Relatietip.nl
 

Mijn huwelijk kapot.

 

Mijn huwelijk is kapot gemaakt. Ik was met stomheid geslagen.

Relatietip.nl
 

Discreet, veilig en betrouwbaar.

Wanneer het jou uitkomt.

 
Start lijn Onze hulpverleners lijn Wie zijn wij lijn Inloopspreekuren lijn Tips voor je relatie lijn Klik voor hulp
 
 
  navigatie Aanmelden hulpverleners
 
navigatie Aanmelden vrijwilligers
 
navigatie Ervaringsverhalen
 
navigatie Online groepssessies
 
navigatie Blog
 
navigatie Nieuws
 
navigatie Klachten
 
Volg ons op Twitter. Volg ons op Facebook.
 
Klik voor hulp.
 
 
De scheiding verliep zonder problemen.
 
Scheiden en verbreken van relatie. Ik ben een man van 45 jaar. Mijn ex is 43 jaar. Samen hebben wij 3 kinderen en zijn 27 jaar samen geweest. Eind december 2005 was mijn vrouw voor haar werk in Amerika. Bij terugkomst merkte ik verandering in haar gedrag. Afstandelijk. Ik heb haar diverse malen gevraagd of er iets was. Nee was steevast haar antwoord. Begin maart 2006 heb ik het nogmaals gevraagd. Haar antwoord: ik ben verliefd, wil scheiden ik ga naar Amerika. Ik was met stomheid geslagen. Zij wilde niets meenemen uit het huis alleen haar kleding. Ik mocht in het huis blijven en de kinderen zouden ook bij mij blijven. Na een week verliet zij het huis en liet mij
achter met 3 kinderen. Wij hadden samen dezelfde advocaat en de scheiding verliep zonder problemen. Ik kreeg het huis, de inboedel en de kinderen bij mij. Zij bleek verliefd te zijn op de grote baas van haar werk in Amerika. Deze man had haar de liefde verklaard in december 2005. Ik kwam er achter dat deze man al 10 jaar samen woonde met zijn vriendin en in januari 2006 met deze vrouw is getrouwd. Hij heeft mijn ex beloofd te gaan scheiden en dat zij dan naar Amerika kon komen. Mijn ex was totaal ingepakt en erg verliefd. Niet zo zeer op deze man maar meer om alles wat er om heen hing. Een mooi huis, nooit meer werken, reisjes en alle aandacht.
 
Hij begon mijn ex mee te nemen naar het buitenland als hij een congres had. Zijn eigen vrouw kwam begin mei 2006 achter deze verhouding. Hij heeft toen alles opgebiecht aan zijn vrouw en beloofd te stoppen met de relatie met mijn ex. Dit gebeurde dus niet. Hij bleef volhouden dat hij ging scheiden. Mijn ex bleef hem geloven. Ik ben er achter gekomen dat hij thuis nooit over een scheiding heeft gesproken. Het contact met mijn ex was goed.
 
Zijn vrouw kwam er voor de tweede keer achter en weer heeft hij alles opgebiecht. Uit alles blijkt en dat is verteld door zijn eigen vrouw dat hij over alles heeft gelogen. Mijn huwelijk is kapot gemaakt en mijn ex en zijn eigen vrouw bedrogen. Zijn eigen vrouw is nu bij hem in Amerika. Mijn ex geeft mij nu van alles de schuld. Wil geen contact en vermijd mij. De kinderen daar heeft zij maanden niet naar omgekeken. Ik moest alles alleen doen. Financieel, huishouden, kinderen, huisdieren en een full-time baan. Een hele zware periode. Je kunt je voorstellen dat ik deze man haat. Hij heeft alles bewust bij elkaar gelogen. Hij zit nu weer met zijn eigen vrouw en wij met de brokstukken. Wij zijn 16 oktober 2006 officieel gescheiden. Het zal mij niet verbazen als hij nog contact heeft met mijn ex met allerlei verhalen. Ik hoop dat haar ogen uiteindelijk open zullen gaan en dat zij zal inzien wat er kapot is gemaakt. Zij heeft mij bij haar familie de schuld gegeven van de echtscheiding. Diep in mijn hart hou ik nog steeds van mijn ex. Scheiden en verbreken van relatie.
 
De reden waarom zij mij ontwijkt weet ik niet. Ik denk dat het te maken kan hebben met gezichtsverlies. In het begin nadat wij uit elkaar waren zijn wij veel bij elkaar op bezoek geweest en deden normale dingen samen. Veel praten, uitgaan en zelfs met elkaar naar bed. Het voelde allemaal onwerkelijk. Een boze droom. Nu heb ik haar al een maand niet gezien en gesproken.
 
Ik ben nu bezig met mezelf. Het gaat steeds beter in alle opzichten. Maar wat mijn ex betreft houd ik mijn hart vast. Ik denk dat zij dadelijk als het besef doordringt dat zij al die tijd in een luchtkasteel heeft geloofd en ziet wat zij heeft opgegeven voor deze leugenaar zij in een diep gat valt.
 
Terug naar het overzicht van de ervaring verhalen >>>
 
 
| Gedichten |  Disclaimer |  Horoscoop |  Contact |  Weblog |  Links |
 
© Error Error Error Mijn huwelijk is kapot gemaakt