Relatietip.nl
 

Gratis weekhoroscoop 2018.

 

Gratis elke week een nieuwe weekhoroscoop 2018 voor jouw liefdesleven en relaties.

Relatietip.nl
 

Discreet, veilig en betrouwbaar.

Wanneer het jou uitkomt.

 
Start lijn Onze hulpverleners lijn Wie zijn wij lijn Inloopspreekuren lijn Tips voor je relatie lijn Klik voor hulp
 
 
  navigatie Aanmelden hulpverleners
 
navigatie Aanmelden vrijwilligers
 
navigatie Ervaringsverhalen
 
navigatie Online groepssessies
 
navigatie Blog
 
navigatie Nieuws
 
navigatie Klachten
 
Volg ons op Twitter. Volg ons op Facebook.
 
Klik voor hulp.
 
 
Anoniem online hulp bij:
ADHD Rouwen Financiële problemen Gokverslaving Burn-out Huiselijk geweld Depressie Anorexia Scheiden Angsten Overgewicht Paniekaanvallen relatieproblemen Abortus Pesten Verkrachting Eenzaamheid Ruzie ouders Seksverslaving Zelfmoord Traumatische ervaring Vechtscheiding Jaloersheid Koopverslaving Vreemdgaan Schulden Mishandeling Aanranding Spiritualiteit Breken familie Eetbuien Automutilatie Boulimia Stress Autisme Drugsverslaving Postnatale depressie Ontslag Alcoholverslaving Seksueel misbruik Pornoverslaving HSP Borderline
 
 
Gratis weekhoroscoop week 3 2018 voor liefde en relaties.
 
Op deze website kun jij elke week gratis een nieuwe weekhoroscoop 2018 lezen voor jouw liefde en relaties. Deze gratis weekhoroscoop wordt wekelijks op maandag bijgewerkt. Door op de plaatjes te klikken kun jij de gratis weekhoroscoop lezen.
 
week 3 horoscoop: Maandag 15 januari 2018 t/m Zondag 21 januari 2018.
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
week 3 2018 | Gratis Ram Horoscoop 21-3 t/m 20-4: In de loop van deze week zal er voor de Ram een belangrijke sterrenstand worden bereikt. Deze sterrenstand zal tot de maand augustus werken. Onder invloed van deze stand zul je een steeds groter wordende behoefte hebben jouw leven volledig te veranderen. Een andere omgeving zal je aantrekken. Het kan zo zijn dat je wilt verhuizen of zelfs wilt emigreren. Je kunt van baan veranderen of gaan genieten van je vermogen, als je dat hebt opgebouwd. Hoe veel of weing dat ook is. Je rekent zoals je nooit eerder hebt gedaan en het blijkt dat je in een ander land met veel minder geld kunt rondkomen. Je moet ooit eens proberen jouw passie te volgen. Doe met jouw leven wat je altijd hebt willen doen en probeer al die beren op jouw weg daar naartoe niet te zien.
 
week 3 2018 | Gratis Stier Horoscoop 21-4 t/m 20-5: Luister deze week goed naar de mensen in je omgeving. Je hebt de neiging wel te luisteren, maar niets te horen en daardoor ook niets van anderen aan te nemen. Dat komt wellicht ook, omdat je deze week weer eens op je lauweren kunt rusten als het je liefdesleven aangaat. Het komt allemaal vanzelf naar je toe. Daarbij win je ook nog een kleine prijs in een loterij of iets dergelijks en dat geeft aan het eind van de week een leuk weekend. Als je een nieuwe baan zoekt, maak je deze en volgende week een goede kans, omdat je beter communiceert en je jezelf daardoor beter verkoopt. Je zegt exact wat die ander zou willen horen en je komt dus goed over. De beste dagen voor je financiën zijn de maandag en de dinsdag. Het zal met dat prijsje te maken hebben.
 
Praten online en anoniem in een groep over psychische problemen.
Online Groepssessie Voor iedereen die erkening, herkenning, steun, troost of hulp zoekt bij psychische problemen organiseren wij online en anonieme thema groepssessies. Deze groepssessies zijn voor alle lotgenoten met psychische problemen, maar ook voor alle partners en familieleden van lotgenoten met psychische problemen.
 
Deze groepssessies zijn onder leiding van onze professionele hulpverleners. Voor informatie of aanmelden klikt u op: Info & aanmelden.
 
Info & aanmelden
 
 
week 3 2018 | Gratis Tweelingen Horoscoop 21-5 t/m 21-6: De afgelopen weken heb je genoeg stress te verwerken gehad en je merkt dat je in de loop van deze week in rustiger vaarwater terecht bent gekomen. Daarbij voel je tegelijkertijd, dat je door al die stress en zorgen wederom sterker bent geworden en die mentale kracht zul je in de komende maanden dubbel en dwars nodig hebben. In de afgelopen maanden was het in de liefde al niet anders. Je droomde er zo af en toe van om samen met een partner bezweet van een heftig liefdesavontuur onder de douche te staan, maar je stond er telkens weer alleen onder. Ook daardoor ben je sterker geworden, maar je was waarschijnlijk liever zwak gebleven. Het komt goed Tweelingen en je gaat er deze week al wat van merken!!
 
week 3 2018 | Gratis Kreeft Horoscoop 22-6 t/m 22-7: De emoties kunnen deze week hoog oplopen en dat komt met name door een conflict op jouw werk. Sommige collega’s zijn weinig coöperatief en denken uitsluitend aan zichzelf. Let echter op de Boogschutter in die groep, want hij lijkt zeer assertief naar jou toe, maar hij streeft in feite hetzelfde doel na als jij. In ieder geval word jouw geduld danig op de proef gesteld. Met de romantiek is het al niet anders. Ook daar wordt deze week jouw geduld op de proef gesteld, maar wees niet bang dat uitstel tot afstel leidt. Het komt allemaal op zijn pootjes terecht. Gebruik je contacten goed om je netwerk in zowel jouw zakelijke als jouw privé contacten uit te breiden. Het lukt je echt deze week om daar een begin mee te maken. Rond de 5de februari, zal het plaatje compleet zijn.
 
 
week 3 2018 | Gratis Leeuw Horoscoop 23-7 t/m 23-8: Luister deze week goed naar de mensen in je omgeving. Je hebt de neiging wel te luisteren, maar niets te horen en daardoor ook niets van anderen aan te nemen. Dat komt wellicht ook, omdat je deze week weer eens op je lauweren kunt rusten als het je liefdesleven aangaat. Het komt allemaal vanzelf naar je toe. Daarbij win je ook nog een kleine prijs in een loterij of iets dergelijks en dat geeft aan het eind van de week een leuk weekend. Als je een nieuwe baan zoekt, maak je deze en volgende week een goede kans, omdat je beter communiceert en je jezelf daardoor beter verkoopt. Je zegt exact wat die ander zou willen horen en je komt dus goed over. De beste dagen voor je financiën zijn de maandag en de dinsdag. Het zal met dat prijsje te maken hebben.
 
week 3 2018 | Gratis Maagd Horoscoop 24-8 t/m 23-9: Jouw leven lijkt in rustig vaarwater te zijn, maar onder water gebeurt er heel wat anders bij de Maagd! Er gaat een kleine revolutie in jouw geest plaats vinden, die deze week voorzichtig gaat beginnnen. Je kunt verwachten dat het meer dan een week zal doorwerken en waarschijnlijk zelfs tot eind februari. De verandering kan zich in allerlei vormen uiten. Het kan zijn, dat je denkt over een wijziging in frequentie van je horecabezoek, maar het kan ook zijn dat je korter wilt gaan werken. Deze en nog veel meer ’andere’ gedachten zullen in de komende weken bij je komen bovendrijven en eind februari een hoogtepunt bereiken. Houd jouw partner op de hoogte en laat die meebeslissen. Wie is die Vissen op de achtergrond?
 
week 3 2018 | Gratis Weegschaal Horoscoop 24-9 t/m 23-10: Let deze week eens wat meer op je uitgaven Weegschaal. Je hebt de neiging om aankopen te gaan doen, die boven jouw budget liggen en dat zal zich in één van de komende weken kunnen wreken. De financiële problemen zullen zich opstapelen als je niet beter oplet en dan kun je het tekort niet meer overzien. Je doet er dan ook verstandig aan op de voordeeltjes bij de supermarkt te letten, want er komt echt een flinke uitgave aan, die je niet kunt vermijden. Daartegenover staat dat jouw liefdesleven in deze of komende week een meer dan aangenaam hoogtepunt zal bereiken. Een Ram kruist jouw pad en dat is precies jouw tegenbeeld in de dierenriem. De spetters zullen eraf spatten!
 
week 3 2018 | Gratis Schorpioen Horoscoop 24-10 t/m 22-11: Je zult deze week iets tot een goed einde brengen en je moet niet vergeten daar echt van te genieten, voordat je weer aan iets nieuws begint. Wees er eens echt trots op. Je hebt de neiging om iedere prestatie, die je zelf hebt neergezet direct daarna gewoon te vinden, terwijl anderen je stilletjes bewonderen om zo veel daadkracht en initiatief. Met name een Leeuw staat telkens versteld van jouw kunnen en jij doet het af als peanuts. Wees trots en geniet van de komplimenten, die je uit je directe omgeving krijgt. Je zult zien dat het je goed doet. Het is niet goed voor je om deze week te gaan gokken. Het zal jou slechts nieten opleveren.
 
Praten online en anoniem in een groep over psychische problemen.
Online Groepssessie Voor iedereen die erkening, herkenning, steun, troost of hulp zoekt bij psychische problemen organiseren wij online en anonieme thema groepssessies. Deze groepssessies zijn voor alle lotgenoten met psychische problemen, maar ook voor alle partners en familieleden van lotgenoten met psychische problemen.
 
Deze groepssessies zijn onder leiding van onze professionele hulpverleners. Voor informatie of aanmelden klikt u op: Info & aanmelden.
 
Info & aanmelden
 
 
week 3 2018 | Gratis Boogschutter Horoscoop 23-11 t/m 21-12: Er stond in juli een korte maar heftige verliefdheid in de sterren van de Boogschutter. Maar nu die verliefdheid weg is en je de persoon achter die roze wolk kunt zien, sta je weer met beide benen op de grond. Vergeet niet dat je ervan hebt genoten, want verliefdheid is één van die emoties, die je niet kunt sturen. Het komt en het gaat. Degene die je troost heeft geen andere bedoeling dan dat je dacht en zal een betere vriend(in) zijn dan de peroon in kwestie. Verliefdheid is niet alles, maar kan wel heerlijk zijn. Vriendschap geeft echter een ultieme voldoening. Je maakt een hersenkrakertje voor de toekomst en je bent tevreden dat je weer in een vertrouwde omgeving terug bent.
 
week 3 2018 | Gratis Steenbok Horoscoop 22-12 t/m 20-1: Deze week kun je beter dan anders exact overbrengen wat je denkt, voelt en bedoelt. Praten met je partner zal dan ook veel relaxter gaan dan de vorige keren en tot geen enkele botsing leiden. Met derden zul je er ook plezier van hebben, doordat je bijv. beter met jouw collega’s zult kunnen samenwerken. Het kan ook zijn dat je met gesprekspartners in een onderhandeling je standpunt beter verkoopt en daardoor voor elkaar krijgt, wat je normaliter niet lukt. Laat je niet afleiden door allerlei onbenullige zaken en richt je op de hoofdlijnen. Je hebt een paar uitstekende plannen. Laat die eens zien aan diegenen, die er wat mee kunnen doen!
 
week 3 2018 | Gratis Waterman Horoscoop 21-1 t/m 19-2: Let op een Tweelingen uit je omgeving! Het is iemand, die met heel goede bedoelingen lijkt aan te kloppen en je en passant vragen stelt, maar tegelijkertijd zijn achterliggende reden niet prijs geeft. Als je die zou weten, zou je je mond hebben gehouden. Laat dus niet het achterste van je tong zien aan die Tweelingen. Tegelijkertijd kruist een Leeuw je pad en die valt goed in de smaak bij je, ondanks dat je nogal wat wisselende stemmingen hebt. Het is iemand, die je al langere tijd kent, maar met wie je nooit echt contact hebt gehad. Dat gaat veranderen en de vriendschap of wat er verder uit voortvloeit zal lang duren. Het is daarom even opletten met wie je deze of volgende week allemaal te maken krijgt Waterman!
 
week 3 2018 | Gratis Vissen Horoscoop 20-2 t/m 20-3: Een Leeuw en een Weegschaal in jouw omgeving dagen je uit. Ga er niet op in, want ze hebben geen goede bedoelingen met je. Daarentegen heeft een Maagd zeer liefdevolle gevoelens voor je. Je vindt die Maagd wel aardig en je kunt ook goed met hem of haar overweg, maar meer dan dat is er niet aan de hand. Je bouwt liever een goede vriendschap met die Maagd op dan dat je een liefdesavontuur met hem of haar aangaat. Als je al een relatie hebt, moet je overigens wel voorzichtig zijn, want niet iedereen zal hetzelfde voelen en denken over die vriendschap als jij! Enige fysieke actie kan geen kwaad voor jouw conditie! Let op jouw hart! Overdrachtlijk gezien gaat het daar wél goed mee.
 
 
 
| Gedichten |  Disclaimer |  Horoscoop |  Contact |  Weblog |  Links |
 
© Gratis weekhoroscoop relaties en liefde week 3 2018