Relatietip.nl
 

Gratis weekhoroscoop 2017.

 

Gratis elke week een nieuwe weekhoroscoop 2017 voor jouw liefdesleven en relaties.

Relatietip.nl
 

Discreet, veilig en betrouwbaar.

Wanneer het jou uitkomt.

 
Start lijn Onze hulpverleners lijn Wie zijn wij lijn Inloopspreekuren lijn Tips voor je relatie lijn Klik voor hulp
 
 
  navigatie Aanmelden hulpverleners
 
navigatie Aanmelden vrijwilligers
 
navigatie Ervaringsverhalen
 
navigatie Online groepssessies
 
navigatie Blog
 
navigatie Nieuws
 
navigatie Klachten
 
Volg ons op Twitter. Volg ons op Facebook.
 
Klik voor hulp.
 
 
Anoniem online hulp bij:
ADHD Rouwen Financiële problemen Gokverslaving Burn-out Huiselijk geweld Depressie Anorexia Scheiden Angsten Overgewicht Paniekaanvallen relatieproblemen Abortus Pesten Verkrachting Eenzaamheid Ruzie ouders Seksverslaving Zelfmoord Traumatische ervaring Vechtscheiding Jaloersheid Koopverslaving Vreemdgaan Schulden Mishandeling Aanranding Spiritualiteit Breken familie Eetbuien Automutilatie Boulimia Stress Autisme Drugsverslaving Postnatale depressie Ontslag Alcoholverslaving Seksueel misbruik Pornoverslaving HSP Borderline
 
 
Gratis weekhoroscoop week 47 - 2017 voor liefde en relaties.
 
Op deze website kun jij elke week gratis een nieuwe weekhoroscoop 2017 lezen voor jouw liefde en relaties. Deze gratis weekhoroscoop wordt wekelijks op maandag bijgewerkt. Door op de plaatjes te klikken kun jij de gratis weekhoroscoop lezen.
 
week 47 horoscoop: Maandag 20 november 2017 t/m Zondag 26 november 2017.
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
week 47 - 2017 | Gratis Ram Horoscoop 21-3 t/m 20-4: Het wordt een enerverende week voor je Ram! Misschien een feestje rond het weekend of samen met vrienden met wie jij een gezellige avond zult hebben. Oude vrienden zoeken je in de komende week op of nemen op een andere wijze contact met je op. Een jaar of wat geleden heb je in oktober een ontmoeting gehad met een leuk uitziende Leeuw, die je deze dagen een kaartje zou kunnen sturen. Neem bij je volgende bezoek eens een kleine attentie mee, want die doet meer dan een groot cadeau en wel omdat diegene ook blij is met een bos bloemen. Je hebt in ieder geval leuke sociale contacten in de komende week.
 
week 47 - 2017 | Gratis Stier Horoscoop 21-4 t/m 20-5: Het is maar te hopen dat scherven geluk brengen, want er gaat deze week weer eens wat stuk in de keuken. Je laat het waarschijnlijk uit jouw handen vallen, maar het kan ook zijn dat je het zo maar van het aanrecht stoot. Het is niets van waarde, maar iemand uit jouw omgeving maakt er een opmerking over alsof het een kostbare Chinese porseleinen vaas betreft. Laat hem of haar maar even uitrazen en vraag dan of hij of zij klaar is. Het gaat immers nergens om. In de loop van deze week zul je wat onrustiger worden door een mailtje van een collega of kennis, die je een aanbod doet dat je eigenlijk niet kunt weigeren. Echter jouw intuïtie zegt dat je er niet op moet ingaan. De sterren zeggen dat je jouw gevoel zou moeten volgen.
 
Praten online en anoniem in een groep over psychische problemen.
Online Groepssessie Voor iedereen die erkening, herkenning, steun, troost of hulp zoekt bij psychische problemen organiseren wij online en anonieme thema groepssessies. Deze groepssessies zijn voor alle lotgenoten met psychische problemen, maar ook voor alle partners en familieleden van lotgenoten met psychische problemen.
 
Deze groepssessies zijn onder leiding van onze professionele hulpverleners. Voor informatie of aanmelden klikt u op: Info & aanmelden.
 
Info & aanmelden
 
 
week 47 - 2017 | Gratis Tweelingen Horoscoop 21-5 t/m 21-6: Iemand uit jouw omgeving heeft je meer dan ooit nodig Tweelingen. Je voelt gewoonlijk onmiddellijk aan in wat voor stemming mensen om jou heen verkeren en je reageert veelal op een prettige manier. Let er deze keer op dat je niet te veel jouw mening als de enige juiste opdringt, want dan zal jouw raad niet worden opgevolgd. Enige diplomatie is je niet vreemd. Gebruik die deze week! Degene, die jouw hulp inroept, hecht zeer veel waarde aan het emotionele contact met jou en met name jouw warmte en betrokkenheid wordt zeer op prijs gesteld. Je zult door jouw raad niet meer ’stuk’ kunnen bij deze persoon.
 
week 47 - 2017 | Gratis Kreeft Horoscoop 22-6 t/m 22-7: Je zult in de komende week flink onder druk gezet worden in verband met een zaak, die al langere tijd speelt. Je probeert iets te bereiken en het ligt net buiten je mentale reikwijdte. Je zult daardoor het lid op je neus kunnen krijgen als je ermee doorgaat. Stoppen is soms beter dan rücksichtlos doorgaan met het proberen meer uit de kan te halen dan dat er ooit is ingestopt. Je denkt voortdurend dat je de eindstreep zult halen en het gevecht zult winnen. Echter, ondanks al jouw inspanningen zal je concurrent jou te slim af zijn en met de eer gaan strijken. Het zal in ieder geval een goede les voor je zijn. Wat je ervan zult leren is dat je een concurrent nooit moet onderschatten.
 
 
week 47 - 2017 | Gratis Leeuw Horoscoop 23-7 t/m 23-8: Een bijzonder lucratieve aanbieding zal jouw pad kruisen. Het kan een aanbieding zijn voor het sluiten of oversluiten van een lening of hypotheek lening, of voor andere baan. In ieder geval iets waarop je in het geheel niet hebt gerekend. Het is een aanbieding voor iets dat een langere tijd ’mee gaat’. Je hebt het al eerder aangeboden gekregen. Het kan ook een aanbieding zijn om iets te kopen dat je ooit heel graag wide hebben, maar toen vond jij het te duur. Profiteer er nu van en vergeet de ratio bij jouw belissing. Volg deze keer jouw emoties en als je dat niet doet, zul je spijt krijgen. Wellicht pas over een aantal jaar, want die spijt kómt als je nu te rationeel handelt. Los daarvan moet je op jouw gezondheid letten en wat meer bewegen! Kom uit die luie stoel Leeuw!
 
week 47 - 2017 | Gratis Maagd Horoscoop 24-8 t/m 23-9: Je wordt deze week verrast door een financieel meevallertje Maagd. Het kan zijn dat je een, overigens kleine, prijs in een loterij wint, of een aardigheidje van je werkgever of een derde (een Waterman misschien?) krijgt. Voor je totale financiële situatie geldt deze maand dat je moet oppassen met onnodige uitgaven, omdat er een onverwachte uitgave in januari zal zijn, die je niet uit je maandelijkse inkomen kunt betalen. Dus houd de pas even in. In februari zal het leed geleden zijn en kun je weer je normale uitgaven patroon oppakken. Op je werk loopt alles naar wens. De kleine oneffenheden zijn soms voor jou grote obstakels. Maar als je het weet te relativeren met als achtergrond de wereldproblemen, is het volstrekt onbelangrijk.
 
week 47 - 2017 | Gratis Weegschaal Horoscoop 24-9 t/m 23-10: Je zult deze week thuis wat wateroverlast kunnen krijgen. Niet dat je gelijk naar een opvangcentrum zult moeten, maar het stoort je wel. En als je een partner hebt, zal de verstoring dubbel zo groot zijn. Laat je niet in de luren leggen door een nieuw gezicht in jouw omgeving, want je gaat bij hem of haar alleen maar van het goede uit van de mens en de persoon die je bij deze ontmoeting leert kennen, is het tegenovergestelde daarvan. Uiteindelijk blijkt hij of zij de bekende wolf in schaapskleding. Dat zul je echter pas over enige weken doorzien en wellicht pas in januari. Het is dan nog niet te laat, maar jij zult door deze ervaring wel weer iets van je naïviteit verliezen. Dat is jammer. Naïeve mensen hebben altijd iets vriendelijks.
 
week 47 - 2017 | Gratis Schorpioen Horoscoop 24-10 t/m 22-11: Deze week zul je je herinneren als een week vol liefde en vertier. Ondanks dat de zorgen boven jouw hoofd rijzen, zul je een hoop plezier hebben met een Stier, die kort geleden jouw pad al eens heeft gekruist. Als je genoeg tijd neemt voor het één en ander, zul je langdurig contact met diegene hebben. Dat zal, als je al een relatie hebt, thuis enig ongenoegen tot gevolg kunnen hebben, maar de Schorpioen in jou trekt zich daar niet veel van aan. Dat stoort het thuisfront dan het meest. Op jouw werk gaat niet alles voor de wind. Je doet te weinig om je bij jouw directe baas te onderscheiden en dat is verkeerd. Wees voorzichtig met afspraken. Vooral met mensen, die je nog niet zo goed kent. Zij zullen je meer beloven dan dat ze waar kunnen maken en dat zou je in februari kunnen opbreken. Verricht enig vooronderzoek om de juiste beslissing te nemen.
 
Praten online en anoniem in een groep over psychische problemen.
Online Groepssessie Voor iedereen die erkening, herkenning, steun, troost of hulp zoekt bij psychische problemen organiseren wij online en anonieme thema groepssessies. Deze groepssessies zijn voor alle lotgenoten met psychische problemen, maar ook voor alle partners en familieleden van lotgenoten met psychische problemen.
 
Deze groepssessies zijn onder leiding van onze professionele hulpverleners. Voor informatie of aanmelden klikt u op: Info & aanmelden.
 
Info & aanmelden
 
 
week 47 - 2017 | Gratis Boogschutter Horoscoop 23-11 t/m 21-12: Deze en komende week moet je ervoor zorgen dat je alle min of meer zakelijke gesprekken voorbereid ingaat. In het verleden heb je nog wel eens de ervaring gehad, dat je achteraf dacht, dat je een ander antwoord had moeten geven dan dat je hebt gedaan. Ontelbare keren heb je achteraf geconstateerd dat je helemaal niet hebt gereageerd op een argument of standpunt van je gesprekspartner en later bedacht dat je dat argument of standpunt makkelijk had kunnen weerleggen. Dat alles werd veroorzaakt doordat je je niet of niet goed had voorbereid. Doe dat deze week daarom wel. Tien minuten tot een kwartiertje is voldoende om de mogelijke argumenten en standpunten van je gesprekspartner goed te kunnen pareren. Je zult er geen spijt van krijgen.
 
week 47 - 2017 | Gratis Steenbok Horoscoop 22-12 t/m 20-1: Je zult deze week enige problemen met jouw computer moeten oplossen Steenbok. Je denkt aan een virus dat zich in daarin heeft genesteld, maar je zit ernaast. De snelheidsvermindering, die je computer de laatste weken laat zien, is niet het gevolg van een virus, noch van de veroudering van jouw computer en wordt evenmin veroorzaakt door een te volle harddisk. Je zoekt het in de verkeerde hoek en denkt er zelfs even over om het ding maar uit het raam te gooien. Doe dat niet, want het probleem zal veel eenvoudiger op te lossen zijn dan dat je deze week voor mogelijk houdt. Het kan trouwens geen kwaad je een paar dagen niet met jouw toetsenbord en beeldscherm bezig te houden, want je conditie holt achteruit. Ga de deur uit en snuif de buitenlucht eens op.
 
week 47 - 2017 | Gratis Waterman Horoscoop 21-1 t/m 19-2: Probeer niet om teveel aan haarkloverij te doen deze week, beste Waterman. Zaken analyseren is prima, en je richten naar wat daaruit komt, is ook uitstekend, maar teveel uitzoekerij leidt tot niets. Teveel analyse is het einde van de analyse en je krijgt er ook geen duidelijker beeld door op de dingen waar het echt om gaat. Geef je intuïtie en gevoelens ook wat ruimte, want dat is zeer zinvol, met name voor jou. In ieder geval zinvoller dan al je prachtige intellectuele verzinsels! Je moet jouw jaloezie deze week wat in toom houden. Je zegt wel dat je totaal geen jaloezie kent, maar je weet zelf beter.
 
week 47 - 2017 | Gratis Vissen Horoscoop 20-2 t/m 20-3: Het lijkt erop dat je geobsedeerd bent geraakt door een Maagd. Probeer aan andere dingen te denken beste Vissen en val ook de mensen in zijn of haar omgeving niet lastig met jouw obsessie. Jij ziet het niet als zodanig, maar zij des te meer. Verplaats je in hen. Sommige mensen zou je door jouw vasthoudendheid juist van je kunnen gaan vervreemden. Dat kan zakelijk of privé zijn, maar het is natuurlijk iets dat je absoluut niet wilt! Kortom, kijk goed om je heen deze week, geniet van alles dat er gebeurt en wacht af. Alles komt rond februari op zijn pootjes terecht.
 
 
 
| Gedichten |  Disclaimer |  Horoscoop |  Contact |  Weblog |  Links |
 
© Gratis weekhoroscoop relaties en liefde week 47 2017