Relatietip.nl
 

Ontdekken vreemdgaan van partner.

 

Lotgenoten over ontdekken vreemdgaan van hun partner tijdens de relatie.

Relatietip.nl
 

Discreet, veilig en betrouwbaar.

Wanneer het jou uitkomt.

 
Start lijn Onze hulpverleners lijn Wie zijn wij lijn Inloopspreekuren lijn Tips voor je relatie lijn Klik voor hulp
 
 
  navigatie Aanmelden hulpverleners
 
navigatie Aanmelden vrijwilligers
 
navigatie Ervaringsverhalen
 
navigatie Online groepssessies
 
navigatie Blog
 
navigatie Nieuws
 
navigatie Klachten
 
Volg ons op Twitter. Volg ons op Facebook.
 
Klik voor hulp.
 
 
Ervaring met vreemdgaan van jouw partner.
 
Ervaring met vreemdgaan van je partner: Ng één keer vreemdgaan.
vreemdgaan van partner Ik heb een enorme mokerslag te verwerken. Ik ben erachter gekomen dat ze (samen met een vriendin van haar) een plannetje aan het smeden is om hem nog een keer te zien. Op het moment dat ik hier achter kwam had ik de neiging haar er direct mee te confronteren, maar heb het niet gedaan.
 
Klik hier om verder te lezen. >>>
 
Ervaring met vreemdgaan van je partner: Op zoek naar een andere vrouw.
vreemdgaan van partner En toen kwam de vraag van mijn kant of hij een vriendin had. En zijn antwoord was hierop NEE. Ik schrok en mijn hart ging echt te keer. Ik wist niet wat ik moest doen, paar dagen later heb ik tegen hem gezegd dat ik me afvroeg waarom hij dus zei dat hij geen vriendin had.
 
Klik hier om verder te lezen. >>>
 
Ervaring met vreemdgaan van je partner: Vreemdgaan, en relatie niet verbreken.
vreemdgaan van partner Ik ben er achter gekomen toen ik haar liefdesbrieven las die zij aan mijn vriend stuurde. Zij was stapelgek geworden op mijn vriend en kon niet loslaten wat zij allemaal hadden meegemaakt bij het kantoor. Hiermee heb ik mijn vriend geconfronteerd.
 
Klik hier om verder te lezen. >>>
 
Ervaring met vreemdgaan van je partner: Vreemdgaan en misbruik.
vreemdgaan van partner Nu moet ik een HIV test doen, want niemand van z'n zussen hebben me gebeld en ze meenden het allemaal met ons. What a joke. Ok ik probeerde de draad weer op te pakken. De daagselijkse beslommeringen of ik vind bij m'n dochter op kamer een verwijsbrief voor een psycholoog wegens misbruik van de vriend van moeder. M'n hart stopte, ik dacht dat ik gek werd.
 
Klik hier om verder te lezen. >>>
 
Ervaring met vreemdgaan van je partner: Vreemdgaan redt mijn huwelijk.
vreemdgaan van partner Mijn man wil de laatste tijd steeds vaker iets leuks met me doen: naar de film, een weekendje weg. Hij zei laatst een keer: ik wil met je pronken. Een positieve ontwikkeling natuurlijk en ik vind dat ook leuk. Maar het is geen reden om te stoppen met mijn geheime relatie.
 
Klik hier om verder te lezen. >>>
 
Ervaring met vreemdgaan van je partner: Mijn man gaat vreemd en ik weet het.
vreemdgaan van partner Ik wil hem nooit meer kwijt. Zelfs niet nu ik weet dat hij vreemdgaat. Dat je na zeven jaar huwelijk minder vaak seks hebt dan als je net getrouwd bent, is niet zo gek. Maar als je man geen enkele toenadering meer zoekt, gaan je alarmbellen wel rinkelen, hoor.
 
Klik hier om verder te lezen. >>>
 
Ervaring met vreemdgaan van je partner: Man gaat vreemd en ik vind het goed.
vreemdgaan van partner Hij weet dat het me pijn doet en daar voelt hij zich ook wel schuldig over. Maar ik weet dat hij het niet kan helpen, dat hij echt van me houdt. Het is gewoon een ziekte. Hij is verslaafd aan avontuurtjes. Mijn vriendinnen vinden het vreemd dat ik niet van hem afga.
 
Klik hier om verder te lezen. >>>
 
Ervaring met vreemdgaan van je partner: Verliefd op een andere man.
vreemdgaan van partner Na een paar weken ging zijn vrouw een aantal dagen weg en hij was thuis en toen ben ik zelfs een avond naar zijn huis geweest. Ook toen was allemaal zo mooi, zo intiem en intens .. maar toch moet je elke keer weer naar huis en weet je eigenlijk niet meer hoe je verder moet. Het gekke is ook dat ik alles bewust heb gedaan en wat ik nooit had verwacht is ook gebeurt. Ik ben gaan houden van die andere man....zo heftig, zo intens.
 
Klik hier om verder te lezen. >>>
 
Terug naar het overzicht van de ervaring verhalen >>>
 
 
| Gedichten |  Disclaimer |  Horoscoop |  Contact |  Weblog |  Links |
 
© Error Error Error Ontdekken vreemdgaan van partner