel voorbij. Je moet in ieder geval wel jouw lichaam wat meer rust geven. Slaap eens een dag of wat echt uit Leeuw! Je krijgt op jouw werk in de eerste week van oktober de revenuen van je inspanningen uit het verleden. Jouw dromen van toen komen uit, domweg omdat jij je best hebt gedaan.
 
week 38 2018 | Gratis Maagd Horoscoop 24-8 t/m 23-9: Luister deze week goed naar de mensen in je omgeving Maagd. Je hebt de neiging veel dingen wel te horen maar niet echt te waar te nemen en te registreren. Het is zoals het aanhoren van de namen van mensen aan wie je wordt voorgesteld. Je hoort ze, maar registreert ze niet. Let er dan ook op dat je niet alleen iets aanhoort, maar ook vastlegt in je geheugen. Gebruik daarvoor telkens ezelsbruggetjes. Daarbij geldt, dat hoe moeilijk jouw eigen verzonnen ezelsbruggetjes ook zijn, je ze altijd zult onthouden. Geheugen moet je trainen om in conditie te blijven, net als een lichaam. Zoek op internet maar eens een memory site op om te zien hoe je jouw geheugen kunt oefenen. Ook als Maagd heb je die training zo af en toe nodig.
 
week 38 2018 | Gratis Weegschaal Horoscoop 24-9 t/m 23-10: Luister deze week niet te veel naar ballads Weegschaal! Het zal je stemming be´nvloeden en je wordt er niet vrolijker van. Rust iedere dag ook goed uit, want je hebt het nodig. Je denkt wel dat je weinig slaap nodig hebt, maar dat is onjuist. Mentaal gezien lijk je elke keer met weinig slaap en rust goed te presteren, maar fysiek breekt het je op de lange duur toch op. Het zal zich pas in de eerstvolgende vakantie manifesteren, doordat je de eerste week slap, ziek en moe bent, terwijl je die week juist helemaal niets doet. Sta deze week eens stil bij deze raadgeving. Jouw astrologische klok staat momenteel in een stand waar bezinning met hoofdletters staat geschreven.
 
week 38 2018 | Gratis Schorpioen Horoscoop 24-10 t/m 22-11: Je krijgt een volstrekt onverwachte aanbieding deze week Schorpioen! En het heeft met geld of andere financiŰle zaken te maken. Het kan een brief van de bank zijn, die je een hogere limiet toestaat, het kan een verzekeringskwestie zijn, waarbij je onverwacht een uitkering krijgt, die je al lange tijd geleden had afgeschreven of iets anders dat je indirect een financieel voordeel geeft. Maak je niet nerveus voor een soort van examen dat je ÚÚn van de komende weken moet afleggen. Het kan een echt examen zijn, maar ook een toets voor een hobby. Denk daarbij ook aan een test om toegelaten te worden tot een bepaald niveau van een sport of hobby. Je zult ondanks jouw zenuwen met vlag en wimpel slagen, mits je blijft denken dat het maar een spelletje is en blijft.
 
week 38 2018 | Gratis Boogschutter Horoscoop 23-11 t/m 21-12: Deze week zal iemand je een compliment maken waarop je echt niet had gerekend. Daardoor krijg je ook meer sympathie voor die persoon, maar blijf op je hoede, want het kan ook zijn dat er een addertje onder het gras zit. Je hebt meer behoefte aan frisse lucht dan anders en dat is maar goed ook, want het maakt eigenlijk niet uit wat voor weer het is, van buitenlucht knapt iedere Boogschutter uiteindelijk alleen maar op. Ga anders, als je dat kunt, eens met een Stier een wandeling maken. Ook als je daar eigenlijk helemaal geen zin in hebt. Je zult zien dat het allemaal reuze meevalt. Kortom, een positieve week waarvan de beste dag dinsdag of donderdag zal zijn.
 
week 38 2018 | Gratis Steenbok Horoscoop 22-12 t/m 20-1: Zorg dat je deze week niet in de stress raakt Steenbok!. Als je het achteraf analyseert, zul je tot de conclusie komen dat je het zelf hebt veroorzaakt. Sommige zaken kun je nooit be´nvloeden. Hoe graag je dat ook zou willen. Zij gaan hun eigen weg en dan heeft het geen enkele zin het tij proberen te keren. Het zal nooit lukken en je zult het resultaat moeten nemen zoals het komt. Over duizend jaar zal de menselijke geest wellicht zo ver zijn ontwikkeld dat een loterij uitslag met gedachtekracht kan worden be´nvloed, op dezelfde wijze als dat je nu vooraf weet dat je die tennis of andere sportieve wedstrijd zult winnen. Maar deze week gaat je dat nog niet lukken en volgende week evenmin.
 
week 38 2018 | Gratis Waterman Horoscoop 21-1 t/m 19-2: Als je wilt dat er maandelijks meer geld op jouw bankrekening wordt bijgeschreven, zul je deze week moeten beginnen om stappen te ondernemen, die dat mogelijk gaan maken. Afwachten en van mening zijn dat het een slechte tijd is om een extra bron van inkomsten te genereren is het meest foute wat je kunt doen. De grote hoofdprijs in een loterij zul je deze week niet winnen, hooguit een kleintje, en daarom moet je voor extra inkomsten zelf aan de slag. Als je altijd al iets anders hebt willen doen met jouw leven is het deze week een goede tijd om in grote lijnen een plannetje op papier te zetten en direct een begin te maken met het uitwerken ervan. Ook op ander gebied kun je iets nieuws verwachten en dan wordt bedoeld dat je een leuk contact zult opbouwen met iemand, die je langzamerhand zult gaan vertrouwen. En rond de maand februari kun je hem of haar tot een echte vriend gaan rekenen.
 
week 38 2018 | Gratis Vissen Horoscoop 20-2 t/m 20-3: De echte Vissen geeft zich niet snel bloot aan zijn of haar omgeving. Het lijkt wel zo, maar zelfs de goede luisteraar hoort in feite niets van de werkelijke persoon achter die soms luidruchtige Vissen. Je hebt een of meer geheimen die slechts weinigen kennen en ooit zullen kennen. Een liefdevolle relatie speelt daarbij een duidelijke rol. Neem het ervan Vissen, want het zal weinig in jouw leven voorkomen dat je iemand zult ontmoeten of hebt ontmoet, die je zo goed aanvoelt en bij wie jij je zo thuis voelt. Je hebt een ĺvriendĺ voor het leven aan deze man of vrouw. Zijn of haar sterrenbeeld kan het sterrenbeeld Schorpioen, Waterman hebben en zelfs ook een Vissen zijn. Als hij of zij ook een Vissen is, zullen jullie elkaar feilloos aanvoelen, omdat je zo gelijk bent. In alle gevallen geldt: Koester deze vriend(in)!
 
 
 
| Gedichten |  Disclaimer |  Horoscoop |  Contact |  Weblog |  Links |
 
© Gratis horoscoop relatie en liefde week 38 2018