Relatietip.nl
 

Uitstellen met betalen.

 

Elke maand maar weer uitstellen met betalen en daar was het, mijn allereerste incassobrief.

Relatietip.nl
 

Discreet, veilig en betrouwbaar.

Wanneer het jou uitkomt.

 
Start lijn Onze hulpverleners lijn Wie zijn wij lijn Inloopspreekuren lijn Tips voor je relatie lijn Klik voor hulp
 
 
  navigatie Aanmelden hulpverleners
 
navigatie Aanmelden vrijwilligers
 
navigatie Ervaringsverhalen
 
navigatie Online groepssessies
 
navigatie Blog
 
navigatie Nieuws
 
navigatie Klachten
 
Volg ons op Twitter. Volg ons op Facebook.
 
Klik voor hulp.
 
 
Een oplossing vinden voor mijn schulden.
 
Ik ben woonachtig in Den Helder ik zit in een situatie die ik aan mezelf heb te danken. De schulden aanmaningen en rechtzaken stapelen zich op, het begon in 2006 toen ik nog maar net 17 was ik werd lid van een sportschool en liet het geld automatisch van me rekening afschrijven lege girorekening wel te verstaan want ik had toen geen werk. Elke maand maar weer uitstellen met betalen en daar was het, mijn allereerste incassobrief van € 700,- en dat was het begin van drama waar ik nu in zit. Een jaar later werd ik 18 en vloog als de wiederweerga naar de telecom winkel om het nieuwste mobiele te score 'met uiteraad je raad het al een abbonoment. Terwijl mijn moeder me altijd heeft gewaarschuwd. Die arme vrouw heeft alles in haar macht gedaan om mij wijs te maken dat ik verstandig met me geld moet om gaan. En dat ik niet zomaar schulden moeten maken. Ze moest eens weten.... Schulden en financiŽle problemen.
 
Een paar maanden later vond ik het wel eens tijd om met mijn vriend waar ik toen al 2 jaar mee ging om met hem samen te wonen. Want ja ik was toch al 18. En ik kreeg € 300 studiefinancieering om wel te verstaan een bijbaantje er bij en dan zouden we het toch heel goed kunnen redden? Nou ik dacht dus van wel! Met die instelling ben ik dus op zoek gegaan naar een leuke woning voor mij en me vriend. En ik vond in leuk huisje te huur op marktplaats via een makelaar die achteraf een bedrieger was. Want het huis waar ik in was mocht niet eens verhuurt. En daarom werd er door de rechter besloten dat we het huis moesten verlaten.
 
Schulden en financiŽle problemen. Toen ik met me vriend samen woonden konden we nauwlijks rond komen en heb ik besloten een studenten lening van € 2500,-. En toen dat op was dacht ik van ik ga rood staan bij de bank en na me studie betaal ik alles af. Zo gezegd zo niet gedaan en in de tussentijd liet mijn moeder mij weten dat zij mijn ziekenfonds niet zal betalen. En dat ik dat allemaal zelf moet bekostigen. Ik werd in april 18 en in augustus had ik nog geen cent betaald. Inmiddels was mijn mobiele abonnement afgesloten en de rekening werd verhoogd met € 1800,- waar ik nu zelfs nog een schuld van over heb van maar liefst € 1100,- Ik woon nu alweer anderhalf jaar bij
mijn moeder. En in die tussentijd is alles misgegegaan in me leven wat maar mis kan gaan. Ben ook gestopt met mijn 3 studie's. Door lakoniek te zijn zit ik nu zwaar in de schuld. En zal ik ooit een huis kunnen kopen? Of een mooie auto kunnen rijden? Joost zal het weten. En ding is zeker ik moet een oplossing vinden voor mijn schulden.
 
Terug naar het overzicht van de ervaring verhalen >>>
 
 
| Gedichten |  Disclaimer |  Horoscoop |  Contact |  Weblog |  Links |
 
© Error Error Error Uitstellen met betalen