Relatietip.nl
 

Ervaringen mishandeling en huiselijk geweld.

 

Ervaringen van lotgenoten met mishandeling en huiselijk geweld van de partner.

Relatietip.nl
 

Discreet, veilig en betrouwbaar.

Wanneer het jou uitkomt.

 
Start lijn Onze hulpverleners lijn Wie zijn wij lijn Inloopspreekuren lijn Tips voor je relatie lijn Klik voor hulp
 
 
  navigatie Aanmelden hulpverleners
 
navigatie Aanmelden vrijwilligers
 
navigatie Ervaringsverhalen
 
navigatie Online groepssessies
 
navigatie Blog
 
navigatie Nieuws
 
navigatie Klachten
 
Volg ons op Twitter. Volg ons op Facebook.
 
Klik voor hulp.
 
 
Ervaringen van lotgenoten met mishandeling en huiselijk geweld.
 
Ervaringen met mishandeling en huiselijk geweld: Ik haat hem meer dan ooit.
huiselijk geweld Hij ligt nu weer straalbezopen op de bank en ik zit hier met tranen en een pijnlijk hoofd. Nadat hij me in een hoek gedreven had sleepte hij me aan mijn arm eruit en draaide mijn arm zo om dat ik op de grond terecht kwam.
 
Klik hier om verder te lezen. >>>
 
Ervaringen met mishandeling en huiselijk geweld: Verder is het een man van goud.
huiselijk geweld Nu zeg ik elke keer tegen mezelf, waarom ben je niet weggegaan toen je de eerste klap kreeg? Tot op heden kan ik er geen antwoord opgeven, liefde? medelijden? ik weet het niet.. Tijdens de ruzie werd hij op een gegeven moment zo kwaad dat ik dacht en nu moet ik geloof ik wegwezen.
 
Klik hier om verder te lezen. >>>
 
Ervaringen met mishandeling en huiselijk geweld: Ik verdien beter.
huiselijk geweld Ik heb zijn gedrag getolereerd, psychiaters afgelopen, die trouwens nooit een diagnose gesteld hebben, maar hem contant in een agressie-regulatietherapie wilde hebben. Ik heb me laten vernederen, mijn leven laten controleren, en elke avond alleen gezeten. Hij kon wel dingen voor zichzelf doen, maar niet samen. Zijn alcoholische uitspattingen verdragen.
 
Klik hier om verder te lezen. >>>
 
Ervaringen met mishandeling en huiselijk geweld: Ik kan hem niet veranderen.
huiselijk geweld Toen hij voor de eerste keer geweldadig deed, was hij een deur (1 van de weinige overblijfselen van mij en mijn overleden partner) als een beest in mekaar aan het trappen/rammen. Een hele gemene kop trok hij daarbij. Hoewel ik bang werd, won mijn verdriet en ben ik op hem in gaan slaan tegen zijn borst, hoe hij zoiets kon doen.
 
Klik hier om verder te lezen. >>>
 
Ervaringen met mishandeling en huiselijk geweld: Het ging net 2 weken goed.
huiselijk geweld De tijd daarna? Mishandelen, schelden, manipuleren, dwingen, zielig doen, buien, bedreigen enz, we kennen het allemaal. Heb alles mee gemaakt, geslagen worden met riemen, bezemstelen, rolgordijnen enz, wurgen met handen, telefoonsnoer, ochtenjasriem.
 
Klik hier om verder te lezen. >>>
 
Ervaringen met mishandeling en huiselijk geweld: Hij maakt zijn zoontje kapot.
huiselijk geweld Zijn familie zou hem vroeger ernstig hebben mishandeld. Hij zou de klappen hebben opgevangen die voor zijn broertjes bedoeld waren. Hij hate zijn familie, en om mij te beschermen wou hij niet dat ik contact met ze had.
 
Klik hier om verder te lezen. >>>
 
Ervaringen met mishandeling en huiselijk geweld: 7 jaren van mijn leven gekost.
huiselijk geweld Ik bleef alleen achter en op een avond onze eerste ruzie wat uitliep op een flinke mep. Dat ik toen niet gezien heb dat dat fout was. Nee ik gaf mezelf de schuld, had ik maar niet zo'n grote bek moeten geven. Acheraf gezien achtelijk. Dus grote bek of niet, hij had mij nooit een mep mogen geven. Toch weer bij elkaar gekomen. Het ging voor mijn gevoel goed.
 
Klik hier om verder te lezen. >>>
 
Ervaringen met mishandeling en huiselijk geweld: Ik weet dat ik zo olie dom ben.
huiselijk geweld Nu ben ik weer weggegaan. Goed van haar, zal je nu denken...maar ho stop. Ik blijf een dombo want op de 1 of andere zieke manier blijf ik van hem houden en hopen op beterschap. Ik bel zijn psychiater, regel andere medicijnen, bel en sms me suf.
 
Klik hier om verder te lezen. >>>
 
Ervaringen met mishandeling en huiselijk geweld: Hij zal mij niet zomaar loslaten.
huiselijk geweld Ik kan mijn vriend in mijn gedachten niet loslaten. Hij belt steeds en zegt dat hij van mij houd. Maar af en toe begint hij ook te bedreigen. En dat als hij Nederland moet verlaten dan zou hij mij wreken. En zo hard dat ik dat voor de rest van mijn leven niet vergeet.
 
Klik hier om verder te lezen. >>>
 
Ervaringen met mishandeling en huiselijk geweld: Ik voel me nergens meer veilig.
huiselijk geweld Maar het is niet minder geworden, maar juist erger. Ik mag helemaal niks meer. Ik mag nooit meer het huis uit. Niet meer met mensen praten, zelfs niet met mijn familie. Ik mag geen studie meer volgen. Ik mag geen plezier meer hebben. Ik mag niets meer. Ik wordt helemaal in een hoekje gedrukt. En als ik ook maar één keer per ongeluk iets van die dingen toch doe, dan scheld hij me helemaal verrot. En ben ik een slet ben en nog van alles en nog wat.
 
Klik hier om verder te lezen. >>>
 
Terug naar het overzicht van de ervaring verhalen >>>
 
 
| Gedichten |  Disclaimer |  Horoscoop |  Contact |  Weblog |  Links |
 
© Error Error Error Ervaringen mishandeling en huiselijk geweld in een relatie