Relatietip.nl
 

Mijn ziekelijke jaloezie.

 

Mijn ziekelijke jaloezie. Hij mocht niet doen wat hij wou of ik controleerde hem.

Relatietip.nl
 

Discreet, veilig en betrouwbaar.

Wanneer het jou uitkomt.

 
Start lijn Onze hulpverleners lijn Wie zijn wij lijn Inloopspreekuren lijn Tips voor je relatie lijn Klik voor hulp
 
 
  navigatie Aanmelden hulpverleners
 
navigatie Aanmelden vrijwilligers
 
navigatie Ervaringsverhalen
 
navigatie Online groepssessies
 
navigatie Blog
 
navigatie Nieuws
 
navigatie Klachten
 
Volg ons op Twitter. Volg ons op Facebook.
 
Klik voor hulp.
 
 
Mijn ziekelijke jaloezie.
 
Ik ben in feite een beetje beschaamd om mijn verhaal te doen aangezien ik besef dat ik compleet fout bezig ben maar ik moet m'n hart 'ns kunnen luchten. 10 jaar geleden heb ik m'n allereerste grote liefde leren kennen en we zijn in totaal 8 jaar samengeweest waarvan 2 jaar getrouwd. Toen we in het begin samen waren, was alles rozegeur en maneschijn. Maar al snel kwam er een gevoel in me naar boven dat ik nog nooit daarvoor had leren kennen. Na 1 jaar samen te zijn, is mijn ziekelijke jaloezie begonnen. Ik kon het niet verdragen dat hij op televisie of in boekjes naar mooie vrouwen keek. Overal waar we samen naartoe gingen keek ik Jaloezie en jaloersheid.
rondom mij om te zien of er geen rivalen in de buurt waren. Als dat wel het geval was dan hield ik hem zorgvuldig in het oog en bij de minste blik van hem in die richting kookte ik van binnen en was de sfeer en m'n avond verpest. Als we dan thuis kwamen dat was het natuurlijk kletterende ruzie. Als ik daar nu allemaal aan terugdenk dat vind ik dit zo erg voor m'n toenmalige partner. Hij mocht niet doen wat hij wou of ik controleerde hem. Geen enkel berichtje in z'n gsm was veilig. Als hij het niet zag neusde ik in z'n portefeuille of z'n ander spullen om toch maar iets te vinden dat ik kon gebruiken om te bewijzen dat hij vreemdging. Maar natuurlijk vond ik nooit iets want hij was een hele goede en brave man.
 
Jaloezie en jaloersheid. Maar ja, ik geloofde dat niet. In alles zag ik iets slecht en betichte ik hem van vanalles. Na 8 jaar zijn we uiteindelijk uit elkaar gegaan. Ik heb nu al 3 jaar iemand anders die ik heel graag zie en ik hoopte toen ik met een nieuwe start begon dat m'n probleem wel opgelost zou zijn maar niets is minder waar. Ik ben terug zo ziekelijk jaloers. M'n vriend wordt er horendol van. Ik hou hem voortdurend in het oog. Ik word enorm kwaad als hij op televisie naar een mooie presentatrice kijkt of naar videoclips op JimTv of TMF. Hysterisch word ik als hij het riskeert om in een boekje te kijken met mooie, al dan niet blote vrouwen. Dan kan ik geen weg met
mezelf. Ik word hier gek van. Ik wil dat dit overgaat en dat ik terug kan genieten van ergens naartoe te gaan zonder argwaan te hebben of bang te zijn dat er een mooie vrouw in de buurt is waar hij zou kunnen naar kijken. Zo zijn mannen nu eenmaal maar ik kan daar niet mee leven. Voor mij staat kijken naar gelijk aan bedriegen en dat is zo fout. Ik maak m'n vriend en mezelf zeer ongelukkig en wil er echt iets aan doen maar weet niet hoe. Ondanks m'n goede voornemens komt het groene monstertje toch terug naar boven en is het allemaal sterker dan mezelf. Elke mooie en lieve vrouw is beter, mooier, slimmer, slanker en beter dan ik en dit kan niet meer. Ik ben zo ongelukkig op dit moment.
 
Terug naar het overzicht van de ervaring verhalen >>>
 
 
| Gedichten |  Disclaimer |  Horoscoop |  Contact |  Weblog |  Links |
 
© Error Error Error Mijn ziekelijk jaloezie