Relatietip.nl
 

Gratis weekhoroscoop 2018.

 

Gratis elke week een nieuwe weekhoroscoop 2018 voor jouw liefdesleven en relaties.

Relatietip.nl
 

Discreet, veilig en betrouwbaar.

Wanneer het jou uitkomt.

 
Start lijn Onze hulpverleners lijn Wie zijn wij lijn Inloopspreekuren lijn Tips voor je relatie lijn Klik voor hulp
 
 
  navigatie Aanmelden hulpverleners
 
navigatie Aanmelden vrijwilligers
 
navigatie Ervaringsverhalen
 
navigatie Online groepssessies
 
navigatie Blog
 
navigatie Nieuws
 
navigatie Klachten
 
Volg ons op Twitter. Volg ons op Facebook.
 
Klik voor hulp.
 
 
Anoniem online hulp bij:
ADHD Rouwen Financiële problemen Gokverslaving Burn-out Huiselijk geweld Depressie Anorexia Scheiden Angsten Overgewicht Paniekaanvallen relatieproblemen Abortus Pesten Verkrachting Eenzaamheid Ruzie ouders Seksverslaving Zelfmoord Traumatische ervaring Vechtscheiding Jaloersheid Koopverslaving Vreemdgaan Schulden Mishandeling Aanranding Spiritualiteit Breken familie Eetbuien Automutilatie Boulimia Stress Autisme Drugsverslaving Postnatale depressie Ontslag Alcoholverslaving Seksueel misbruik Pornoverslaving HSP Borderline
 
 
Gratis weekhoroscoop week 21 2018 voor liefde en relaties.
 
Op deze website kun jij elke week gratis een nieuwe weekhoroscoop 2018 lezen voor jouw liefde en relaties. Deze gratis weekhoroscoop wordt wekelijks op maandag bijgewerkt. Door op de plaatjes te klikken kun jij de gratis weekhoroscoop lezen.
 
week 21 horoscoop: Maandag 21 mei 2018 t/m Zondag 27 mei 2018.
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
week 21 2018 | Gratis Ram Horoscoop 21-3 t/m 20-4: Het is een leuke week aan het worden, maar eerst moet je de dagelijkse routines afronden. Iedere dag weer beste Ram! Als je vanaf komende maand meer wilt gaan verdienen dan moet je deze week daartoe wat actie ondernemen. Dat kan door een gesprek aan te gaan met jouw baas of chef, maar je zou ook naar een andere baan kunnen gaan uitkijken. Het lijkt er niet op dat je uit allerlei banen kunt kiezen, maar dat is in de praktijk toch een ander verhaal aan het worden. Je kunt er ook zo maar aan gaan denken om eens iets heel anders te gaan doen. Anyway, volg jouw passie! Je moet nog wel even!
 
week 21 2018 | Gratis Stier Horoscoop 21-4 t/m 20-5: Het is een heel drukke week aan het worden Stier! Vanaf dinsdag moet je op jouw werk of thuis flink aanpakken en zet overal alle puntjes op de i en dan als je rekening ermee houdt dat er onverwachte veranderingen in jouw liefdesleven aan de horizon te zien zijn dan is het leven meer dan compleet aan het worden. Dat kan daardoor dan nog een leuk weekend worden beste Stier, met zwoele momenten, waar het thuisfront, als je dat hebt, misschien niet helemaal blij is, maar deze keer geldt dat wat niet weer, wat niet deert! Houd dat maar zo, want het zou zo maar over enige weken over kunnen zijn gewaaid en dan zijn de rapen gaar geweest zonder dat er gekookt is.
 
Praten online en anoniem in een groep over psychische problemen.
Online Groepssessie Voor iedereen die erkening, herkenning, steun, troost of hulp zoekt bij psychische problemen organiseren wij online en anonieme thema groepssessies. Deze groepssessies zijn voor alle lotgenoten met psychische problemen, maar ook voor alle partners en familieleden van lotgenoten met psychische problemen.
 
Deze groepssessies zijn onder leiding van onze professionele hulpverleners. Voor informatie of aanmelden klikt u op: Info & aanmelden.
 
Info & aanmelden
 
 
week 21 2018 | Gratis Tweelingen Horoscoop 21-5 t/m 21-6: Deze week zijn de seksuele aspekten van je relatie belangrijker dan anders. Je geeft het wat meer aandacht en je partner volgt je op de voet. Heel intieme zaken kunnen daarbij aan de orde komen en je zult verrast zijn van de dingen die je hoort. Voor een feestje met een grotere groep mensen is het ook een goede week. Met name als je geen partner hebt. Voor de late Tweelingen is het een geschikte week om een lening af te sluiten, want je komt goed uit de verf in dat gesprek. De beste dag voor je liefdesleven is deze zondag. Geef toch eens een bloemetje aan die Weegschaal. Die zal het zeker op prijs stellen.
 
week 21 2018 | Gratis Kreeft Horoscoop 22-6 t/m 22-7: Deze week wordt je geconfronteerd met een onverwachte actie van iemand uit je omgeving. Die kan van een Weegschaal zijn, maar mogelijk ook van een ander. Het zal even duren voor je door hebt wat er precies is gebeurd. Je merkt het zelfs op korte termijn niet, maar je komt er pas later achter. Het is dan gelukkig nog niet te laat om een tegen actie te ondernemen. Later deze week verlopen je werkzaamheden beter naar wens. Zoals iedere Kreeft heb je je zaakjes tenslotte best goed voor elkaar en je houdt alles keurig op een rijtje. Wat er ook gebeurt, er volgt altijd weer een periode van verbetering. Een eerste ontmoeting vraagt om romantische muziek en kaarslicht.
 
 
week 21 2018 | Gratis Leeuw Horoscoop 23-7 t/m 23-8: Alle positieve dingen gebeuren in drieën. Negatieve helaas ook, maar daar zul je deze week weinig last van hebben, Leeuw. En na regen komt tenslotte altijd zonneschijn. In de eerste helft van deze week kom je iemand tegen waarvan je het gevoel hebt dat je hem of haar al eens eerder hebt ontmoet. En of dat nou waar is of niet, het is een interessante persoon van wie je zeker nog meer van zult gaan horen. Zakelijk gaat het allemaal voor de wind en over de liefde heb je vanaf deze week niets te klagen. Kortom, een mooi begin van een leukere periode. Bel hem of haar eens wat vaker vanaf je werk!
 
week 21 2018 | Gratis Maagd Horoscoop 24-8 t/m 23-9: Gelukkig kijk je als een echte Maagd tegen de veranderingen in jouw omgeving aan. En zolang andere mensen daar geen bezwaar tegen maken, is dat natuurlijk prima. Misschien kom je deze week iemand tegen, die gecharmeerd is van jouw houding. Ga erop in. Hij of zij heeft goede bedoelingen. Aan het einde van deze week kan er in iets leuks voorvallen. Je maakt kennis met een vrolijke, wat oudere persoon. En met hem of haar zul je veel plezier hebben. Bel deze ontmoeting daarna eens op in plaats van alleen te e-mailen, dat is veel persoonlijker.
 
week 21 2018 | Gratis Weegschaal Horoscoop 24-9 t/m 23-10: Je hebt de latente wens weer eens verliefd te zijn. Het liefst tot over je oren. Je zou over het strand kunnen lopen en dat melodietje willen zingen: Nou, beste Weegschaal, dan hebben de sterren iets leuks voor je in petto. Volstrekt onverwacht zul je in een verliefdheid terecht kunnen komen, die je niet eerder in deze mate hebt gehad. Het is geen sterrenstand met een kortstondige werking, maar eentje, die zijn invloed zal hebben tot medio juli! Wees niet ongerust als het je deze week nog niet zal overkomen, want je bent echt aan de beurt in de periode van nu tot juli! Misschien moet je het thuisfront, als je dat hebt, even op de hoogte brengen. Want ook als je al ouder bent, zal het je geen fluit uitmaken, waar en wat je met je nieuwe lover doet.
 
week 21 2018 | Gratis Schorpioen Horoscoop 24-10 t/m 22-11: Beste Schorpioen, je bent niet snel geneigd om hulp van anderen te accepteren, dan alleen van je beste vrienden en familie. Deze week zul je dat standpunt toch moeten verlaten. Je hebt de hulp van een collega nodig en het is iemand, van wie je normaliter niet zo snel de uitgestoken hand zult aanpakken. Hij of zij blijkt echter een veel vriendelijker mens te zijn dan dat je veronderstelde. Je was ook zo geconditioneerd door zijn of haar eerdere uitvallen, dat je hem of haar maar een onaangenaam mens vond. Het geeft hem in ieder geval een goed gevoel, dat hij je nu kan helpen. Je zult aan hem of haar uiteindelijk een goede vriend overhouden. Let op in het verkeer!
 
Praten online en anoniem in een groep over psychische problemen.
Online Groepssessie Voor iedereen die erkening, herkenning, steun, troost of hulp zoekt bij psychische problemen organiseren wij online en anonieme thema groepssessies. Deze groepssessies zijn voor alle lotgenoten met psychische problemen, maar ook voor alle partners en familieleden van lotgenoten met psychische problemen.
 
Deze groepssessies zijn onder leiding van onze professionele hulpverleners. Voor informatie of aanmelden klikt u op: Info & aanmelden.
 
Info & aanmelden
 
 
week 21 2018 | Gratis Boogschutter Horoscoop 23-11 t/m 21-12: Emotioneel ben je veel sterker geworden, Boogschutter! Dat heeft het opmerkelijke gevolg dat je deze dagen zeer charmant overkomt. Een Leeuw en een Weegschaal, die jou al een tijdje in hun vizier hebben, smelten deze week helemaal voor je. Met hart en ziel staan zij voor jou open. Het is dan ook een uitstekende week voor de liefde. Deze vrolijke flirt heeft dan ook een hartstochtelijk vervolg. Denk wel aan jouw partner, als je die hebt, want dit blijft niet bij een knipoog! Maak de komende week tijd vrij voor het zoeken op een rommelmarkt naar leuke dingen voor jouw huis. Je moet dan wel eerst even wat opruimen, zodat er plaats is voor iets nieuws. Met zo veel geluk in de liefde, moet je wegblijven van de gokkasten en loterijen.
 
week 21 2018 | Gratis Steenbok Horoscoop 22-12 t/m 20-1: Je komt in de loop van deze week in een opperbeste stemming doordat je mentaal allerlei problemen het hoofd hebt kunnen bieden, die een ander al lang door het ijs had doen zakken. Je bent dan ook veel sterker dan dat je zelf veronderstelt Steenbok! Anderen lijken wel heel sterk, maar als het erop aankomt, ben jij mentaal veel sterker. Je zult dat in de komende maanden nog veelvuldig constateren. Tel nog maar eens je zegeningen en stap eens over de wens heen om ’jouw’ gras groener te krijgen dan jouw buurman of -vrouw. Met andere woorden: Kijk naar wat je hebt en niet naar wat je niet hebt. Je zult een flinke flirt kunnen hebben met een collega of één van jouw buren. En met ’buren’ moet je dát niet uit de hand laten lopen!
 
week 21 2018 | Gratis Waterman Horoscoop 21-1 t/m 19-2: Kijk deze weken eens goed naar je mail Waterman! Probeer te lezen wat de afzender echt bedoelt. Het lijkt op het eerste gezicht een alledaags niemandalletje, maar als je even doordenkt en wat vragen stelt, zul je zien dat er veel meer aan de hand is bij diegene, dan dat je veronderstelde. Je zou eens een uitje aan het eind van de week moeten plannen en dan zo mogelijk iets anders gaan doen dan dat je normaliter doet. Je kunt jouw partner of gezin, als je die of dat hebt, verrassen en je zult allemaal vele weken of zelfs maanden met plezier aan terugdenken. Geef die collega eens een complimentje. Het lijkt alsof het gewoon is wat hij of zij altijd voor jou doet, maar dat is het absoluut niet. Dat mag je best eens laten merken.
 
week 21 2018 | Gratis Vissen Horoscoop 20-2 t/m 20-3: Die Weegschaal, voor wie je altijd interesse hebt, is weer in jouw omgeving! Je kunt als Vissen niet goed overweg met hem of haar en dat heb je al eens eerder ervaren. Echter, de mens met het sterrenbeeld Weegschaal trekt jou altijd aan. Het is een mooi voorbeeld van de emotie, die de ratio overheerst. Je weet dat je er niet aan moet toegeven, maar de aantrekkingskracht van de Weegschaal is voor jou veel groter en je gaat weer door de knieën, zodra die Weegschaal naar je glimlacht of dat beetje extra aandacht geeft. Let een beetje op Vissen, want jouw emotionele reactie kan weleens tot september duren. Pas op in het verkeer. Je onderschat de invloed van het weer op het wegdek en jouw aandacht wordt ook door de privé beslommeringen afgeleid.
 
 
 
| Gedichten |  Disclaimer |  Horoscoop |  Contact |  Weblog |  Links |
 
© Gratis weekhoroscoop relaties en liefde week 21 2018