Relatietip.nl
 

Gratis weekhoroscoop 2017.

 

Gratis elke week een nieuwe weekhoroscoop 2017 voor jouw liefdesleven en relaties.

Relatietip.nl
 

Discreet, veilig en betrouwbaar.

Wanneer het jou uitkomt.

 
Start lijn Onze hulpverleners lijn Wie zijn wij lijn Inloopspreekuren lijn Tips voor je relatie lijn Klik voor hulp
 
 
  navigatie Aanmelden hulpverleners
 
navigatie Aanmelden vrijwilligers
 
navigatie Ervaringsverhalen
 
navigatie Online groepssessies
 
navigatie Blog
 
navigatie Nieuws
 
navigatie Klachten
 
Volg ons op Twitter. Volg ons op Facebook.
 
Klik voor hulp.
 
 
Anoniem online hulp bij:
ADHD Rouwen Financiële problemen Gokverslaving Burn-out Huiselijk geweld Depressie Anorexia Scheiden Angsten Overgewicht Paniekaanvallen relatieproblemen Abortus Pesten Verkrachting Eenzaamheid Ruzie ouders Seksverslaving Zelfmoord Traumatische ervaring Vechtscheiding Jaloersheid Koopverslaving Vreemdgaan Schulden Mishandeling Aanranding Spiritualiteit Breken familie Eetbuien Automutilatie Boulimia Stress Autisme Drugsverslaving Postnatale depressie Ontslag Alcoholverslaving Seksueel misbruik Pornoverslaving HSP Borderline
 
 
Gratis weekhoroscoop week 38 - 2017 voor liefde en relaties.
 
Op deze website kun jij elke week gratis een nieuwe weekhoroscoop 2017 lezen voor jouw liefde en relaties. Deze gratis weekhoroscoop wordt wekelijks op maandag bijgewerkt. Door op de plaatjes te klikken kun jij de gratis weekhoroscoop lezen.
 
week 38 horoscoop: Maandag 18 september 2017 t/m Zondag 24 september 2017.
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
week 38 - 2017 | Gratis Ram Horoscoop 21-3 t/m 20-4: De sterren geven je een vrijbrief voor een heftige, erotische week. Echter, of je de ware gaat tegenkomen is een heel ander verhaal. Liefde en seksueel plezier gaan sinds mensenheugenis niet altijd samen en dat is deze week voor de Ram ook het geval. Je wordt volledig verrast door een flirt. Hij is zo overweldigend, waardoor je er helemaal beduusd van bent. Het zal je de rest van de week niet loslaten en wellicht houd je er zelfs volgende week nog een broeierig gevoel van over. Door al dat geknoei is er wel een kans op een probleempje op het thuisfront, als je dat hebt. Enfin, je ziet deze week bepaalde dingen in ieder geval niet helemaal realistisch. But who cares?
 
week 38 - 2017 | Gratis Stier Horoscoop 21-4 t/m 20-5: Met vele anderen heeft ook de Stier dwangmatige, ingebakken handelingen, die in stand worden gehouden. Je bent er zo aan gewend, dat je niet meer zonder kunt. Vanaf dat moment is het min of meer een dwangneurose. Soms weet je niet eens waarom je iets doet en verklaar je jouw handelingen door te zeggen, dat je het altijd zo doet. Daarmee verklaar je iets, zoals je ouders vroeger deden. Je verafschuwde dat soort verklaringen altijd en het zou jou nooit overkomen. Tenminste, dat was vroeger jouw mening. Dat laatste is imiddels achterhaald. Helaas zal ook jij moeten toegeven dat je geen plausibele verklaring voor dit soort automatische handelingen hebt en het domweg doet, omdat je het altijd al zo deed. Deze conclusie zul je komende week meer dan eens trekken, als je weer in een situatie bent gekomen, waaruit je graag direct zou willen ontsnappen. Ga joggen of wandelen om het hoofd helder te maken.
 
Praten online en anoniem in een groep over psychische problemen.
Online Groepssessie Voor iedereen die erkening, herkenning, steun, troost of hulp zoekt bij psychische problemen organiseren wij online en anonieme thema groepssessies. Deze groepssessies zijn voor alle lotgenoten met psychische problemen, maar ook voor alle partners en familieleden van lotgenoten met psychische problemen.
 
Deze groepssessies zijn onder leiding van onze professionele hulpverleners. Voor informatie of aanmelden klikt u op: Info & aanmelden.
 
Info & aanmelden
 
 
week 38 - 2017 | Gratis Tweelingen Horoscoop 21-5 t/m 21-6: Iedereen onttrekt zich aan zijn verantwoordelijkheid. Normaliter wijs jij hen subtiel erop dat het echt anders moet om succesvol te zijn. Je bent dan ook iemand, die verantwoordelijkheidsgevoel heeft en dat ook uitdraagt en deze week zal dat weer eens tot uiting komen. Voor de verandering laat je nu op niet ondubbelzinnige wijze en weinig subtiel weten, wat je niet zint en hoe jij vindt dat de regels moeten worden nageleefd. Wees niet te ongeduldig deze week Tweelingen! Alles komt sowieso op zijn pootjes terecht. Een voorzichtige gok kan je over enkele weken wat plezier geven. En om een variant van een gezegde te gebruiken: Jouw weg naar Rome hoeft niet die van een ander te zijn.
 
week 38 - 2017 | Gratis Kreeft Horoscoop 22-6 t/m 22-7: Het is een week om veel te lachen. Alle gevoelens van spanning en zorg raken er door op de achtergrond. Het is daarom dan ook tegelijkertijd een prima week om jezelf eens goed te (laten) verwennen. Ga naar de sauna, neem een Turks bad met alle toeters en bellen erbij. De komende dinsdag en woensdag heeft de Maan zoveel invloed op je, dat je die dagen rekening kunt houden met een prima ontwikkeling op je werk. Het is niet direct een financieel gunstig “verhaal”, maar dat komt vanzelf in een later stadium. Juist als Kreeft moet je die kans dan ook nu aanpakken. Tegenvallers zullen er deze week niet bij zijn.
 
 
week 38 - 2017 | Gratis Leeuw Horoscoop 23-7 t/m 23-8: Je kunt jezelf deze week in een lastig parket manoeuvreren door te zeggen wat je bedoelt. Niet dat iedereen het met jouw standpunt oneens is, maar sommige dingen kun je maar beter niet uiten. Je hoeft er niet om te liegen, maar je kunt ook gewoon je mond dicht houden. Als je een vakantie in je hoofd hebt, dan is het een uitstekende week om daad bij het woord te voegen en iets te regelen. De sterren staan daar goed voor en met wat overleg, kun je de periode dat je weg wilt ook gemist worden. Houd deze week rekening met een belangrijke ontwikkeling op privé gebied. De beste dag voor de Leeuw is de vrijdag.
 
week 38 - 2017 | Gratis Maagd Horoscoop 24-8 t/m 23-9: Deze week voel je je goed en je laat dat aan anderen merken, waardoor je mild bent voor de mensen, die met of voor je werken. Jouw zelfvertrouwen maakt dat je boven de omgeving uitsteekt en je zweeft als het ware over de toppen van de bergen, waardoor je de kleine oneffenheden, die dieper liggen niet opmerkt en die laat voor wat ze zijn. Met ander woorden je hebt geen last van de kleine, dagelijkse ergernissen en je wordt niet geïrriteerd door onbelangrijke zaken. Wie goed doet, goed ontmoet en je krijgt daardoor wat je aan anderen geeft. Je kunt je in deze tijd aangetrokken voelen tot het mystieke in het leven. Misschien ga je zelfs het mediteren beoefenen, terwijl je dat nooit als een serieuze aangelegenheid hebt beschouwd.
 
week 38 - 2017 | Gratis Weegschaal Horoscoop 24-9 t/m 23-10: Het is heel goed mogelijk, dat je deze week te maken krijgt met meditatie en zelfs met spirituele zaken. Je realiseert je dat het niet allemaal onzin kan zijn, want anders zouden er niet zoveel mensen mee bezig zijn. Je zult er mensen door leren kennen, die tot voor kort in het geheel niet in je kennissenkring voorkwamen. Het volledig rationeel benaderen van allerlei problemen is ook niet altijd de juiste methode. Als zelfs uitsterst nuchtere mensen dagelijks een half uur mediteren, moet er toch meer achter zitten. Je zult je eraan overgeven en je komt tot bezinning. Het gokken moet je laten, tenzij je absoluut zeker bent dat je een prijsje wint.
 
week 38 - 2017 | Gratis Schorpioen Horoscoop 24-10 t/m 22-11: Nu Uranus in het teken Vissen staat zullen er zaken grondig veranderen bij de Schorpioen. Oude patronen zul je loslaten en daar is waarschijnlijk al een begin van te zien in deze week. Het roer moet om en niet alleen in je werk, maar ook privé. Het wordt daarom een zeer positieve week, waarin alles voor de wind gaat. Dit is het begin van de nieuwe tijden, je krijgt er nu slechts een voorproefje van. Let op wie er je pad kruisen; er zullen zeer interessante mensen bij zitten van allerlei pluimage. Voor deze week geldt, dat je niet te veel geld bij je moet hebben, want het brandt in je hand.
 
Praten online en anoniem in een groep over psychische problemen.
Online Groepssessie Voor iedereen die erkening, herkenning, steun, troost of hulp zoekt bij psychische problemen organiseren wij online en anonieme thema groepssessies. Deze groepssessies zijn voor alle lotgenoten met psychische problemen, maar ook voor alle partners en familieleden van lotgenoten met psychische problemen.
 
Deze groepssessies zijn onder leiding van onze professionele hulpverleners. Voor informatie of aanmelden klikt u op: Info & aanmelden.
 
Info & aanmelden
 
 
week 38 - 2017 | Gratis Boogschutter Horoscoop 23-11 t/m 21-12: Jouw interesse in alles en iedereen, dat c.q. die voor je nieuw is, wordt deze week weer eens op de proef gesteld. Het is in ieder geval goed voor een leuke ervaring, die verrassend is. De week begint rustig, maar dan zul je iemand tegenkomen, die de moeite waard is. Je hebt hem of haar al een tijd niet gezien en je ervaart diens aanwezigheid als nieuw en daardoor als spannend. Ga van de week eens joggen of wandelen om het hoofd helder te houden.
 
week 38 - 2017 | Gratis Steenbok Horoscoop 22-12 t/m 20-1: Het is geen week voor romantiek, maar meer voor de onderhuidse lusten. Het is dan ook flink broeierig om je heen en rationeel gezien neig je tot verzet, hoewel je emotioneel geen enkele remming zou willen hebben. Meestal wint de ratio het van de emotie, maar of dat altijd verstandig is, is maar de vraag. De sterren zeggen: Doe wat je hart je ingeeft, Steenbok, want het is in feite nooit goed je te verzetten tegen je emoties. Overigens heb je voor die conclusie geen astrologie nodig. In één van de komende weken wordt het geheel anders. Je hebt een uitstekend vooruitzicht Steenbok!
 
week 38 - 2017 | Gratis Waterman Horoscoop 21-1 t/m 19-2: Dit is een week voor het versterken van je sociale contacten. Werken komt echt op de tweede plaats. Je hebt meer zin in dat heerlijke vakantiegevoel en je loopt, als je deze week moet werken, de kantjes er volledig af. Het is ook leuker om met vrienden en kennissen van gedachten te wisselen en de besognes van je werk te laten voor wat zij zijn. Gezien het feit dat je normaliter bovengemiddeld presteert, is dat ook geen probleem voor je werkgever. In het weekend zou je erop uit moeten gaan. Je kunt dan ook een heerlijke flirt verwachten, maar dan moet je er wel zijn. Pak die kans, want van dit kaliber zul je er maar weinig in je geheugen hebben!
 
week 38 - 2017 | Gratis Vissen Horoscoop 20-2 t/m 20-3: Het wordt een emotievolle week. De Vissen lacht en de Vissen huilt, als variant op het spreekwoord Jantje lacht enz. Vroeger werd met name Jantje er wel eens op aangekeken als hij huilde, maar tegenwoordig is het toch veel meer ingeburgerd, dat ook mannen hun emoties tonen. Maak een gedichtje voor jouw partner of voor een goede vriend(in), koop een bloemetje voor een buurvrouw en laat het achterste van je tong maar eens zien. Het kan echt geen kwaad! Aan het eind van de maand zul je een kleine prijs winnen in een loterij. Ga joggen of wandelen om je hoofd helder te houden. Ook de Vissen heeft dat bij tijd en wijle nodig.
 
 
 
| Gedichten |  Disclaimer |  Horoscoop |  Contact |  Weblog |  Links |
 
© Gratis weekhoroscoop relaties en liefde week 38 2017