Relatietip.nl
 

Genieten van zijn vrijheid.

 

Hij wilde genieten van z'n vrijheid, dus gaf ik hem de tijd.

Relatietip.nl
 

Discreet, veilig en betrouwbaar.

Wanneer het jou uitkomt.

 
Start lijn Onze hulpverleners lijn Wie zijn wij lijn Inloopspreekuren lijn Tips voor je relatie lijn Klik voor hulp
 
 
  navigatie Aanmelden hulpverleners
 
navigatie Aanmelden vrijwilligers
 
navigatie Ervaringsverhalen
 
navigatie Online groepssessies
 
navigatie Blog
 
navigatie Nieuws
 
navigatie Klachten
 
Volg ons op Twitter. Volg ons op Facebook.
 
Klik voor hulp.
 
 
Ik heb geen spijt van mijn beslissing.
 
Scheiden en verbreken van relatie. Mijn verhaal is misschien niet eens zo bijzonder, maar ik denk dat het veel voorkomt en daarom schrijf ik het toch op. Patrick en ik hebben elkaar ontmoet op een feestje bij vrienden. De vonk sloeg over en na een paar dagen woonden we al samen. Het was een onstuimige relatie en we waren dolgelukkig met elkaar. De trouwerij volgde binnen een jaar. Ik begon steeds meer naar een kind te verlangen, maar Patrick was er volgens hem nog niet aan toe. Hij wilde genieten van z'n vrijheid, dus gaf ik hem de tijd. Inmiddels was er weer een jaar voorbij en mijn kinderwens werd alleen maar sterker. Elke keer als ik het onderwerp
'kinderen' aan de orde stelde, raakte Patrick ge´rriteerd. Hij wilde het nog niet, punt uit. Als ik hem vroeg wanneer dan wel', gaf hij daar geen duidelijk antwoord op. Hij zag zichzelf geen poepluiers verschonen, achter de kinderwagen lopen en bij nacht en ontij z'n bed uitgaan omdat het kind lag te krijsen. Hij wilde genieten van het leven en dat kon volgens hem niet met een kind. Voor mij werd het steeds moeilijker om begrip voor Patrick op te brengen. Ik vond hem ego´stisch, want hij ontnam mij het moederschap.
 
Mijn kinderwens begon een soort obsessie te worden en ik overwoog om stiekem met de pil te stoppen. Mijn beste vriendin heeft me daarvan weten te weerhouden en dat is maar goed ook. Achteraf zie ik dat wel in.
 
WÚl heb ik Patrick op een gegeven moment voor het blok gezet: of je wilt met mij samen kinderen krijgen, ˇf ik vertrek. Het was snel duidelijk: hij koos voor het laatste. De scheiding is inmiddels achter de rug en we zien elkaar niet meer. Ik heb geen spijt van mijn beslissing. We hadden allebei andere verwachtingen van het leven en die kwamen niet met elkaar overeen. Misschien dat ik nog een man ontmoet die wÚl graag kinderen met mij wil hebben. Ik heb nog een jaar of tien de tijd, dus mijn kinderwens heb ik voorlopig maar voor me uitgeschoven. Sommige dingen in het leven laten zich nu eenmaal niet plannen. Dat heb ik wel geleerd en daar heb ik vrede mee. Scheiden en verbreken van relatie.
 
Terug naar het overzicht van de ervaring verhalen >>>
 
 
| Gedichten |  Disclaimer |  Horoscoop |  Contact |  Weblog |  Links |
 
© Error Error Error Genieten van zijn vrijheid