Relatietip.nl
 

Scheiding met een hoop pijn en ellende.

 

Wat heb ik fout gedaan? Scheiden geeft pijn en ellende.

Relatietip.nl
 

Discreet, veilig en betrouwbaar.

Wanneer het jou uitkomt.

 
Start lijn Onze hulpverleners lijn Wie zijn wij lijn Inloopspreekuren lijn Tips voor je relatie lijn Klik voor hulp
 
 
  navigatie Aanmelden hulpverleners
 
navigatie Aanmelden vrijwilligers
 
navigatie Ervaringsverhalen
 
navigatie Online groepssessies
 
navigatie Blog
 
navigatie Nieuws
 
navigatie Klachten
 
Volg ons op Twitter. Volg ons op Facebook.
 
Klik voor hulp.
 
 
Ik hou niet meer van je en wil scheiden.
 
De donderslag kwam begin 2008. Mijn man was op cursus geweest en ik lekker naar de sauna. Was thuis om 21.30 uur lekker relaxt. Nog even napraten over van alles en nog wat en hoe was jouw cursus. Nou mijn gevoelens zijn voor jou veranderd en ik weet niet of ik wel met jou verder wil. Boem! die zat. 21 jaar samenzijn als maatjes geen geheimen uren praten met elkaar ondanks mijn beperkingen van rug en heupen. We hadden dacht ik een eerlijk, open warm huwelijk. Met heel veel moeite hebben we een pracht van een zoon via ivf die nu 15 is. Manlief had eindelijk zijn baan waarvoor we naar het andere kant van ons Scheiden en verbreken van relatie.
landje zijn verhuisd. Al met al een hoop veranderingen. Manlief gaat blij naar zijn werk en zoonlief vindt zijn nieuwe omgeving prachtig en is zelfs gelukkig zoveel vrienden had hij nog niet gehad. Voor mij was het andere koek je bent arbeidsongeschikt 80/100 procent dus heftig. Je bent al je sociale contacten kwijt, maar je bljft positief. Na 1 jaar krijg je dan deze mededeling en na 1,5 week de mededeling ik hou niet meer van je en wil scheiden.
 
Scheiden en verbreken van relatie. Nachtmerrie laat me wakker worden, dit is niet zo, waarom, wat heb ik fout gedaan? Zijn logische antwoord het ligt niet aan jou maar het heeft wel alles te maken met jou. Leuk zo'n kriptische omschrijving maar wat schiet ik ermee op. Je zoekt de "fouten" bij jezelf heb ik te veel geklaaagd , was het eten niet goed, was het huis niet schoon? Oke ons sexleven is wat minder, 1 keer in de week omdat ik verrek van de pijn. Nee dit was het allemaal niet het lag aan hem en niet aan mij. Oke zo snel geef ik niet op, relatietherapie dan. Ik bespaar jullie het hele verhaal mijnheer had zijn stelling al ingenomen hij wil scheiden.
 
Een hoop pijn en ellende wat erop je af komt. Je hebt een zoon in zijn examenjaar dus je moet verder, gezellig aan de prozac en diazepam om toch zo je rust te krijgen, kortom een hel. Krijg ik ook de pech dat mijn vader overlijdt en je verwacht wat steun van je man hahahaha niet doen, hij houdt niet meer van je dus verwacht geen mededogen. Ja hij is even geweest om me te omarmen en heen te brengen en terug te brengen van maatschappelijk. De stad die je niet kent, dus je probeert alle hulp te pakken die er maar is. Zorgloket kon niets voor me doen want ik zit niet in een rolstoel.
 
Na 21 jaar, je man een prachtbaan de top bereikt en ik krijg een schop zo voelt het. Wanhoopig ja, onrechtvaardig ja, vernederd ja, vertrouwen kwijt ja, en voor wat vraag je je dan af. Er is geen ander vrouw in het spel jaja, wat jij wilt geloven lieve schat, maar ik met mijn 45 jaar voel mij behoorlijk in de zeik genomen. Wat stelt een huwelijk voor als je zo van de een op de andere dag zoiets krijgt te horen. Begrijp me goed ik ben geen domme meid, twee weken van te voren voelde ik al wat en vroeg wat is er schat, wat zit je dwars. Er is wat, ik voel het maar kan het niet pakken. Ach lieverd maak je geen zorgen dit is mijn probleem. Dat geeft niet praat erover want dat waren we zo gewend. Niets van dit alles tot die donderslag!
 
Hoe gaat het met mij? Oh ik huil dag en nacht, dromen, gemis en probeer een woning te vinden zodat ik het leven met mijn zoon opnieuw kan beginnen. Zwaar zeker en ik gun het niemand het is keihard werken. Loop te huilen in de stad als ik stelletjes zie of liedjes hoor zoals Anouk ga zo maar door. Ik wens alle vrouwen die door deze hel heen gaan heel veel kracht en ik weet het is hard maar we komen hier doorheen blijf dat ene zonnestraaltje zien ik probeer het ook.
 
Terug naar het overzicht van de ervaring verhalen >>>
 
 
| Gedichten |  Disclaimer |  Horoscoop |  Contact |  Weblog |  Links |
 
© Error Error Error Scheiding met een hoop pijn en ellende