Relatietip.nl
 

Gratis weekhoroscoop 2018.

 

Gratis elke week een nieuwe weekhoroscoop 2018 voor jouw liefdesleven en relaties.

Relatietip.nl
 

Discreet, veilig en betrouwbaar.

Wanneer het jou uitkomt.

 
Start lijn Onze hulpverleners lijn Wie zijn wij lijn Inloopspreekuren lijn Tips voor je relatie lijn Klik voor hulp
 
 
  navigatie Aanmelden hulpverleners
 
navigatie Aanmelden vrijwilligers
 
navigatie Ervaringsverhalen
 
navigatie Online groepssessies
 
navigatie Blog
 
navigatie Nieuws
 
navigatie Klachten
 
Volg ons op Twitter. Volg ons op Facebook.
 
Klik voor hulp.
 
 
Anoniem online hulp bij:
ADHD Rouwen Financiële problemen Gokverslaving Burn-out Huiselijk geweld Depressie Anorexia Scheiden Angsten Overgewicht Paniekaanvallen relatieproblemen Abortus Pesten Verkrachting Eenzaamheid Ruzie ouders Seksverslaving Zelfmoord Traumatische ervaring Vechtscheiding Jaloersheid Koopverslaving Vreemdgaan Schulden Mishandeling Aanranding Spiritualiteit Breken familie Eetbuien Automutilatie Boulimia Stress Autisme Drugsverslaving Postnatale depressie Ontslag Alcoholverslaving Seksueel misbruik Pornoverslaving HSP Borderline
 
 
Gratis weekhoroscoop week 12 2018 voor liefde en relaties.
 
Op deze website kun jij elke week gratis een nieuwe weekhoroscoop 2018 lezen voor jouw liefde en relaties. Deze gratis weekhoroscoop wordt wekelijks op maandag bijgewerkt. Door op de plaatjes te klikken kun jij de gratis weekhoroscoop lezen.
 
week 12 horoscoop: Maandag 19 maart 2018 t/m Zondag 25 maart 2018.
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
week 12 2018 | Gratis Ram Horoscoop 21-3 t/m 20-4: Je kunt in de komende maanden een spirituele dimensie in jezelf ontdekken, die jouw leven en intuïtie aanzienlijk kan doen verdiepen. Tenminste als je daar een beetje voor openstaat. Als je jezelf daarvoor afsluit, gebeurt er totaal niets. Deze dimensie staat zo ver van jouw huidige leven, dat het waarschijnlijk moeilijk is om het zo maar te accepteren. Je doet er goed aan dat wel te doen, want het is onmiskenbaar van invloed op jouw ontwikkeling. Begin in deze periode zakelijk niets nieuws. Nog meer verantwoordelijkheden zouden wel eens teveel voor je kunnen zijn en dat zou nadelig op jouw gezondheid kunnen werken. Het is beter de bestaande projecten goed bij te houden en te verbeteren waar dat nodig mocht zijn. Ook een Ram mens heeft zijn grenzen!
 
week 12 2018 | Gratis Stier Horoscoop 21-4 t/m 20-5: Dit wordt, wat geldzaken betreft, een opmerkelijke week voor je, beste Stier!. Al die samenvallende sterrenstanden in jouw horoscoop hebben weliswaar een kortstondige, maar stevige invloed op je. Pas op voor mensen, die met mooie praatjes proberen je te verleiden financieel iets te doen, waar je van weet dat het onmogelijk is. Je zult aan jouw eigen standpunten gaan twijfelen, maar de echte Stier houdt voet bij stuk. Je zult al in juni zien, dat je intuïtie en/of ideeën van nu juist blijken te zijn. Je zult deze week nog lang in je geheugen houden, doordat je een heerlijke, maar kortstondige flirt hebt. Geniet ervan!
 
Praten online en anoniem in een groep over psychische problemen.
Online Groepssessie Voor iedereen die erkening, herkenning, steun, troost of hulp zoekt bij psychische problemen organiseren wij online en anonieme thema groepssessies. Deze groepssessies zijn voor alle lotgenoten met psychische problemen, maar ook voor alle partners en familieleden van lotgenoten met psychische problemen.
 
Deze groepssessies zijn onder leiding van onze professionele hulpverleners. Voor informatie of aanmelden klikt u op: Info & aanmelden.
 
Info & aanmelden
 
 
week 12 2018 | Gratis Tweelingen Horoscoop 21-5 t/m 21-6: Deze week is het gunstig om met niet geleend geld iets leuks te gaan doen. Daarbij moet je bedenken dat het van korte duur moet zijn. De lopende bankzaken blijven domweg liggen en die moeten immers ook worden afgehandeld. Het is ook een heel geschikte tijd om als leider van groepen mensen op te treden. Je voelt exact aan wat moet worden gedaan en je kunt jouw belang en dat van de groep goed met elkaar verenigen door de groep van één bepaald standpunt te overtuigen. In het overleg met deze groep straal je enthousiasme uit, waardoor iedereen direct tot actie kan overgaan. Je bent heel direct en krachtig in je optreden, zonder al te assertief te zijn, hetgeen anderen zeer in je zullen waarderen.
 
week 12 2018 | Gratis Kreeft Horoscoop 22-6 t/m 22-7: Zo Kreeft, de communicatie met jouw werkgever is weer in orde, dus kom maar op met die plannen. Zet anderen een beetje in de bloemetjes, een beetje Kreeft weet hoe dat moet. Hun dank zal groot zijn. Door jezelf een beetje op de achtergrond te houden en anderen de eer te gunnen, verhoog je jouw aanzien en prestige bij jouw werkgever, waardoor je een enorme voorsprong hebt als er ooit een keuze gemaakt moet worden bij een sanering. En dan gaat het alleen om de punten. Deze week is prima voor alles wat je van plan bent, zolang je jezelf maar wat op de achtergrond houdt. Voor anderen blijft er dan nog genoeg over. Als je wilt gaan werken met mooie dingen, zul je voorzichtig moeten zijn. Ook voor jouw geldzaken lijkt dit een heel prettige week te worden. Doe er jouw voordeel mee.
 
 
week 12 2018 | Gratis Leeuw Horoscoop 23-7 t/m 23-8: Je kunt een liefdesrelatie of een ontmoeting met een wildvreemde verwachten. Jij verbindt je op zielsniveau met diegene. De kans bestaat dat je een onrustige week krijgt met hoge emotionele pieken. Deze onrust houd je wel flexibel en alert. Je kunt geluk proeven zoals maar weinigen meemaken. Ook in jouw werksfeer zul je flink vooruit komen als je meer samenwerkt. Het persoonlijke contact wordt in jouw werk steeds belangrijker en daar ga je ook aan werken. Het is een goede week voor je carrière. De beste dag voor je liefdesleven is de zaterdag. Je zult een leuke flirt krijgen deze week. Die zal helaas zo kortstondig zijn, dat hij voorbij is, voordat je in de gaten hebt, dat iemand aan het flirten was. De herinnering is er daarom niet minder prettig van.
 
week 12 2018 | Gratis Maagd Horoscoop 24-8 t/m 23-9: Zoek deze week naar wat afleiding, waardoor je duidelijk met wat anders bezig zult zijn dan normaal is in deze tijd van het jaar. Daarvoor moet je waarschijnlijk met mensen in contact komen, die anders zijn dan die je nu om je heen hebt. Ga deze week eens een dag of avond naar een plek in een totaal andere omgeving. En hoewel je niet altijd impulsief bent, zul je dat nu wel zijn en dat zal het gevolg hebben dat je echt lééft voor jouw gevoel. Accepteer dat gevoel! Het is niet de bedoeling om volledige veranderingen in jouw privé leven of je huiselijke omstandigheden aan te brengen. Zulke veranderingen zullen de situatie juist niet verbeteren en ze zullen door je huisgenoten dan ook niet worden geaccepteerd. Overigens doet ieder mens met het sterrenbeeld Maagd er goed aan die éne echte eens wat vaker te bellen!
 
week 12 2018 | Gratis Weegschaal Horoscoop 24-9 t/m 23-10: Het is niet verstandig deze week beslissingen te nemen, die langdurige gevolgen kunnen hebben. Dat houdt in dat je het moment van het ondertekenen van contracten voor een lening, het ondertekenen van een koopcontract van een huis en zelfs de dag van een voorgenomen huwelijk niet gedurende deze week moet vastleggen. Verplaats de afspraak om het te bespreken, te tekenen enz. naar volgende week, dan is het addertje onder het gras verdwenen. Over niet al te lange tijd zal jouw levensvisie een volledige verandering in positieve zin ondergaan, waardoor je een totaal ander idee hebt over dit soort zaken. Je kunt je dat op dit moment waarschijnlijk in het geheel niet voorstellen, maar zelfs de Weegschaal zal het over enige jaren begrijpen.
 
week 12 2018 | Gratis Schorpioen Horoscoop 24-10 t/m 22-11: Om een aantrekkelijke Kreeft ter wille te zijn, doe je iets dat zo opvallend is voor je directe omgeving, dat iedereen veronderstelt dat je een andere, volstrekt onzakelijke reden hebt. Je zult het ontkennen, maar zij hebben gelijk. Je laat je leiden door jouw hormonen in plaats van door jouw verstand. Terwijl je denkt dat je altijd rationeel handelt en je gevoel nooit laat meewegen in een zakelijke beslissing, blijkt nu dat je momenten hebt, dat je gevoel een rol speelt bij het uitoefenen van je werk. Je zult ervan leren dat jouw gevoel wel degelijk een prominente rol mag en kan spelen in een zakelijk beslissing. Zelfs, of juist, bestuurders van beursgenoteerde bedrijven doen dat veelvuldig. Schenk de koffie maar eens in voor die Kreeft!
 
Praten online en anoniem in een groep over psychische problemen.
Online Groepssessie Voor iedereen die erkening, herkenning, steun, troost of hulp zoekt bij psychische problemen organiseren wij online en anonieme thema groepssessies. Deze groepssessies zijn voor alle lotgenoten met psychische problemen, maar ook voor alle partners en familieleden van lotgenoten met psychische problemen.
 
Deze groepssessies zijn onder leiding van onze professionele hulpverleners. Voor informatie of aanmelden klikt u op: Info & aanmelden.
 
Info & aanmelden
 
 
week 12 2018 | Gratis Boogschutter Horoscoop 23-11 t/m 21-12: Deze week heeft niet alles in zich om je lekker te voelen. Een griepje kan je vellen, beste Boogschutter. De contacten met buitenstaanders verlopen alsof het vrienden zijn en die met jouw vrienden verlopen alsof het familie is. Je zult ook nieuwe contacten leggen, die later zeer waardevol voor je zullen zijn. En niet alleen zakelijk, of liever gezegd juist niet, maar met name in de privé sfeer zullen die contacten waardevol zijn. Het is mogelijk dat er deze week wat romantiek om jou heen is. Onafhankelijk van het gegeven of je een relatie hebt of niet; iemand zal jouw pad kruisen, die het aanzien meer dan waard is. Financieel gezien is er de mogelijkheid dat er een oplossing komt voor het alsmaar terugkerende tekort. Dat kan toch een leuke week worden.
 
week 12 2018 | Gratis Steenbok Horoscoop 22-12 t/m 20-1: Jouw gedachten zullen deze week voortdurend afdwalen en je zult nadenken over hoe de wereld er bijv. over vijfhonderd jaar of over drieduizend jaar zal uitzien. Of jouw huis er dan nog zal staan en hoe de mensen dan leven. Met nog steeds een video en DVD? Zijn er dan nog files? Jouw gedachten gaan niet over de dagelijkse dingen van nu, maar over de toekomst. Hoe zit de wereld er dan uit. Hoe oud worden de mensen over tien eeuwen. Moeten ze nog steeds schoenen en kleding kopen. Misschien pendelen mensen dan wel iedere dag naar het andere eind van de wereld, omdat ze daar werken. Dit zijn de vragen die je deze week bezig kunnen houden. Er gebeurt ook iets leuks. Let maar op wie er zaterdag je pad kruist.
 
week 12 2018 | Gratis Waterman Horoscoop 21-1 t/m 19-2: Duidelijke tongen maken niet altijd vrienden, omdat deze en gene er niet mee kan omgaan, maar je echte vrienden laten je begaan. Je bent deze week nogal onbestendig. De ene dag opgewekt en zorgeloos en een andere dag weer enigszins onzeker. Verberg je zwakke plekken deze week, want er zijn lieden om je heen, die de poten onder je stoel aan het zagen zijn. En als die er eenmaal af zijn, dan is het er weer aanzetten een lastige zaak. Luister eens naar anderen en doe niet alleen waar je zelf zin in hebt. Samenwerken met anderen is een edele kunst. Jij kunt dat beheersen als je eraan werkt.
 
week 12 2018 | Gratis Vissen Horoscoop 20-2 t/m 20-3: Deze week is een goede week om alles eens af te maken waar je ooit mee begonnen bent. Vergeet de competitie met anderen om erkenning, want die zijn er helemaal niet op uit om je erkenning niet te accepteren. De week is echter zo mooi, dat je dit als echte Vissen gemakkelijk naast je neer kunt leggen en heerlijk kunt genieten. De beste dag voor je liefdesleven is de vrijdag. Na werktijd! Er kan je goed nieuws bereiken van iemand die herstellende is.
 
 
 
| Gedichten |  Disclaimer |  Horoscoop |  Contact |  Weblog |  Links |
 
© Gratis weekhoroscoop relaties en liefde week 12 2018